Povlečení - indická výroba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
993
9.11.10 19:42

Povlečení - indická výroba

Holky, mám vyhlídnuté moc hezké povlečení na MMB za pěkné peníze, ale nejsem si jistá kvalitou. Je to indická výroba. Nemáte s tim někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
9.11.10 20:50

Nevím jak kvalita, ale indická bavlna je údajně z těch lepších :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
9.11.10 21:06
pomeranca píše:
Nevím jak kvalita, ale indická bavlna je údajně z těch lepších :wink:

Nepleteš si to s egyptskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
9.11.10 21:19

Textil z Indie má obecně dobrou pověst. Z této země se k nám dováží jedny z nejkvalitnějších látek. Pokud se jedná o již hotové výrobky, ani tam bych se nebála. Navíc pokud to koupíš přes net, máš právo na vrácení zboží bez udání důvodu, pokud by se ti nezdálo. Pokud ho kupuješ od prodejce, který má ŽL. Můžeš poslat konkrétní odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
9.11.10 21:43

Je to toto, snad se mi to podařilo vložit správně. http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.11.10 22:59

Míno, dívala ses na hodnocení? Na povlečení dost negativní reakce. Taky zrovna vybírám, ale tohle nevím nevím… Některá jsou jako neutrální, ale vyznívají negativně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
10.11.10 06:52

Eviah, pak jsem se už taky podívala, takže do toho raději nejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
11.11.10 19:51

Koukal jsem na ten odkaz. Kde si se prosim dozvedela, ze se jedna o Indii? Na jedu stranu, ono to muze byt zavadejici. Pokud je to site v indii z kvalitnich indickych latek melo by dyt kvalitni. Ono je ale mozne, ze je povleceni z materialu neznamo odkud a site v indii. Tuto variantu bych prirovnala k vyrobkum z ciny. Pokud chcete opravdu kvalitni krep, verte, ze pod 550Kc se nedostanete. Vyjimkou je napriklad Hybler. Jejich klasicky krep je za tu cenu velmi kvalitni. Nabizeji i mikrokrep. Toho bych se ale bala. Sice je mekoucky jde o polyester, cili nebude tolik dychat jako bavlna, coz zpusobi, ze se rano probudite spoceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
12.11.10 20:22

Pani mi to napsala, že je to indická výroba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
14.11.10 19:59
mína77 píše:
Pani mi to napsala, že je to indická výroba.

No, ale to fakt může znamenat, že je to šité v Indii ze surovin od jinud :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lu1111
1.12.10 22:47

Kvalitní

Velice kvalitní povlečení jsem našla na www.jen-aby-land.eu „povlečení“: http://www.jen-aby-land.eu Mají tam velký výběr, a pokaždé tam najdu něco nového, většina je česká výroba, nakupuji tam často. Mají tam od zavinovačky povlečení pro děti i dospělý a všechny styly ložnic a pokojíků ale i ručníky osušky a krásné kapsáře do auta jsem tam našla, tak tam vždycky nakoupím a mám to většinou bez poštovnýho. A psala jsem jim jestli toho budou mít na děti víc a prý budou přidávat i plínky a věci na děti.

• Citovat
  • Upravit
15319
2.12.10 08:19

Nemůžu si pomoct, ale podle mě osmidílné bavlněné povlečení za 369,– nemůže být kvalitní, kdyby to byly dva kousky, tak prosím, ale tohle bych neriskla koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
7.12.10 20:41
eviah píše:
Nemůžu si pomoct, ale podle mě osmidílné bavlněné povlečení za 369,– nemůže být kvalitní, kdyby to byly dva kousky, tak prosím, ale tohle bych neriskla koupit.

Asi tak nějak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák