Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jo, několikrát jsme se s Petrem pohádali, ale konečně bydlíme, jen mně čeká ještě fůra práce s vybalováním a úklidem ![]()
My děláme zas patro zateplení a sadroše už aby to bylo je z toho nepořádek,bordel se nanosí všude ale hlavně že už to bude v cajku vymalujem a mužem obývat hořejšek .Tak ve čtvrtek čekám MS ten měsíc tak utíká je to dobře aspon bude brzy jaro. ![]()
Já čekám MS na začátku příštího týdne, tak uvidíme, jestli se mi cyklus srovnal
Taky mám radost, že to utíká, strašně se těším na jaro ![]()
ahoj holky, já jsem dneska začala cvičit cviky podle Mojžíšové. Tak jsem zvědavá jestli to bude mít nějaký efekt.
Ahojky taky jsem na ně koukala,chodím zatim na jogu a jinak spining.cvičíš si doma?
Já jezdím na kole a taky občas spining nebo alpining, ale teď nějak nestíhám nic. Mojžíšová je prej dobrá i na záda, tak bych to asi taky měla zkusit, ale sama doma bych asi nedělala ty cviky správně… ![]()
ahoj, stáhla jsem si video kde přesně ukazují jak se mají cviky cvičit. Cvičím doma.
Bibi: zadáš ulozto.cz do vyhledávání dáš mojžíšová a je to Desektrát pro zdraví. Má to 3 části.
Taky na to kouknu, ale vzhledem k tomu, kolik mám teďka aktivit a povinností, tak vím určo,že cvičit nebudu. V domečku je pěknej bordel, ty předchozí majitelé tady nechali strašně krámů, tak vyklízíme a makáme, až se z nás kouří ![]()
Na ulož to taky chodim stahuju filmy ale tohle že tam bude mě vubec nenapadlo,díkas
.Jo a jinak jsem to včera dostala
přesně za 28 dní,tak snad příště.Je teda fakt že v době plodných dnů jsem byla pryč jezdím totiž od středy do pátku dělat do Poděbrad a nevidíme se.Si snad na to musim udělat volno nebo nevim. ![]()
ahojky holky, koukam ze jste tu vsechny asi z okoli Pardubic a snazite se o miminko .. ja jsem Evca je mi 25 a jsem z Chrudimi a s manzelem se snazime od pulky rijna ale zatim bohuzel nic .. budu rada kdyz si tu sdelime par rad, zkusenosti a vzajemne hezky popovidame
mejte se hezky Evca ![]()
Cchikita: Ahoj, vítám tě. My se snažíme od září a také zatím nic. Snad to brzy vyjde. Bereš nějaké vitamíny? Měříš BT? Nebo děláš něco pro snažení?