Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj, já myslím, že je dobré ji měřit. Anovulační cykly se určitě podle BT dají poznat.
Tak se Veru přidáme vid.já to taky nazkouším a od příště to začnu měřit.a uvidíme
Už se těším ![]()
Přidáme
Ale nejlíp, kdyby jsme už nemusely a všechny měly // na mamatestu ![]()
jo, to by bylo krásný. U mě se tento měsíc nejspíš // na tt týkat nebudou…
Mě se určitě taky neukážou,tenhle měsíc jsme to flákali.Muž má noční nebo já jsem zas v Poděbradech v práci tak se míjíme jako včera jsem měla mít podle výpočtu ovulku a sex nebyl.tak už jsem říkala takhle ne chlapče
.....to doladíme ![]()
Tak uvidíme
My teď spolu doma jsme, tak by mělo být té lásky dost, ale na jaře už bude taky pracovně zase v čudu… ![]()
bibi: to znám, ne vždy vyjde tulení podle představ… já už bych chtěla, aby přišla ms a byl další cyklus a mohli jsme se znova snažit
Trochu mám výhodu, že Petr pracuje doma (je programátor), ale pak je třeba zase celý měsíc pracovně pryč, když má nějakou větší zakázku :-/
Prosím tě Pavli a tu teplotu mám měřit po menses,vid?Se ptám blbě ale fakt to neznám.
Já mám založený nick na http://www.womenzone.cz/ a koukala jsem, že tam lze mít taky graf na měření BT a sledování menstruace, tak si to budu zapisovat asi tam
Je to celé v češtině a příjde mi to jednodušší ![]()
na womenzone.cz jsem taky zaregistrovaná. FertilityFriend mi prijde lepší. Samo rozpozná kdy byla ovu, můžeš si tam zadávat různé další věci a hned to vidíš v jednom grafu.