Epilátor poprvé

27010
31.12.11 09:52

epilátor poprvé

Ahojky holky…Ježíšek mi přinesl epilátor konkrétně Philips HP 6570…když jsem si teda pracně nechala pár dní chloupky dorůst a pak nadšeně šla do toho …ouvejs myslela jsem že umřu jak to bolelo takže jsem to vzdala :oops: Nicméně když ho mám chci to přetrpět nemáte nějakou radu jak na to poprvé aby to nebolelo? :mrgreen: Ze srandy říkám že se budu muset asi opít,ale opravdu bych uvítala nějaký typ jestli existuje protože i porod snad bolel méně než toto :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
31.12.11 09:56

Ahoj. Tak já jsem to po několika pokusech vzdala a prodala ho :lol: . Zlatý jednorázový žiletky :mrgreen: .

Co vím, doporučuje se používat po koupání, ale já teda rozdíl nepoznala, a to jsem měla nějaký údajně bezbolestnější aplikátor :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27010
31.12.11 09:58

já to po koupání zkoušela uuuuf teda asi budu muset přetrpět bééééé :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
31.12.11 10:00

za mě nikdy! jednou jsem vyzkoušela a moooc to bolelo, zlaté žiletky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.11 10:01

Ahoj,epilátor je na jednu stranu skvělá věc,na druhou stranu už ho asi nevytáhnu..nejlíp se mi osvědčilo holit se večer jak ráno či přes den,jak mám nohy unavené,tak jsou i méně citlivé..jakmile jsme to zkusila na odpočaté,tak to byl můj druhý porod :P no,a je důležité dělat si peeling nohou,pravidelně,aby chloupky nezarůstaly..to je totiž ten problém,kvůli kterému už jedu jen žiletkou..i když se peeluju dost často,tak mi zarůstaly,někdy se z toho stala zahnisaná boulička,stačilo vymačnkout,ani to nebolelo,ale vytahla jsem vždycky dlouhatánský chlup,a zůstala mi na noze červená tečka,jak šla trochu i krev za tim hnisem(bylo ho asi jako špendlík.hlavička)jenže ta červená tečka už nezmizela,a mám takto tečkaté obě nohy :,( takže sukině fakt nehrozí..a mám to už víc než rok,vše,co jsem vynípla,po sobě nechalo stopu.A mažu všim možným,ale ne a ne to zmizet.A neholím už epil.dlouho,a pořád nachgázím zarostlé chloupky..holila jsem si ep.pár let,ale zase jsem se pokorně vrátila k žiletce..
Jo a po holení se nezapomeň pořádně namazat,já to mazala přítzelovým krémem po holení,je to i lehce desinfekční,takže do druhého dne máš nožky pěkné..

• Citovat
  • Upravit
7323
31.12.11 10:02

Já myslím, že to budeš muset napoprvý fakt přetrpět :) Potom už to tak nebolí, vlastně vůbec, když si holíš pravidelně. Taky jsem tomu tenkrát nevěřila, ale je to pravda :D Bolí to jenom zezačátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
31.12.11 10:03

Když to pár minut vydržíš a jedeš, na bolest si vykneš a bolí to o něco míň :D Po koupání je blbost, čék se u toho zak zpotí,že pak může jít znova :D.
Já si ho koupila sama dobrovolně … teď teda neškubu, je zima :D

• Citovat
  • Upravit
27010
Pomka píše:
Já myslím, že to budeš muset napoprvý fakt přetrpět :) Potom už to tak nebolí, vlastně vůbec, když si holíš pravidelně. Taky jsem tomu tenkrát nevěřila, ale je to pravda :D Bolí to jenom zezačátku.

uuf takže poprvé abych byla radši sama doma nebo dostanou děti šok proč tak řvu:Dbojím bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878

Ahoj, já jsem začala chodit ke kosmetičce v roce 2002 na epilaci. Chodila jsem tam pár let, potom jsem vyzkoušela takové ty proužky které se nahřejí a můžu si strhnout chloupky i doma. Ty proužky jsem používala cca rok. pak jsem bohužel narazila na nekvalitní sérii a bylo to hrozné, už jsem se k proužkům nevrátila. A znovu jsem se vrátila ke kosmetičce. Potom asi v roce 2008 jsem dostala epilátor a od té doby si vytrhávám chloupky sama..
Myslím, že fór může být v tom, že já jsem měla léty (od roku 2002 jsem nepoužila žiletku) chloupky dost oslabené a na některých místech mi už rostou docela málo (Dřív jsem byla chlupatá jako opice :) ) Už jsem na vytrhávání byla celkem zvyklá. Kdyby jsem měla začít od začátku (ještě když jsem měla na nohách kožich) tak nevím, jestli bych vydržela… Ale to jsi asi slyšet nechtěla, že.. :think:
Já chodila ke kosmetičce (která byla mou spolužačkou ze základní školy) a strhnutí obou nohou mě stálo 150,– Kč a hotovo bylo za 15 minut obě nohy.. Nechtěla by jsi to zkusit nejdřív párkrát horkým voskem u kosmetičky a pak plynule přejít na svůj epilátor? U mě by to teda bylo tak lepší.. :think: Ale já jsem dost cíťa.. ;)

Příspěvek upraven 31.12.11 v 10:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
31.12.11 10:04

Jo a s tím zarůstáním… pár chloupků zaroste, ale já s tím problémy vůbec nemám. Tečky apod. Mám krásně hladký nohy, chloupky rostou pomalu, takže to dlouho vydrží. Za mě je to perfektní :palec: . Žiletku používám taky, ale jen v případě, že nemám čas nebo jsem líná vytáhnout epilátor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
31.12.11 10:04

Já ho taky doma musela mít za každou cenu a už mi několik let leží v šuplíku :roll: Jednou jsem ho použila asi na 1 cm čvtereční a stačilo :P Radši rodit než tohle :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27010
31.12.11 10:05
m311 píše:
Ahoj, já jsem začala chodit ke kosmetičce v roce 2002 epilaci. Chodila jsem tam pár let, potom jsem vyzkoušela takové ty proužky které se nahřejí a můžu si strhnout chloupky i doma. Ty proužky jsem používala cca rok. pak jsem bohužel narazila na nekvalitní sérii a bylo to hrozné, už jsem se k proužkům nevrátila. A znovu jsem se vrátila ke kosmetičce. Potom asi v roce 2008 jsem dostala epilátor a od té doby si vytrhávám chloupky sama..
Myslím, že fór může být v tom, že já jsem měla léty (od roku 2002 jsem nepoužila žiletku) chloupky dost oslabené a na některých místech mi už rostou docela málo (Dřív jsem byla chlupatá jako opice :) ) Už jsem na vytrhávání byla celkem zvyklá. Kdyby jsem měla začít od začátku (ještě když jsem měla na nohách kožich) tak nevím, jestli bych vydržela… Ale to jsi asi slyšet nechtěla, že.. :think:
Já chodila ke kosmetičce (která byla mou spolužačkou ze základní školy) a strhnutí obou nohou mě stálo 150,– Kč a hotovo bylo za 15 minut obě nohy.. Nechtěla by jsi to zkusit nejdřív párkrát horkým voskem u kosmetičky a pak plynule přejít na svůj epilátor? U mě by to teda bylo tak lepší.. :think: Ale já jsem dost cíťa.. ;)

taky jsem právě dost cíta jenže manžel je pořád do večera v čudu tak se nikam nedostanu a děti na hlídání nikam neudám:(proto jsem se vrhla na epilátor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
31.12.11 10:06
Crystal87 píše:
Pomka píše:
uuf takže poprvé abych byla radši sama doma nebo dostanou děti šok proč tak řvu:Dbojím bojím

Mně poprvý tekly slzy :D Ale uděláš to dvakrát třikrát a v pohodě! Potom už to bylo takové příjemné masírování, vůbec už to nepociťuju jako bolest. Když mi tohle tenkrát říkala kamarádka, tak jsem si klepala na čelo a teď musím přiznat, že měla pravdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27010
31.12.11 10:07
Katka86 píše:
Já ho taky doma musela mít za každou cenu a už mi několik let leží v šuplíku :roll: Jednou jsem ho použila asi na 1 cm čvtereční a stačilo :P Radši rodit než tohle :lol: :lol:

to by mi manžel dal kdybyhc ho nepoužívala za ty prachy :mrgreen: prej když sjem to musela mít tka to použícvat budu já i chci ale ta bolest :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27010
31.12.11 10:10

jinak co jsem zkoušela tka jsem tam hned měla červené pupínky ale namazala sjem to krémém a za chvilku byly pryč tkaže s tím snad problém nebude chloupky mi nezarůstají..jen ta bolest no kdyby se dala něčím utlumit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí