Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
368
14.1.11 20:11

Vím, že na Žumberku je pan Dejdar a opravuje auta… My budeme bydlet na Žumberku, začli jsme stavět baráček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.1.11 20:15

Bezva. Až nám to klapne, tak můžeme tlačit kočár spolu, naši jsou na chatě od jara do podzimu imrvére, tak tam bejvám často :wink: Svět je malej… Pan Dejdar automechanik není naše přízeň, ale znám ho taky. Bydlí kousek pod lomem. A kde stavíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
14.1.11 20:18

my stavíme nahoře u hřiště. Kde mají rodiče chalupu? Na žumberku moc známých nemám, tak by bylo fajn, kdybysme vozili spolu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.1.11 20:22

Tak to možná vím kde, i když teď se tam začalo stavět nebo opravovat ve velkým. Naši mají chatu v chatový oblasti. V zatáčce za hospodou odbočíš do prava a pak na Y hned doleva a tam začínají chaty. Mají to až úplně vzadu.Bylo by fajn vozit kdekoliv, hlavně ať je to brzo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
14.1.11 20:26

jj, vím kde je chatová oblast. Přeji si, aby to brzy vyšlo, ale moc tomu nevěřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.1.11 20:28

Chce to myslet pozitivně. Vždyť si mlaďoučká a snažíte se chvilku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
14.1.11 20:32

já vím, že by se mělo myslet pozitivně, ale né vždy to jde… Snažíme se od září, jestli se to teda dá tak nazvat. A jak dlouho se snažíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.1.11 20:43

HA mám vysazenou od července, ale opravdu snažit jsme se začali minulý měsíc, kdy jsme konečně byli spolu doma každý večer a kdy se mi srovnal po vysazení HA cyklus. Od září jsem měla menstruaci á 14 dní, tak jsem brala Orgametril a snad se to teď srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
14.1.11 20:56

tak ať vám to vyjde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.1.11 21:00

Tak jo, musím končit, mám pracovní víkend, tak abych byla ráno svěží :-) Pa pa a hezký večer Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
15.1.11 16:35

:-) Ahoj Veru to by bylo fajn dát kafe a pokecat :-) Jinak jsem od narození žila v Poděbradech lázenské město,takže jsem zvyklá na procházky po kolonádě a tak hezky se tam žije.tady to mám do města 3 minuty.To víš musela jsem si zvyknout tady,doma jsme bydlely v bytě tak jsem si zvykla rychle na baráček zahrada bazén to šlo rychle hlavně s miminkem je to k nezaplacení vím podle mé sestry bydlí v bytě a byla docela na nervy.A kde dělkáš já jsem kadeřnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
15.1.11 19:45

Já teď pracuju v jednom soukromém sanatoriu pro lidi s Alzeimerem, schizofrenii a demencema. Jinak jsem dělala 8 let na urgentním příjmu a pak 1,5 na JIP. Taky si myslím, že si na domeček rychle zvyknu a moc se tam těším. Teď mám trochu míň času kvůli stěhování, ale myslím, že jen co se trochu zahnízdíme, tak budu mít času na kávu dost :-) Nejlépe, kdyby se zahnítdilo i nějaké „to“ embryo, to bych pak měla času fůru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
15.1.11 20:15

Už se taky těším až budu těhotná a doufám že se vše povede a dočkáme se.ted bych měla mít ovulku kéž by to vyšlo. :-) to musí být náročný se starat o tak nemocné,mě by jich bylo líto a asi bych si tu práci nosila domu,ale asi už jsi zvyklá vid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
15.1.11 20:29

Asi už jo. Navíc oproti té akutní medicíně, co jsem dělala od školy, je tohle o hodně klidnější, tak si to zatím užívám (v dobrém slova smyslu). Taky se těším na těhotenství a mimčo, jen mám pořád trochu strach, aby to opravdu nebylo tak, že čím víc se na to myslí, tak tím míň to jde… :-( Já teď končím s měsíčky a plodné dny by mi měly začít příští víkend, ovu pak kolem úterý. Chodím ještě do jedné diskuze a tam se už hodně měří BT a tak a to zatím nechci, asi by mi z toho pak hráblo, stačí přemýšlení o tom, jestli měsíčky příjdou nebo ne. Teď se mi zpozdily asi o pět dní, ale vnitřně jsem stejně věděla, že to neklaplo… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
15.1.11 21:08

Bazálku si ještě neměřím,když jsem byla prve těhotná tak jsem otěhotněla na po4 už jsem v to nedoufala a nečekala protože jsem zrovna zařizovala věci kolem svatby manžel v tu dobu nebyl moc doma.a před tím jsem nad tím přemýšlela a sledovala a nic.stejně některá má štěstí otřou se o ní trenky a je těhotná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí