Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
21.1.11 10:27

Já se taky těším, že budeme konečně ve svém, ale ty zas máš výhodu, že půjdeš do nového, nás bude ještě časem čekat kompletní rekonstrukce, takže já budu bydlet v krabicích a chaosu asi ještě dlouho :wink: Ale nevadí mi to, aspoň se má pořád člověk na co těšit. Až bude hezčí počasí, tak bysme klidně mohly někde dát to kafe… :-) Holky chodím ještě na jednu diskuzi, je teda už hodně rozjetá a trochu se v ní nechytám, ale pozitivní zprávy z ní jsou, že to tam teď ve velkém bují pozitivními těhotenskými testy :-) Tak doufám, že tady u nás to taky příjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
21.1.11 10:29

Hromadně tam měří BT, do čehož se mi teda vůbec nechce, ale jestli nebude zbytí… :roll: Já jsem na takovou pravidelnost ale strašnej lempl… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
21.1.11 10:29

Tak dýně miluju a polévka je fakt užasná,to je supr že máte zahrdu rozdělenou,já bych zas chtěla zasadit hortenziji,měla jsem pokojovku a ta mi zašla mámji v kumbále jesli obroste.docela mi šlo pěstovat orchidee ale mají špatnou dobu vubec nekvetou.Bylinky taky pěstuju teda zatim 4 druhy :-) A už se stěhujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
21.1.11 10:33

Hortenzie chci taky!!! U nás v sanatoriu je máme všude sušený a je to úžasná dekorace, tak jsem si říkala, že si je taky zasadím. Mně jdou spíš sukulenty a kaktusy než orchideje, ale moje potenc. tchýni jdou orchideje nádherně. Hodně to bude asi typem bytu. Mám skoro zabaleno a stěhovat autem to budeme v příštím týdnu. Já mám ale hodně služeb, tak to bude spíš Petrova záležitost než moje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
21.1.11 10:39

clobrdinek: Pavli a ty jsi vydržela měřit BT??? A máš z toho nějaký poznatky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
21.1.11 11:16

verkaad: Veru, BT měřím tento cyklus. Zjistila jsem z ní, že a kdy proběhla ovu. Už jsem zvyklá jí měřit, nedělá mi to problém. Jestli chceš, tak se koukni na můj metřík a uvidíš moji BT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
21.1.11 12:05

A jak se mám kouknout? Potřebuju nějaký návod… :wink: Je bezva, že víš, kdy máš ovulaci, to je první krok k úspěchu!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
21.1.11 12:56

Už jsem to objevila ten Tvůj metřík, přes podpisy :-) To je hezký, sice úplně všemu nerozumím, ale dobrý :-) Kdybych se do budoucna rozhodla pro měření BT, tak budu potřebovat, aby jsi mně zasvětila :wink: Máš standartní graf BT nebo nestandartní???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
21.1.11 13:43

Vložila jsem si metřík, ale těch 28 dnů je jen velmi orientační…Příští měsíc to třeba už budu vědět přesněji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
21.1.11 15:28

verkaad: kdyby si cokoli potřebovala tak napiš, pokusím se ti poradit. Já zapisuju BT na FertilityFriend. Samo mi to vyznačí kdy je ovu. Můžeš si tam zapsat různé věci, je to fajn.
Graf BT mám docela dobrý. Není úplně předpisový,ale to má asi málokdo. Hlavní je, že proběhla ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
21.1.11 16:55

Tak od příštího měsíce to taky skusím měřit ovulku už jen pro zajímavost.Pavli prosím tě na kterých stránkách je ta tabulka kde si to mužeš zapisovat.A když se zvyšuje teplota znamená to že začíná ovulace?Ptám se asi jak blbec,ale nevím co a jak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
21.1.11 17:44
Bibi11 píše:
Tak od příštího měsíce to taky skusím měřit ovulku už jen pro zajímavost.Pavli prosím tě na kterých stránkách je ta tabulka kde si to mužeš zapisovat.A když se zvyšuje teplota znamená to že začíná ovulace?Ptám se asi jak blbec,ale nevím co a jak. :think:

na Fertilityfriend.com se musíš zaregistrovat a pak si tam zadáváš teploty,které každý den, nejlépe ve stejnou dobu, naměříš. Ovulace probíhá v den, kdy máš poslední nízkou teplotu. Ze začátku cyklu bys měla mít nízké teploty, pak by se teplota měla ještě snížit (to je ovulace) a pak další den o několik desetin stupně zvýšit. Když se podíváš na můj graf, tak ovulace je vyznačena červeným křížem.
FertilityFriend je v angličtině. Na této stránce: http://merenibt.xf.cz/…yfriend.html je přesně popsáno jak se zaregistrovat, přihlásit, kam se co zapisuje. Je to dobře napsané.
Kdyby cokoli tak se klidně ptej. Když budu vědět tak ráda poradím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
21.1.11 17:52

Hele holky, tak pokud od příštího měsíce začnete měřit BT, tak já se teda přidám :mrgreen: Zatím tenhle měsíc nastuduju techniku…Jen doufám, že to měření BT nějak negativně neovlivní tu psychiku, co prý blokuje těhu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
21.1.11 17:56

Veru, já BT určitě měřit budu. Aspoň vím, že mám ovulaci. Když Ti to nebude vyhovovat, tak můžeš kdykoli přestat měřit. Mělo by se měřit pokud možno ve stejnou dobu ráno po probuzení na stejném místě. Měří se buď v ústech, pochvě nebo konečníku 3 až 5 minut. Teploměr bys měla mít u postele, aby si pro něj nemusela chodit. Má se měřit hned po probuzení, aby člověk byl v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
21.1.11 18:06

Já to po měsíčkách zkusím taky :-) Co jsem tady četla diskuze, tak je to jedna z nejpřesnějších metod, jak poznat cyklus a dá se z toho i prý poznat, jestli máš případně anovulační cykly. Holky, co už mají víc dětí, se podle toho snaží naplánovat i pohlaví…Takže na tom asi něco bude a je to určitě levnější než ovutesty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí