Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak odlišil bych erekci (ztopoření penisu) a ejakulaci (výron spermatu). U chlapů hlavně ve vyšším věku bývá erekce po ránu častější - funkce prostaty se oslabuje, ale přes noc se naplní činností ledvin močový měchýř a ten na prostatu nad ránem tlačí… No a k samovolné ejakulaci bez sexu u chlapů taky dochází. Nejčastěji v době, kdy mezi sexem v manželství bývá delší prodelva. taky nic nevysvětlitelného. Sperma se prostě tvoří pořád a plynule - a musí někam odcházet. Blízkost přitažlivé ženy to může urychlit, ale nemá na to zásadní vliv.
Tak snad jsem se svou odpovědí nikoho nedotkl.
nevím, zkusím prohlédnout manželovo trenky, vezmu na to lupu. hele a očuchala jsi to taky?
@Jura007 píše:
Tak odlišil bych erekci (ztopoření penisu) a ejakulaci (výron spermatu). U chlapů hlavně ve vyšším věku bývá erekce po ránu častější - funkce prostaty se oslabuje, ale přes noc se naplní činností ledvin močový měchýř a ten na prostatu nad ránem tlačí… No a k samovolné ejakulaci bez sexu u chlapů taky dochází. Nejčastěji v době, kdy mezi sexem v manželství bývá delší prodelva. taky nic nevysvětlitelného. Sperma se prostě tvoří pořád a plynule - a musí někam odcházet. Blízkost přitažlivé ženy to může urychlit, ale nemá na to zásadní vliv.
Tak snad jsem se svou odpovědí nikoho nedotkl.
@Anonymní píše:
Dobrý den prosím vás chtěla bych se zeptat, manžel přespal u známých, ale vím že se mu líbí kamarádová žena. Spal tam beze mě a jak jsem mu šla prát trenýrky ve kterých u nich spal tak na nich bylo něco bílého šlo poznat že mu stál ráno penis jelikož to bylo výš. Můj dotaz zní je po ránu u mužu při postavení penisu nějaký výtok myslím že sperma to nebylo. ale nejsem si jistá. Prosím o radu děkuji
Za těch několik let jsem mu nikdy neprohlížela trencle, i když spal mimo domov
takže radím neprohlížet, jestli se mu líbí, tak to stejně neovlivníš
![]()
I ukapávání je zcela normální, pokud nějakou dobu nebyl sex a pak se mu postaví
Myslím, že i kdyby to bylo z toho, že mu houpnul ránu a trochu mu ucmrnával, tak nechápu, co chceš zjistit. Je to naprosto normální jev a chlap to vůlí ovládat nemůže…
@terinka4444 píše:![]()
![]()
![]()
nevím, zkusím prohlédnout manželovo trenky, vezmu na to lupu. hele a očuchala jsi to taky?
Zvážila bych variantu, že mezi nimi k něčemu došlo a než stihl shodit trenky, tak kapičky trenky znečistily. Jasná věc, podvedl tě ![]()
Panebože, kdo tyhle diskuse zakládá ![]()
Příspěvek upraven 31.08.12 v 16:26
No a nebo si ho prostě po ránu vyhonil, to přece taky není trestné, ne? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobrý den prosím vás chtěla bych se zeptat, manžel přespal u známých, ale vím že se mu líbí kamarádová žena. Spal tam beze mě a jak jsem mu šla prát trenýrky ve kterých u nich spal tak na nich bylo něco bílého šlo poznat že mu stál ráno penis jelikož to bylo výš. Můj dotaz zní je po ránu u mužu při postavení penisu nějaký výtok myslím že sperma to nebylo. ale nejsem si jistá. Prosím o radu děkuji