Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
15.1.11 21:16

No jo…Někdo to tak má, ale nám to klapne určitě taky a pak spolu budeme na |MD, navštěvovat se navzájem…Třeba. Jdu do hajan, abych zítra měla dost sil na klienty. pa pa a hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
15.1.11 21:41

Jasan mužem pak spolu jezdit :dance: .tak dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
17.1.11 20:23

ahoj holky, jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
17.1.11 20:30

Pořád stejně…Ale dobře :-D A co Ty??? Něco nového???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.1.11 20:38

Ahoj holky,jak je?Dneska bylo krásně,pomalu se blýží jaro už aby to bylo. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
17.1.11 20:48

To jo. Počasí je bezva, člověk má hned takovou pohodovou náladu. Mám po měsíčkách, tak snad bude ta nálada čím dál tím lepší :wink: Dneska jsem sice špinila po styku, ale beru to tak, že mi měsíčky zkončily teprve včera a že je to ještě jen dozvuk… :-? Protože jestli by to zase značilo rozházenej nebo jinak problematickej cyklus, tak mně to akorát tak nas… To bych co nejdřív letěla k doktorovi, ať mi s tím nějak pomůže…Já jsem znamením Beran, takže strašně netrpělivá… Chjo!!! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.1.11 21:06

Já taky jsem nedočkavá,ted jsem si dála ovulační kalkulačku na netu,a zjištovala jsem kdy jsem otěhotněla minulej červenec a vyšlo na naky datumy ale dobrý je že v tu dobu jsem byla týden na chatě.fakt je že se nemužu ani podle vypočítávání ovulky řídit.ach jo měřit si ji nechci každý ráno to už bych byla jak pošuk uplně. :-) mám 11 ciklu tak si myslim že bych ji měla mít ted měla jsem i lehké špinění a bolesti,někdo má bolestivou ovulku.tak se necháme překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
17.1.11 21:21

Já počkám, jak se mi to tenhle cyklus vyvine a kdyby začalo něco skřípat, tak radši skáknu za mudříkem, ať mně prohlídne a kdyžtak napraví :-) Výhoda je, že je hrozně ochotnej a fajn a hlavně mu věřím. Ale radši bych, aby to bylo ok a bez léčby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
17.1.11 21:24

Měřit se taky zatím nebudu. Mám pocit, že bych se pak asi víc stresovala, tak s tím ještě počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
18.1.11 08:56

A jak dloho se snažite o mimčo?Brala si hor.antico.?Já ji tenkrát brala bez přestávky 10let,někdo říká že je to svinstvo ale zas jsem poi nich měla pěknou plet bez akné, zato ted hrůza už nevím co s tim. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
18.1.11 09:29

U mě nic nového není, vše při starém… Čekám jestli dostanu ms, ale to bude až tak min. za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
18.1.11 12:26
Bibi11 píše:
A jak dloho se snažite o mimčo?Brala si hor.antico.?Já ji tenkrát brala bez přestávky 10let,někdo říká že je to svinstvo ale zas jsem poi nich měla pěknou plet bez akné, zato ted hrůza už nevím co s tim. :roll:

Já mám vysazenou antikoncepci od července 2010, ale v té době jsme se ještě nesnažili, jen jsme si říkali, že když bych náhodou otěhotněla,tak nám to vadit nebude.Ale Petr (přítel) moc nebyl doma, jezdil na služebky, tak ani toho tulení tolik nebylo. A od října jsem pak měla rozházenej cyklus, krvácela jsem á 14 dní a spravilo se to trochu až v prosinci. Taky jsem antiko brala přes deset let, i když s nějakejma přestávkama.Po dětech ale asi zvolím jinej způsob, pleť mám dobrou a taky si začínám myslet, že je to zbytečný svinstvo, ale na takovýhle uvažování je ještě čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
18.1.11 12:30

Tenhle měsíc vlastně spíš než ovulaci řeším, jak dlouhý budu mít cyklus a jestli to bude bez krvácení mezi. V prosinci jsem to dostala po 23 dnech a teď v lednu po 33. Task čekám, jak to bude dál. A v těch cyklech jsem špinila vždycky jednou po styku, ale jen trošku a do hoďky dobrý, tak ještě uvidím a kdyžtak to proberu s gyndařem. Holky a jak se vlastně jmenujete??? Já jsem Veronika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
18.1.11 12:36

verkaad: já mám taky nepravidelné cykly. Antikoncepci jsem přestala brát asi před 2 a půl rokama a za tu dobu se mi cykly nesrovnaly. Zítra jdu k doktorce, tak doufám, že mi dá něco na srovnání cyklu.
Já jsem Pavlína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
18.1.11 12:56

Pavli, já jsem brala Orgametril a myslím, že jsou ještě i další přípravky (Depoprovera apod.) Přestala jsem krvácet mimo cyklus a teď jsem jen zvědavá, jestli budou cykly alespoň v nějakém pravidelném rozmezí. V minulosti v úplně jiném vztahu jsem otěhotněla a pak potratila hned zezačátku (měla jsem silnou virozu a byla jsem hrozně ve stresu, ten vztah něčemu takovému nepřál, otěhotněla jsem omylem a z jeho strany by ani nebyl o to mimčo zájem :-(, je to tři roky zpátky), tak si myslím, že bude problém hlavně teď v té nepravidelnosti a důvodů může být víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí