Erekce u mužů po ránu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
34541
31.8.12 18:44

@ivana-domca markyska znam z vypraveni ale prej to bylo neco jako simousek a nekdy se ptam jestli je jeste na floride :) ja ti nevim to o uspokojovani mozna ale tady i verim ze fakt zenska dokaze resit takovy hovadiny :)
@alisekR mas recht taky sme se na ne mohli vykslat ze jo :D

• načítám...
7090
31.8.12 18:46
@Anonymní píše:
Dobrý den prosím vás chtěla bych se zeptat, manžel přespal u známých, ale vím že se mu líbí kamarádová žena. Spal tam beze mě a jak jsem mu šla prát trenýrky ve kterých u nich spal tak na nich bylo něco bílého šlo poznat že mu stál ráno penis jelikož to bylo výš. Můj dotaz zní je po ránu u mužu při postavení penisu nějaký výtok myslím že sperma to nebylo. ale nejsem si jistá. Prosím o radu děkuji

COOOŽE??? 8o :mrgreen: Já vážně smíchy zemřu

• načítám...
34541
31.8.12 18:48

@viky23 jo to je presne ono hned ti tam zacnou radit a myslim ze to bude klasicka rada jako vzdy- rozejdi se, hele ale to bys mela nejak podchytit at mu nerupnou docista :D

• načítám...
47759
31.8.12 18:50
@Aluse píše:
@ivana-domca markyska znam z vypraveni ale prej to bylo neco jako simousek a nekdy se ptam jestli je jeste na floride :) ja ti nevim to o uspokojovani mozna ale tady i verim ze fakt zenska dokaze resit takovy hovadiny :)
@alisekR mas recht taky sme se na ne mohli vykslat ze jo :D

na floridě v Beřkovicích nebo v bohnicich :mrgreen:

• načítám...
403
31.8.12 18:50

Tak je to uplne normalni ne?? ze chlapovi obcas „ukapne“ :roll:..nikdy by me nenapadlo prohlizet chlapovi slipy :oops:
S pritelem mame sex i 3krat denne a presto neni rano, aby mu nestal :oops:. A jestli zakladatelka mysli predejakulaci nebo poluci???
Vzdyt i zensky pousteji sve stavicky, kdyz jsou hodne vzrusene?? Nebo se pletu??

• načítám...
34541
31.8.12 18:57

@dasjana ale tak ze chlapum po ranu stoji neni ani tak vzrusenim jako plnym mocakem ale to zakladatelce nak nedocvaklo :) a myslim ze nejsi jedina kdo trenky zkouma jen kdyz rozhazuje pradlo na barevny, bily a tmavy kdyz de prat :)
@ivana-domca tak hlavne ze je to tam luxus ne :)

• načítám...
Metamorphosis
31.8.12 19:01

Ty vo.le, tohle mi utrhne záda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Holky, já nemůžu ani přispět, protože na tohle už nemám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Asi půjdu přítelovi zkontrolovat trencle, mají v práci šviháckou sekretářku, tak pro jistotu 8)

• Upravit
Metamorphosis
31.8.12 19:03
@Aluse píše:
@dasjana ale tak ze chlapum po ranu stoji neni ani tak vzrusenim jako plnym mocakem ale to zakladatelce nak nedocvaklo :)

A tak myslíš, že teda ten její učůrává smetanu? :think: To by spíš bylo na urologii než na rozvod, ne? :think:

• Upravit
47759
31.8.12 19:07
@Amber_1977 píše:
Ty vo.le, tohle mi utrhne záda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Holky, já nemůžu ani přispět, protože na tohle už nemám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Asi půjdu přítelovi zkontrolovat trencle, mají v práci šviháckou sekretářku, tak pro jistotu 8)

to už si měla mít dávno zkontrolovaný :cert:

• načítám...
15659
31.8.12 19:07

Vodička na sperma existuje http://www.youtube.com/watch?… to čumim 8o

• načítám...
15659
31.8.12 19:09

@Amber_1977 žádná urologie, víš, jak je kelímek smetany drahý? Produkovat bude!

• načítám...
2616
31.8.12 19:10

Před hodinou nám odjel tatínek na 4 dny na ferraty do hor. Po přečtení diskuze se děsím, co mu v pondělí večer vydá krosna za obsah, poněvadž tam jede se svým bráchou :mrgreen:

• načítám...
34541

@Amber_1977 ale tak sem tam jim muze v noci neco ukapnout ja to v trenkach nemam a vim jen jak to funguje kdyz si to muzu pucit :D ale myslim ze nam to mela nafotit kdyz se tu muzou neustale zkoumat pochcany papirky a sledovat na nich duchove tak trencle by byli zpestrenim :D

• načítám...
69235
Hele, musím konstatovat, že máš absolutně nejoriginálnější hlášku pod metříkem :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: klobouk dolů, brečím tu smíchy, jak jsem si toho všimla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Aluse píše:
@ivana-domca mesic a neco 11.10 ale prej staci kdyz udrzim jeste 14 dni ale to abych nechodila na emimino :D
  • načítám...
34541
31.8.12 19:13

@terinka4444 dekuju :D :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria