Erektilní dysfunkce u nového partnera

Anonymní
13.9.20 13:56

Erektilní dysfunkce u nového partnera

Dobrý den.

Nějakou dobu (krátce) se scházím s jedním mužem (oba jsme kolem 30ti) a při posledním rande došlo na přespání. Když jsme se mazlili, nepostavil se mu a přes moji snahu se to nepovedlo a vůbec ani neztvrdnul. Další pokus další den - taky neztvrdnul, jen se při mém hlazení udělal bez erekce.
Nechtěla jsem do toho nějak rýpat, abych mu nějak neublížila nebo ho nevystresovala. Takže nevím, co přesně je problém, jen jsem ho nechala volně říct, co má na srdci.

On zvážněl a začal říkat, že to není mnou a že on musí k doktorovi. Prý bývalá byla panna a on musel až moc zvolna. Prý jeho problém s erekcí je kombinace přehnané masturbace a prý velikého studu.. (tohle vůbec nechápu).. Také řekl, že jeho tělo si možná zvyklo na samotu (je sám 2 roky). :think:
Na internetu jsem k tomuhle přesně moc nenašla, tak Vás prosím o radu, protože jeho vysvětlení o panně atp moc nechápu a nechci z něj něco páčit, abych ho nezranila.
Uklidnila jsem ho, že počkám a že se budem jen mazlit.

Pls mojí nechápavost nekomentujte, prostě nikdy se mi tohle s mužem nestalo… Krasavice nejsem, jsem normální žena…Ale balil hlavně on mě…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9302
13.9.20 14:08

Já bych šla o dům dál. Je si vědom, že má problém, ale nic s tím nedělá. A kecy o bývalce? To jsou jenom výmluvy.
A věkem to bude jen horší a horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.20 14:22
@kavenka píše:
Já bych šla o dům dál. Je si vědom, že má problém, ale nic s tím nedělá. A kecy o bývalce? To jsou jenom výmluvy.
A věkem to bude jen horší a horší.

jo, to mě taky napadlo, prostě jít dál. :,(

• Citovat
  • Upravit
1699
13.9.20 14:27

Budeš z toho po čase nešťastná.
Sla bych dal :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.20 14:40

Jo:(( ale teď to chce začít řešit. Taky měl během karantény nějakou opravdu depresi nebo tak.
Hodně si rozumíme, ale je jasné, že dlouhodobě je potřeba i sex..

• Citovat
  • Upravit
34473
13.9.20 15:05
@Anonymní píše:
Jo:(( ale teď to chce začít řešit. Taky měl během karantény nějakou opravdu depresi nebo tak.

To je tedy partie :roll: labilní, bez erekce,… Najdi si jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.20 15:16

Holka, jdi od toho. Depresivní třicetiletý impotent je opravdu špatná volba. Takhle zatížený start vztahu v takovém věku je cesta do pekel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.20 15:18
@Anonymní píše:

Měl to řešit daleko dřív, a teprve pak navazovat vztahy. Je to akorát výmluva. Ty za jeho stav nejsi zodpovědná a není tvoje povinnost s ním soucitně zůstávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109781
13.9.20 15:19
@Anonymní píše:

vycouvej raději hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.20 15:20
@Hraběnka Stradová píše:
Měl to řešit daleko dřív, a teprve pak navazovat vztahy. Je to akorát výmluva. Ty za jeho stav nejsi zodpovědná a není tvoje povinnost s ním soucitně zůstávat.

jo :( je to tak.

• Citovat
  • Upravit
768
13.9.20 15:56

No, vybodla bych se na to.. Ve 30 a na začátku vztahu, by se mu měl postavit i jen při pouhém pohledu a otření o tebe.. Né že ty se budeš v posteli stavět na hlavu a ono stejně nic.. Na to bych nervy neměla.. Hledej dál zakladatelko.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.20 15:59

Jo, on neměl ani ranní erekci, tak se bojím, že má nějaké i fyzické příčiny

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.20 17:59

@Hraběnka Stradová @terien
Vy si děláte srandu, že jo??? :roll:
Zakladatelko - dala bych tomu čas. Měla jsem podobný začátek vztahu. Včetně věku. Partner v depresi, byl i v léčebně. Erekci když už měl, neudržel dlouho. Svůj problém s erekcí neřešil dříve, protože prostě neměl proč. :nevim: Já neříkám, že ve vztahu nezáleží i na sexu, ale není to snad to na čem vztah stojí. Pokud si s ním rozumíš, ve vztahu bych pokračovala a nechala ho, ať si zajde k tomu lékaři. Ke zlepšení pravděpodobně nedojde ze dne na den, na to se připrav. Můj partner svou situaci začal řešit až když jsme se poznali a musím říct, že nakonec, na to jak to ze začátku tak nešlo, tak teď to jde krásně. A byla to otázka max.pul roku. Nechápu proč hned všechny radite ať od toho zakladatelka dá ruce pryč. Je mi z toho smutno, když si představím, že bych se tenkrát zeptala taky tady a přišla bych o úžasnýho, šikovýho chlapa s obrovským srdcem.

• Citovat
  • Upravit
34473
13.9.20 18:06
@Anonymní píše:
Zakladatelko - dala bych tomu čas. Měla jsem podobný začátek vztahu. Včetně věku. Partner v depresi, byl i v léčebně. Erekci když už měl, neudržel dlouho. Svůj problém s erekcí neřešil dříve, protože prostě neměl proč. :nevim: Já neříkám, že ve vztahu nezáleží i na sexu, ale není to snad to na čem vztah stojí. Pokud si s ním rozumíš, ve vztahu bych pokračovala a nechala ho, ať si zajde k tomu lékaři. Ke zlepšení pravděpodobně nedojde ze dne na den, na to se připrav. Můj partner svou situaci začal řešit až když jsme se poznali a musím říct, že nakonec, na to jak to ze začátku tak nešlo, tak teď to jde krásně. A byla to otázka max.pul roku. Nechápu proč hned všechny radite ať od toho zakladatelka dá ruce pryč. Je mi z toho smutno, když si představím, že bych se tenkrát zeptala taky tady a přišla bych o úžasnýho, šikovýho chlapa s obrovským srdcem.

Podívej se, jestli s ním chce být, ať je. Zeptala se na názor a můj je ten, že takového chlapa bych nechtěla. Nebudu ho měnit jen proto, že se ti nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109781
13.9.20 18:17
@Anonymní píše:

Mně to nepřijde dobrý začátek, tam by minimálně sex měl fungovat na jedničku.
Takhle akorát budou řešit, jestli to vůbec půjde a dělat všechno možný, aby se to povedlo… Ona z toho nebude mít nic, protože pořád bude řešit jeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí