Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Já si ho nechala dovézt z Ameriky od kamošky a žádnej zázrak.
Víc jsem spokojená s balzámem na rty od Garnier ![]()
Souhlasim, necekala bych od toho zadne extra hojeni. Ja bych za sebe doporucila Carmex, ten je naopak hodne hojivy!
Děkuju za názor
@Yoga_girl o Carmexu jsem taky uvažovala, jak jste s ním spokojena? ![]()
Mam ho z Ameriky a teda ze by to byl zazrak se neda rict, lip od Biodermy je mnohem lepsi
@micinecka Ja strasne moc, rty velmi rychle zahoji! Akorat na rtech jakoby trosku pali, je totiz mentolovy nebo jak to rict. Ale na to si clovek rychle zvykne a me uz to nevadi vubec, spis naopak;)
Taky uvažuju o tomto balzámu… Ne kvůli nějakému hojení…Ale mám balzámy na rty opravdu moc ráda a lákají mě ty vůně…
Nejvíce teda sweet mint, lemon drops a vanila mint
Holky koupím EOSky i někde v kamenném obchodě, třeba v nějaké parfumerii??
Měla jsem zásobu z Ameriky která už každým dnem pojde, tak bych si chtěla koupit nové. Na netu nechci, prý jsou to vesměs všechno napodobeniny ![]()
Díky za rady ![]()
Já jsem měla jahodu a vůně úúúžasná. Celkově mě připadal super, regeneroval, vytvořil příjemný film na rtech. Ale neměla jsem v té době popraskané rty, na zimu by úplně nebyl.
@BlueFairy V kamenném obchodě, ani na internetu jsem ho nikd neobjevila. Jedině aukro, mimibazar,…
Příspěvek upraven 17.01.15 v 23:38
@tlapka77 no to mám právě strach, že koupím napodobeninu
kamarádka si před týdnem koupila za trojku falešný přívěsek od „Pandory“… Ti lidí už dnes kopírují všechno
tak abych si na tu hubu nenapatlala bůhví co. Já k nim mám už takový „vztah“ ![]()
@BlueFairy Jasný. Já bych si ho koupila klidně znovu, ale mám ten samý problém. Pak leda zkusit ze zahraničí objednat.
@tlapka77 a myslíš, že v UK by ho mohli mít někde v kameňáku? ![]()
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat zda někdo máte doma EOS balzám nebo jste ho někdy měli, chtěla bych si ho pořídit ale nevím jestli to má nějaké ůčinky atd… Kdo má prosím o názor na tento balzám… Děkuji