Holení mužských intimních partíí

Anonymní
29.12.11 17:42

Holení mužských intimních partíí

ahojte, zdejší podobná témata jsem prohledala, ale odpověď nenašla… Tak bych potřebovala od vás poradit, čím nejlépe holit mužské intimní partie. Manžel dříve jen zastřihoval a pak začal holit strojkem, ale skoro vždy se řízne ( což já taky, ale u chlapů je to přece horší :roll: ), Holí se mým strojkem, co mám na nohy - ne vytrhávacím tak nějak nepravidelně. Poraďte, jestli máte nějaké rady, tipy od svých partnerů a zda se holí. Klidně i anonymně. Díky. P.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.12.11 17:44

ano manžel se holí, používá klasický mechanický holící strojek s třemi žiletkami, pořezaný není nikdy

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.11 17:44

Manžel se holí normálně žiletkou ;)
M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.11 17:47

Tak já se na manžela chystám na silvestra :lol: do teď se bránil a použiju depilační pěnu od Veetu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.11 17:49

právě z těch chemických přípravků na intimní partie mám trochu strach. P.

• Citovat
  • Upravit
29.12.11 17:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
29.12.11 17:53
Anonymní píše:
Tak já se na manžela chystám na silvestra :lol: do teď se bránil a použiju depilační pěnu od Veetu

Tak to nedoporučuju :mrgreen: . Jsou to citlivé partie, někomu Veet podráždí, nebo způsobí alergickou reakci i na lýtkách (jako u mně). Určitě bych to zkusila nejdříve na předloktí ze strany dlaně a i tak bych se bála. Tou žiletkou to jde krásně, manžel se holí sám, nikdy se neřízl, samého ho to napadlo a po pohledu do zrcadla už u toho zůstal a já jsem nadmíru spokojená. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
29.12.11 17:55

Taky používá holítko s třemi břity, a nevím, že by se kdy řízl. Jinak se holí ve sprše, namokro, s pěnou taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.11 17:56

a tou žiletkou si holí komplet úplně všechno?? Omlouvám se, že se tak blbě ptám. P.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.11 17:56

Samozřejmě že to na něm nejdřív vyzkouším kvůli reakci. Mě to nic nedělá. Holím se tak už 3 roky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.11 17:57

Manžel má koupený strojek na vlasy, protože se stříhá doma sám. Takže když si stříhá vlasy, vezme i další partie. Dřív se holil i žiletkou, ale tohle mu asi vyhovuje víc, protože k žiletce se už nevrátil.
Mě osobně taky víc vyhovuje ostříhat co nejvíc strojkem a jen co nejmíň částí dodělat žiletkou. Ne že bych se řízla, ale mám z toho vždycky hrozně podrážděnou pokožku. Taky se mi stává, že se mi tam pak udělají pupínky a dvakrát se mi stalo, že se mi to zanítilo a byl celkem problém, než jsem se toho zbavila (jednou už to i vypadalo, že se to snad bude muset řezat, aby se to vyčistilo vevnitř).
Pak jsem ale někde našla radu důkladně desinfikovat. Takže po každém holení dám na vatový tampon alpu a vše řádně potřu. Sice to občas pálí jak čert, ale jen chvíli a mám klid od jiných problémů.

• Citovat
  • Upravit
5575
29.12.11 17:59

Můj si žiletkou holí všechno. Má obyčejnou žiletku s 1 břitem a pěnu na holení. S tím Veetem držím palce :mavam:

K pupínkům a eventuelnímu zarůstání chloupků - mně se osvědčilo po oholení použít dětský pudr. Zapudruju (teda, pokud nenásleduje hned něco jiného :mrgreen: ) a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
29.12.11 18:01

Můj se tam dole taky holí normal žiletkou a gelem.Ale kulky si bere asi jen strojkem,žiletkou by se tam určitě říz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
29.12.11 18:18

Tak přítel se už léta holí strojkem gillette mach 3 - komplet všechno :mrgreen: pořezanej není :P
a k tomu ten modrej gel taky od gillette :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
29.12.11 18:32

Přítel má taky nějaký obyčejný žiletkový strojek od Gilette, jako mach3 a holí se tím úplně všude, včetně šourku. Používá pěnu na holení a pokud vím, tak se nikdy neřízne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí