ePoptávka, varování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vepřoidka
20.7.25 20:37

@Bytsamsebou tak to by ten byt byl vykradenej velmi rychle s takovým přístupem…a to ještě zaplať pánbůh že jen tohle :roll:

• Citovat
  • Upravit
76625
20.7.25 20:42
@Kelsey1 píše: Více

ty jo, to už vůbec nefunguje, to fungovalo v době mých rodičů, i když takhle nějakého řemeslníka zjistíš, tak ti buď ani nezvedne telefon nebo ano a řekne, že nemá čas,
teda opraváře kotlů jsme tak loni v létě sehnali, ale už končí a jde topit do školy, soused v důchodu je zedník a už 10 let nikomu žádnou fušku nedělá, nechce, nepotřebuje,
a na jaře jsme napsali do poptávkového formuláře klempířovi, nic, tak mu po 3 měsících volám, a on říká, že o nás ví, že je vyjetý ve světě - ale kdy se vrátí? bůh ví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
20.7.25 20:45

@stinga ale funguje. Stále to funguje. My jsme si tak našli špičkového zedníka v našem kraji/okrese. Můj otec zedník na nás nemá čas ani v důchodu, takže jsme museli hledat konkurenci. Na doporučení jsme sehnali. Muselo se čekat, až bude mít čas. Stejně jsme našli vodaře, elektrikáře. Funguje 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
20.7.25 20:48

@Kousavysvetr
ty jsi mu dala peníze předem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
20.7.25 20:57

Po bitvě každej generál. Tupá nejsi. Chtěla bych vidět ty ostatní, co si tady nad tebou zase honí triko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
20.7.25 21:01
@DanielaD píše: Více

Předem nedala. Samozřejmě. Ale pak jel nakoupit materiál, zavřel se v místnosti a něco tam kutal. Pak mě zavolal, že už to má, ať to jdu přebrat. No nevěřila jsem vlastním očím. Bylo to jakoby to vytvoril můj desetiletý syn. Dala jsem mu peníze za materiál a vyhodila ho. Ty peníze jsem mu teda dala i proto, aby se mi nechtěl pomstít a nepřišel nás vykrást. Takové malé výpalné, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
20.7.25 21:03
@Zeoli píše: Více

Díky za pěkná slova. Asi jsem trochu hloupá byla, ale už jsem opravdu nevěděla, kam se obrátit. Tonoucí se stébla chytá, no. A nevyšlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76625
20.7.25 21:03
:D :D u vás to funguje :palec: buď ráda,
nebo máme od řemeslníka kovovou bránu a branku, po pěti letech to potřebuje spravit, branka nejde zamknout, řemeslník vzal telefon a sdělil, že už mrcky nedělá, přesídlil na státní zakázky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
20.7.25 21:06
@stinga píše: Více

Sestra stavila za Prahou. Dost daleko od nás. Aj tam to fungovalo. Oni totiž řemeslníci v nějakém okruhu se znají. Stačí mít kontakt na jednoho. A zeptat se, jestli zná solidního člověka na to a ono. Jestli může doporučit. To víš, že zná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
20.7.25 21:06

To funguje jen když máš pro řemeslníka zajímavou a větší zakázku. Nejlépe pak to, co se mu dobře a lehce dělá. Pak si pochopitelně čas udělá. Pokud chceš ale drobnost, která tě dlouho štve, tak to nikdo nemá čas. Já jsem po známosti oslovila vícero řemeslníků, nikdo to nechtěl. Taky jsem oslovila otce mé nejlepší kamarádky a citové jsem na něj působila, taky to nevyšlo. Vyjádřil se neurčitě a pořád nemá „čas“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák