Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
ano manžel se holí, používá klasický mechanický holící strojek s třemi žiletkami, pořezaný není nikdy
Tak já se na manžela chystám na silvestra
do teď se bránil a použiju depilační pěnu od Veetu
právě z těch chemických přípravků na intimní partie mám trochu strach. P.
Anonymní píše:
Tak já se na manžela chystám na silvestrado teď se bránil a použiju depilační pěnu od Veetu
Tak to nedoporučuju
. Jsou to citlivé partie, někomu Veet podráždí, nebo způsobí alergickou reakci i na lýtkách (jako u mně). Určitě bych to zkusila nejdříve na předloktí ze strany dlaně a i tak bych se bála. Tou žiletkou to jde krásně, manžel se holí sám, nikdy se neřízl, samého ho to napadlo a po pohledu do zrcadla už u toho zůstal a já jsem nadmíru spokojená.
![]()
Taky používá holítko s třemi břity, a nevím, že by se kdy řízl. Jinak se holí ve sprše, namokro, s pěnou taky.
a tou žiletkou si holí komplet úplně všechno?? Omlouvám se, že se tak blbě ptám. P.
Samozřejmě že to na něm nejdřív vyzkouším kvůli reakci. Mě to nic nedělá. Holím se tak už 3 roky
Manžel má koupený strojek na vlasy, protože se stříhá doma sám. Takže když si stříhá vlasy, vezme i další partie. Dřív se holil i žiletkou, ale tohle mu asi vyhovuje víc, protože k žiletce se už nevrátil.
Mě osobně taky víc vyhovuje ostříhat co nejvíc strojkem a jen co nejmíň částí dodělat žiletkou. Ne že bych se řízla, ale mám z toho vždycky hrozně podrážděnou pokožku. Taky se mi stává, že se mi tam pak udělají pupínky a dvakrát se mi stalo, že se mi to zanítilo a byl celkem problém, než jsem se toho zbavila (jednou už to i vypadalo, že se to snad bude muset řezat, aby se to vyčistilo vevnitř).
Pak jsem ale někde našla radu důkladně desinfikovat. Takže po každém holení dám na vatový tampon alpu a vše řádně potřu. Sice to občas pálí jak čert, ale jen chvíli a mám klid od jiných problémů.
Můj si žiletkou holí všechno. Má obyčejnou žiletku s 1 břitem a pěnu na holení. S tím Veetem držím palce ![]()
K pupínkům a eventuelnímu zarůstání chloupků - mně se osvědčilo po oholení použít dětský pudr. Zapudruju (teda, pokud nenásleduje hned něco jiného
) a je klid.
Můj se tam dole taky holí normal žiletkou a gelem.Ale kulky si bere asi jen strojkem,žiletkou by se tam určitě říz.
Tak přítel se už léta holí strojkem gillette mach 3 - komplet všechno
pořezanej není ![]()
a k tomu ten modrej gel taky od gillette ![]()
Přítel má taky nějaký obyčejný žiletkový strojek od Gilette, jako mach3 a holí se tím úplně všude, včetně šourku. Používá pěnu na holení a pokud vím, tak se nikdy neřízne.
ahojte, zdejší podobná témata jsem prohledala, ale odpověď nenašla… Tak bych potřebovala od vás poradit, čím nejlépe holit mužské intimní partie. Manžel dříve jen zastřihoval a pak začal holit strojkem, ale skoro vždy se řízne ( což já taky, ale u chlapů je to přece horší
), Holí se mým strojkem, co mám na nohy - ne vytrhávacím tak nějak nepravidelně. Poraďte, jestli máte nějaké rady, tipy od svých partnerů a zda se holí. Klidně i anonymně. Díky. P.