Nákupy s maminkou v Malvíku

Anonymní
12.11.10 16:36

Nákupy s maminkou v Malvíku

Ahoj holky,
vy které se chystáte nakupovat na 20% slevy v Malvíku, ani tam nejezděte!! Z mojí dnešní zkušenosti:
1. narváno
2. ceny přes net jsou i o 50% levnější !! Na prodejně mají VŠE předražené!!! :cert:

Já blbka nakoupila s tím jak jsem ušetřila..a houby :think: :think: (páč jsem si předem nenapsala cenu na netu..a pak to neporovnala..porovnávám až ted a jsem naštvaná)

Mno coo noo..peníze budou,my nebudem…
Jen chci upozornit ty co se tam chystají jít aby se taky nenapálili!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
12.11.10 16:53

No, ono nejde ani tak o napálení jako o běžnou praxi. Není výjimkou, že má krám zboží přes net levnější než přímo v prodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
12.11.10 17:17

Ono jako vůbec ty slevy z maminky jsou na obchody v čechách, ale na moravě je člověk moc nenajde. Takže taky k hovnu :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.10 17:24

Jj vím že NETOVÉ ceny bývají nižší než na obchodě..ale rozdíl i 50% ??? to už je trošku moc néé?! :think:

• Citovat
  • Upravit
12.11.10 18:25

Jo, to je pravda, rozdíly v cenách jsou obrovské. Je třeba hledat a všechno ověřovat. Taky už jsem se párkrát spálila, a to pak pěkně naštve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
12.11.10 18:29

z těch kuponů, které tam jsou, jsem si (z Moravy) taky nic nevybrala…
jediné, co mě zaujalo je sleva 10% na vše v eshopu ondalek - stačí jen zadat heslo Maminka do objednávky - škoda že ta akce nebyla, když jsem brala Lodgera - to by se mi hodilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
12.11.10 18:51

Jo tak to já jsem si takhle kupovala dětskou váhu ve Špuntíku - nechtěli mi za něco vrátit peníze, že si musim něco vybrat - no tak že si teda vezmu tu váhu, chtěla jsem si jí objednat - cena na netu 1800 a v krámě 2500!!! To jsem myslela, že si ze mě dělají srandu. A to mi měli vrátit 400 korun, to by se fakt rentovalo a ještě to bylo za potah na madlo ke kočárku, který mi vůbec neměli prodat, protože zrovna na ten náš typ nepasuje. Nakonec jsem teda po dohadování tu internetovou cenu dostala, ale trvalo to.

V Malvíku prý funguje, že když víte internetovou cenu, tak jí dostanete i na krámě, ale osobně jsem nezkoušela a nevim, jestli to funguje i teď v těch návalech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
12.11.10 18:55

Ahojky :mavam: tak ceny v Malviku na netu mam zkoukle chystam se tam jet kupovat kocarek tak vam pak dam echo jestli ho maji taky na prodejne natahlej kazdopadne uvazuju nad tim ze si ho tam vyzkousim a pak objednam pres net :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.11.10 19:30

Bacha, nemaj všecky kočárky co maj na netu vystavený v prodejně. Jsem tam chtěla omrknout Dorjan DS 2010 a vůbec ho tam neměli. Prý jenom na netu.

tessmi1 píše:
Ahojky :mavam: tak ceny v Malviku na netu mam zkoukle chystam se tam jet kupovat kocarek tak vam pak dam echo jestli ho maji taky na prodejne natahlej kazdopadne uvazuju nad tim ze si ho tam vyzkousim a pak objednam pres net :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
12.11.10 19:59

hofka: to ja uz jsem je tam prudila po telefonu jestli ho maji jdu po tom x landeru co je v akci v setu 2010 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
12.11.10 20:53

Jojo, v Malvíku dostanete internetové ceny, ale jen když platíte v hotovosti. Kupovala jsem tam takhle 2 kočárky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.11.10 11:09
Sabi.M píše:
Jojo, v Malvíku dostanete internetové ceny, ale jen když platíte v hotovosti. Kupovala jsem tam takhle 2 kočárky :wink:

Souhlasím, pokud víte internetovou cenu a platíte v hotovosti, máte jí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7866
13.11.10 17:29
rhiannon píše:
Sabi.M píše:
Jojo, v Malvíku dostanete internetové ceny, ale jen když platíte v hotovosti. Kupovala jsem tam takhle 2 kočárky :wink:
Souhlasím, pokud víte internetovou cenu a platíte v hotovosti, máte jí :wink:

Taky mám tuhle zkušenost.

Ale kdopak má pravidelně náladu na to, shádat se o cenu s protivnou nafrněnou bábou z Malvíku…? :roll: :cert:
Radši se prodejně Malvík (mluvím o Hostivicích) snažím vyhýbat. Nechápu. Je to krásná prodejna…ale ty ceny jsou tam dost napálené…ale nejhorší jsou ty prodavačky! Nafrněné dámy(=báby), co zákazníky opovrhují jim moc dobrou službu nedělají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
13.11.10 20:27

my se tam chystáme zítra…ale docela mě děsíte..dnes jsem tam hodinu volala a nedovolala jsem se :-(. chtěla jsem zjistit, jestli mají gofáče Nuna a Peg perego Sí…zatím si vybírám mezi těmato dvěma…a taky by to chtělo nějaký fusak..Jsou tam hodně velký návaly? Je tam výběr, nebo je to už všechno probraný? Má to cenu? Nevyplatí se být vklidu, i když za dráž?
Díky jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
13.11.10 21:05
jeanice píše:
my se tam chystáme zítra…ale docela mě děsíte..dnes jsem tam hodinu volala a nedovolala jsem se :-(. chtěla jsem zjistit, jestli mají gofáče Nuna a Peg perego Sí…zatím si vybírám mezi těmato dvěma…a taky by to chtělo nějaký fusak..Jsou tam hodně velký návaly? Je tam výběr, nebo je to už všechno probraný? Má to cenu? Nevyplatí se být vklidu, i když za dráž?
Díky jana

Také se tam zítra chystáme :palec: Jinak na facebooku psali, že nestíhají telefony brát, ale zásoby i na zítra jsou ještě velké… My tam kupovali Peg Perego Sí asi před 3 měsíci, měli barvu Cedro z kol. 2009 a barvu Kiwi (kol. 2010), ten jsme kupovali my. Před dvěma týdny tam byl stále Cedro a Tropical. Nuny tam byly také…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák