Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ivana-domca markyska znam z vypraveni ale prej to bylo neco jako simousek a nekdy se ptam jestli je jeste na floride
ja ti nevim to o uspokojovani mozna ale tady i verim ze fakt zenska dokaze resit takovy hovadiny ![]()
@alisekR mas recht taky sme se na ne mohli vykslat ze jo ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den prosím vás chtěla bych se zeptat, manžel přespal u známých, ale vím že se mu líbí kamarádová žena. Spal tam beze mě a jak jsem mu šla prát trenýrky ve kterých u nich spal tak na nich bylo něco bílého šlo poznat že mu stál ráno penis jelikož to bylo výš. Můj dotaz zní je po ránu u mužu při postavení penisu nějaký výtok myslím že sperma to nebylo. ale nejsem si jistá. Prosím o radu děkuji
COOOŽE???
Já vážně smíchy zemřu
@viky23 jo to je presne ono hned ti tam zacnou radit a myslim ze to bude klasicka rada jako vzdy- rozejdi se, hele ale to bys mela nejak podchytit at mu nerupnou docista ![]()
@Aluse píše:
@ivana-domca markyska znam z vypraveni ale prej to bylo neco jako simousek a nekdy se ptam jestli je jeste na florideja ti nevim to o uspokojovani mozna ale tady i verim ze fakt zenska dokaze resit takovy hovadiny
@alisekR mas recht taky sme se na ne mohli vykslat ze jo
na floridě v Beřkovicích nebo v bohnicich ![]()
Tak je to uplne normalni ne?? ze chlapovi obcas „ukapne“
..nikdy by me nenapadlo prohlizet chlapovi slipy
…
S pritelem mame sex i 3krat denne a presto neni rano, aby mu nestal
. A jestli zakladatelka mysli predejakulaci nebo poluci???
Vzdyt i zensky pousteji sve stavicky, kdyz jsou hodne vzrusene?? Nebo se pletu??
@dasjana ale tak ze chlapum po ranu stoji neni ani tak vzrusenim jako plnym mocakem ale to zakladatelce nak nedocvaklo
a myslim ze nejsi jedina kdo trenky zkouma jen kdyz rozhazuje pradlo na barevny, bily a tmavy kdyz de prat ![]()
@ivana-domca tak hlavne ze je to tam luxus ne ![]()
Ty vo.le, tohle mi utrhne záda
![]()
Holky, já nemůžu ani přispět, protože na tohle už nemám
Asi půjdu přítelovi zkontrolovat trencle, mají v práci šviháckou sekretářku, tak pro jistotu ![]()
@Amber_1977 píše:
Ty vo.le, tohle mi utrhne záda![]()
![]()
![]()
![]()
Holky, já nemůžu ani přispět, protože na tohle už nemám![]()
![]()
![]()
![]()
Asi půjdu přítelovi zkontrolovat trencle, mají v práci šviháckou sekretářku, tak pro jistotu
to už si měla mít dávno zkontrolovaný ![]()
Vodička na sperma existuje http://www.youtube.com/watch?… to čumim ![]()
@Amber_1977 žádná urologie, víš, jak je kelímek smetany drahý? Produkovat bude!
Před hodinou nám odjel tatínek na 4 dny na ferraty do hor. Po přečtení diskuze se děsím, co mu v pondělí večer vydá krosna za obsah, poněvadž tam jede se svým bráchou ![]()
@Amber_1977 ale tak sem tam jim muze v noci neco ukapnout ja to v trenkach nemam a vim jen jak to funguje kdyz si to muzu pucit
ale myslim ze nam to mela nafotit kdyz se tu muzou neustale zkoumat pochcany papirky a sledovat na nich duchove tak trencle by byli zpestrenim ![]()
@Aluse píše:
@ivana-domca mesic a neco 11.10 ale prej staci kdyz udrzim jeste 14 dni ale to abych nechodila na emimino
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat