Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Holky ani to nestíhám číst. Malá zase řádí
![]()
Mrknu sem večír. Moooc děkuju za tipy a rady! ![]()
Nam se osvedcilo vybirat pres internet (osobni odber v Praze) - prvni nositko nam nevyhovovalo, ale diky objednani pres net jsme ho mohli do dvou tydnu bezplatne vratit.
Prvni jsem mela Liliputi - rezalo me vzadu do pazi (mam dost uzka ramena) a pokud jsem se snazila zkrizit popruhy na zadech, ta mi tam zase neslo dat dite. Podle fotek mi prislo, ze bych u Erga a Manducy mela podobny problem, tak jsem objednala Bondolino a jsem nadsena
A moje mimco taky
katyshka píše:
Já doporučuji Mei-tai, je jednodušší než šátek a dítko v něm vydrží opravdu dlouho, navíc můžete využít akce Nákupy s Maminkou. Mrkněte na web http://nakupysmaminkou.maminka.cz jsou tam pěkné slevy!!!
Katyshka,
vloni jsem byla naivni a taky se tesila na slevy v akci Nakupy s Maminkou. Jenze ty slevy byly vloni v obhcodech, ktere me zajimaly, dost osidne - platily napr. jen pro ceny na prodejne a zbozi te pri sleve s Maminkou prislo draz nez pokud jsi ho objednala normalne pres internet (internetove ceny jsou v mnoha obchodech vyrazne nizsi nez ty na prodejne).
Takze pokud vyrazis na nakupy se slevovym kuponkem, radim ti dobre - mej s sebou napsane ceny zbozi ve stejnem obchode na internetu. Jinak nakoupis v narvanem obchode a doma pak zjistis, ze kdybys nakoupila ve stejnem obchode pres internet, vyslo by te to levneji.
Procti si treba lonskou diskusi https://www.emimino.cz/…lviku-54929/
Omlouvam se za OT, ale dodnes lituju, ze jsem loni naletela a poridila si ten casak kvuli kuponkum na slevy a stejne pak zadny nevyuzila. ![]()
Tak mám objednanou manducu.. už se na ní těšim
Moooc dík, snad nám sedne! ![]()
Katyshce asi není třeba radit, ona je tu jen jako rozsévač reklamy na ty slevy, viz její ostatní příspěvky ![]()
Existuje i možnost nosítko zapůjčit, nechci dávat přímo odkazy, zagoogli si ![]()
Já taky chtěla manducu, ale pak jsem zkusila manducu a ergo a rozhodla se pro ergo, bylo mi pohodlnější.
A ještě dodám, že nosítko je sice dražší, ale koupíš ho za 2500 a za rok a půl ho prodáš za 1800-2000. To se mi nezdá taková hrůza ![]()
chuanitka píše:
Existuje i možnost nosítko zapůjčit, nechci dávat přímo odkazy, zagoogli si
Já taky chtěla manducu, ale pak jsem zkusila manducu a ergo a rozhodla se pro ergo, bylo mi pohodlnější.
A ještě dodám, že nosítko je sice dražší, ale koupíš ho za 2500 a za rok a půl ho prodáš za 1800-2000. To se mi nezdá taková hrůza
Zkusím ji a když by neseděla, dá se vrátit.. jinak bych ji přes eshop nekupovala. Vyzkouším.
Ahoj, obnovuji diskuzi - mám doma nosítko Chicco, které samozřejmě ergonomické není, ale začala jsem v tom malou nosit a ona je spokojená, takže bych ráda pořídila nějaké kvalitnější - našla jsem tohle , ale vzhledem k tomu, že se v tom nevyznám ani nepoznám jestli to nosítko opravdu ergo je, tak se chci zeptat, co na něj říkáte? Je poměrně levné, na manducu za 2tis. fakt nemám i bazarové jsou dost drahé… Myslíte, že bude kvalitní? Resp. že za tu cenu aspoň chvíli vydrží?
Předem díky za odpovědi. ![]()
@_Kaczenkaa_ Je to okopírované Ergo nosítko, pár diskuzí už tady o tom proběhlo. Ergonomické je, ale kvalitu ti asi nikdo nezaručí, nemá to potřebné atesty, no prostě napodobenina. Ale na druhou stranu, kamarádka ho má už asi 4m a je spokojená. Můžeš mrknout sem .
@elfans
Super, děkuji moc za odpověď, mě právě zarazila ta cena… Ale pokud je ergonomické a je s ním někdo spokojen, nemusím už dál přemýšlet… Díky.. ![]()
@_Kaczenkaa_ ja mela jakousi klokanku od chicco a odmitla sem ji a vyhodila.
bavila sem se s tetou ze koupim ergo, al ze je. mazec ta cena. no ona asi za tyden prinesla tohle nositko ze stalo o tolik min. vysvetlila sem ji ze je.to okopirovany original.
no nechala sem si je a musim rict ze v poho.
malymu se vnem libi. ale nosime malo. max 1× za 14 dni takze nakonec sem rada ze sem nekupovala ergo ale dostala toto.
muj tata nejak zkousel pevnost spoju a presek a prej to vydrzi i vic jak 20kg, ale stejne prcka hlidam jednou rukou.
pouzivame v obchodnaku, kde se neda s kocarem nebo treba v lese na hribkach. prcek ma 8m a 9kg
takze dle me zalezi i na tom na co nositko chcete
@kabelitka
Děkuji za názor, já jí právě teď nosím v tom od Chicca, ale co si budem povídat, je úplně na prd… Teda těch 10 minut do krámu a zpět ok, ale stejně… Malá je dost drobná, takže si myslím, že s nosností nebude problém myslím, jinak bych cchtěla prostě nosit, no, jakože jít v klidu nakoupit, nebo tak, kde se nedostanu pořádně s kočárem, abych jí tam mohla mít třeba aspoň tu hoďku… ![]()
@arcitap píše:
Tato je ta najlepsia Bondolinocena 100 euro
No ta cena je taky nejlepší…
Jsem psala že na nový nemám… ![]()
Holky a co nositko od Stokke?..to je v pohode?
Od akeho veku sa tam prcek moze nosit?