Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
368
12.1.11 10:42

ahoj, já jsem tento cyklus začala měřit bazální teplotu, beru vitamíny a jinak nic jiného nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
12.1.11 15:49

Vitamíny zatím neberu, ale od prosince se láduju listovkou, také beru Gynex, máte s ním zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
12.1.11 19:12

Já se hlásííím :-) My se taky chystáme na miminko… A jsem z Chrudimi :-) :wink: Bude mi 29, tak jsem z vás asi nejstarší…Antiko mám vysazené od léta, ale opravdu snažit jsme se začali až v prosinci, do té doby nebyl přítel moc doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
13.1.11 09:25

Verkaad: ahoj, vítám tě. :) Děláš něco pro snažení? Třeba měříš BT, bereš nějaké vitamíny? Ať se co nejdřív zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
13.1.11 10:18

Nasadila jsem si listovku, ale BT neměřím. Pracuju jako zdravotní sestřička, tak by to nebylo možná moc objektivní, protože dělám na směny a nevstávám každé ráno stejně. Uvažovala jsem, že vyzkouším ovulační testy a pročítám tyhle diskuze a samozřejmě, že doma se tulíme, mazlíme a máme co nejvíc, ale jinak zatím nic víc… :-)
Mám kámošku teď těsně před porodem, taky jim to chvilku trvalo a ta mi radí, ať na to hlavně furt nemyslím nebo že nám to najust nepůjde, ale to se hezky radí… :-? Když tak moc chci… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
13.1.11 10:28

Holky, koukněte na tenhle odkaz http://www.patentnimedicina.cz/pm/kalendar.php

To mi poslala ta moje těhotná kámoška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
13.1.11 12:07

Taky jsem začala přemýšlet o ovulačních testech. Ale jsou dost drahé. Tak ještě počkám minimálně tento cyklus a pak se rozhodnu jestli si je koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
13.1.11 12:40

Mám to podobně, navíc jsem teď měla po vysazení HA nepravidelný cyklus cca půl roku a až teď se mi to trochu harmonizovalo, tak ještě počkám, jak tenhle cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
13.1.11 13:00

já mám stále nepravidelný cyklus, už mě to štve. Příští týden jdu k doktorce, tak jí o tom řeknu a doufám, že mi něco dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
13.1.11 13:21

V listopadu jsem krvácela každých 14 dní a pak jsem brala jedno balení Orgametrilu a teď se to harmonizovalo, tak snad už to bude dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
13.1.11 16:45

pozdrav

Ahojky verkaad, vítám tě v diskuzi :) A ty už máš holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
13.1.11 17:54

Kdepak :-) To je neteřinka od ségry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.1.11 15:24

Pročítám si tady ty diskuse a úplně se mi z toho už motá hlava a všechno mi příjde hrozně složitý… :roll: Ještě štěstí, že zrovna kupujeme domeček a příští týden se stěhujeme, jinak bych asi nedělala nic jiného než pročítala a počítala (vlastní cyklus)… :think: Jinak já jsem Veronika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
14.1.11 17:46

Já ted taky mohla bych tady být pořát :-) a kam se budeš stěhovat,někde u Pardubic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.1.11 17:53

Spíš ještě dál od Pardubic. Do Svídnice (to je cca 9 km od Chrudimi), ale v dnešní době a s autem vzdálenosti moc neřeším a jak to bylo v Básníkách „všude žijí lidé“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí