Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vím, že na Žumberku je pan Dejdar a opravuje auta… My budeme bydlet na Žumberku, začli jsme stavět baráček.
Bezva. Až nám to klapne, tak můžeme tlačit kočár spolu, naši jsou na chatě od jara do podzimu imrvére, tak tam bejvám často
Svět je malej… Pan Dejdar automechanik není naše přízeň, ale znám ho taky. Bydlí kousek pod lomem. A kde stavíte???
my stavíme nahoře u hřiště. Kde mají rodiče chalupu? Na žumberku moc známých nemám, tak by bylo fajn, kdybysme vozili spolu. ![]()
Tak to možná vím kde, i když teď se tam začalo stavět nebo opravovat ve velkým. Naši mají chatu v chatový oblasti. V zatáčce za hospodou odbočíš do prava a pak na Y hned doleva a tam začínají chaty. Mají to až úplně vzadu.Bylo by fajn vozit kdekoliv, hlavně ať je to brzo ![]()
jj, vím kde je chatová oblast. Přeji si, aby to brzy vyšlo, ale moc tomu nevěřím…
Chce to myslet pozitivně. Vždyť si mlaďoučká a snažíte se chvilku ![]()
já vím, že by se mělo myslet pozitivně, ale né vždy to jde… Snažíme se od září, jestli se to teda dá tak nazvat. A jak dlouho se snažíte vy?
HA mám vysazenou od července, ale opravdu snažit jsme se začali minulý měsíc, kdy jsme konečně byli spolu doma každý večer a kdy se mi srovnal po vysazení HA cyklus. Od září jsem měla menstruaci á 14 dní, tak jsem brala Orgametril a snad se to teď srovnalo.
Tak jo, musím končit, mám pracovní víkend, tak abych byla ráno svěží
Pa pa a hezký večer Verča
Ahoj Veru to by bylo fajn dát kafe a pokecat
Jinak jsem od narození žila v Poděbradech lázenské město,takže jsem zvyklá na procházky po kolonádě a tak hezky se tam žije.tady to mám do města 3 minuty.To víš musela jsem si zvyknout tady,doma jsme bydlely v bytě tak jsem si zvykla rychle na baráček zahrada bazén to šlo rychle hlavně s miminkem je to k nezaplacení vím podle mé sestry bydlí v bytě a byla docela na nervy.A kde dělkáš já jsem kadeřnice.
Já teď pracuju v jednom soukromém sanatoriu pro lidi s Alzeimerem, schizofrenii a demencema. Jinak jsem dělala 8 let na urgentním příjmu a pak 1,5 na JIP. Taky si myslím, že si na domeček rychle zvyknu a moc se tam těším. Teď mám trochu míň času kvůli stěhování, ale myslím, že jen co se trochu zahnízdíme, tak budu mít času na kávu dost
Nejlépe, kdyby se zahnítdilo i nějaké „to“ embryo, to bych pak měla času fůru ![]()
Už se taky těším až budu těhotná a doufám že se vše povede a dočkáme se.ted bych měla mít ovulku kéž by to vyšlo.
to musí být náročný se starat o tak nemocné,mě by jich bylo líto a asi bych si tu práci nosila domu,ale asi už jsi zvyklá vid.
Asi už jo. Navíc oproti té akutní medicíně, co jsem dělala od školy, je tohle o hodně klidnější, tak si to zatím užívám (v dobrém slova smyslu). Taky se těším na těhotenství a mimčo, jen mám pořád trochu strach, aby to opravdu nebylo tak, že čím víc se na to myslí, tak tím míň to jde…
Já teď končím s měsíčky a plodné dny by mi měly začít příští víkend, ovu pak kolem úterý. Chodím ještě do jedné diskuze a tam se už hodně měří BT a tak a to zatím nechci, asi by mi z toho pak hráblo, stačí přemýšlení o tom, jestli měsíčky příjdou nebo ne. Teď se mi zpozdily asi o pět dní, ale vnitřně jsem stejně věděla, že to neklaplo… ![]()
Bazálku si ještě neměřím,když jsem byla prve těhotná tak jsem otěhotněla na po4 už jsem v to nedoufala a nečekala protože jsem zrovna zařizovala věci kolem svatby manžel v tu dobu nebyl moc doma.a před tím jsem nad tím přemýšlela a sledovala a nic.stejně některá má štěstí otřou se o ní trenky a je těhotná ![]()