Epidural v Podolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3025
20.7.06 12:16

Tynko, ten papír mi dali spolu s dotazníkem na jméno hned při první návštěvě… Stačí říct v kartotéce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.7.06 13:59

Tak snad už se doktor zítra umoudří a něco mi dá.Když né půjdu do té kartotéky a řeknu si o něj.
Děkuji všem a přeji hezký den. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
20.2.12 20:04

Ahoj holky, rada bych ozivila tuto diskuzi a zeptala se tech, co v nedavne dobe rodily v Podoli, jestli Vam bez problemu dali epidural? Rada bych tam rodila vzhledem k tomu, ze na muj termin ma Krc zavreno. No tak ted jeste, jestli me zaregistruji… Moc diky za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
20.2.12 20:22

ahoj, rodila jsem v Podolí v létě, měla jsem skvělou PA i porodníka. Při příjmu se mě PA ptala na porodní plán, zda chci epi atd. Chtěla jsem přirozený porod bez epi i oxytocinu, ale po 10ti hodinách kontrakcí jsem se rozhodla pro epidurál. Jediný zádrhel byl tetování na zádech (bylo poblíž místa vpichu), ale anesteziolog se nakonec trefil jinam. Takže to byla jediná možná komplikace, kvůli které by mně to nedali.
Stejně to nakonec skončilo akutní sekcí, tak jsem byla ráda, že jsem to měla už napíchlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
22.2.12 12:24

Moc diky za info a budu tedy doufat, ze budu mit taky takovy stesti na PA i porodnika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková