Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
14.1.11 18:19

Já pocházím od Nymburka mám to 60km domu,ale vdala jsem se do Pardubic. :-) Bydlíme taky v domečku za Pard.ale navadí mi to autem dojedu všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
14.1.11 19:07

Holky, já bych se z města nehla, všude blízko (nákupy, pošta, práce, kino, divadlo, disko). Vyrůstala jsem ve městě, takže na tohle jsem hrozně zhejčkaná.

A co jste se dočetly zajímavého? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.1.11 19:18

Příjde mi to strašná věda to těhotnění…Když si čtu ty dotazy a potíže… :-( Holky, co už kolem mně zkušenosti maj, tak mi radí na to nemyslet, v posteli nedělat děti, ale milovat se… A já tady čtu, že bych měla pít kontryhelový čaj do ovulace a po ovulaci už zas ne apod. Myslela jsem si vždycky, že kontryhel je na plíseň na nohou… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.1.11 19:24

Taky jsem na vesnici nechtěla. Vyrostla jsem v bytě, naši mají chalupu, Petrovi rodiče vilu, my se ségrou jsme zdědily srub v přírodní rezervaci, tak proč, říkala jsem si a představovala si byt v Chrudimi a můj miláček nebyl proti, ale pak jsme si úplně náhodou zamilovali tenhle baráček a já se teď do něj hrozně těším a plánuju, jak si to tam zrekonstruuju. Chci styl anglický venkov, který bych asi nikdy do bytu nenatlačila.A navíc je to od všech mých blízkých kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
14.1.11 19:24

Otěhotnět se dá i bez vědy :D Když jsem poprvé otěhotněla, tak to bylo i bez toho, že bych něco pročítala. Poté co jsem byla po revizi, tak jsem se začala zajímat a docela jsem se divila, že se nám to vůbec povedlo, když záleží na tolika okolnostech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.1.11 19:26

Bibi11: Můžem dát někdy kávu, do pardubek jezdím docela často. Mám tam nejlepší kámošku a taky se tam líp nakupuje, ale Nymburk je hezčí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
14.1.11 19:28

My teď zase plánujeme přestavbu, chceme z 2+1 udělat, 3+kk, koupelna, chodba a kuchyň bude nová. Zatím jsme se byli podívat v MARU na kraji Pardubic, tam mají sanitární výbavu a koupelny a na čt máme domluvenou schůzku s p. Bílkem, který zastupuje firmu Hanák. Ale bojím se, že to bude mastné. Nemáte zkušenost, kdo by udělal pěknou moderní kuchyň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.1.11 19:28

No jo…To je taky to. Nejen otěhotnět, ale ještě toho mikrounka udržet. Moje ségra měla dva potraty a další dvě těhotenství se otvírala, ale obě holky jsou naštěstí zdravý, i když ta první se narodila ve 33. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.1.11 19:30

Hanák dělá pěkně, ale asi je dražší. Viděla jsem ale i pěkný kuchyně od soukromých truhlářů, ale osobní zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
14.1.11 19:39

verkaad: ahoj, Svídnice je kousek od Lukavice, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.1.11 19:42

clobrdinek: No jasně :-) Tam budu dávat svoje potencionální škvrně do školky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
14.1.11 19:57

verkaad: já bydlím kousek od Lukavice. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.1.11 20:05

Tak to je bezva. Kde? Naši mají na Žumberku chatu a v Bítovanech mám kámošku. Nebo neznáme se náhodou??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
14.1.11 20:06

jak se jmenují rodiče? Já bydlím kousek od Žumberku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.1.11 20:09

Dejdarovi. Ale jsou to Chrudimáci a v Žumberku bydlí lidi se stejným příjmením, kteří s námi nemají nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí