Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj, já jsem tento cyklus začala měřit bazální teplotu, beru vitamíny a jinak nic jiného nedělám.
Vitamíny zatím neberu, ale od prosince se láduju listovkou, také beru Gynex, máte s ním zkušenost?
Já se hlásííím
My se taky chystáme na miminko… A jsem z Chrudimi
Bude mi 29, tak jsem z vás asi nejstarší…Antiko mám vysazené od léta, ale opravdu snažit jsme se začali až v prosinci, do té doby nebyl přítel moc doma…
Verkaad: ahoj, vítám tě.
Děláš něco pro snažení? Třeba měříš BT, bereš nějaké vitamíny? Ať se co nejdřív zadaří.
Nasadila jsem si listovku, ale BT neměřím. Pracuju jako zdravotní sestřička, tak by to nebylo možná moc objektivní, protože dělám na směny a nevstávám každé ráno stejně. Uvažovala jsem, že vyzkouším ovulační testy a pročítám tyhle diskuze a samozřejmě, že doma se tulíme, mazlíme a máme co nejvíc, ale jinak zatím nic víc… ![]()
Mám kámošku teď těsně před porodem, taky jim to chvilku trvalo a ta mi radí, ať na to hlavně furt nemyslím nebo že nám to najust nepůjde, ale to se hezky radí…
Když tak moc chci… ![]()
Holky, koukněte na tenhle odkaz http://www.patentnimedicina.cz/pm/kalendar.php
To mi poslala ta moje těhotná kámoška ![]()
Taky jsem začala přemýšlet o ovulačních testech. Ale jsou dost drahé. Tak ještě počkám minimálně tento cyklus a pak se rozhodnu jestli si je koupím.
Mám to podobně, navíc jsem teď měla po vysazení HA nepravidelný cyklus cca půl roku a až teď se mi to trochu harmonizovalo, tak ještě počkám, jak tenhle cyklus.
já mám stále nepravidelný cyklus, už mě to štve. Příští týden jdu k doktorce, tak jí o tom řeknu a doufám, že mi něco dá.
V listopadu jsem krvácela každých 14 dní a pak jsem brala jedno balení Orgametrilu a teď se to harmonizovalo, tak snad už to bude dobrý ![]()
Ahojky verkaad, vítám tě v diskuzi
A ty už máš holčičku?
Pročítám si tady ty diskuse a úplně se mi z toho už motá hlava a všechno mi příjde hrozně složitý…
Ještě štěstí, že zrovna kupujeme domeček a příští týden se stěhujeme, jinak bych asi nedělala nic jiného než pročítala a počítala (vlastní cyklus)…
Jinak já jsem Veronika.
Já ted taky mohla bych tady být pořát
a kam se budeš stěhovat,někde u Pardubic?
Spíš ještě dál od Pardubic. Do Svídnice (to je cca 9 km od Chrudimi), ale v dnešní době a s autem vzdálenosti moc neřeším a jak to bylo v Básníkách „všude žijí lidé“ ![]()