Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
maminky nemáte některá zkušenost s kočárky zn.Baby lux?Zaujala nás jejich cena za 3kombinaci i s autosedačkou kolem 6000?-Kč
zajímalo by mě, jestli jste si tento kočárek kooupili?? taky se mi moc líbí, nejen cenově, hlavně vzhledově.
děkuji za odpověď ![]()
nakonc jsme si koupili kočárek jiné značky Maxim v kamené prodejně,mohli jsme si ho tam hlavně prohlídnout a vyzkoušet.Zatím jsem reklamovali 1 kolečko (úspěšně)
Ženy, máte někdo tento kočárek? Jste s ním spokojené?
Máte zkušenost? Předem díííky ![]()
kočárek této značky právě prodávám za 1500kč a byla jsem s ním mooc spokojená…
Kočárek Baby Lux, trojkombinace - hluboká korba, sportovní verze, vložná taška na miminko. Kočárek je po 2 dětech. Je pěkný, nezničený, nevyšisovaný, plně funkční, velmi pohodlný a prostorný pro dítě (i se zimním fusakem). Má velká nafukovací kola, polohovací a přehazovací rukojeť, velký nákupní koš, 5 - bodové bezpečnostní pásy, polohování nohou a zad, ke sportovní verzi je pultík a madlo před dítě. Součástí kočárku je síť proti hmyzu, odepínací zadní část se síťkou, okýnko ve stříšce, kapsa třeba na pláštěnku, taška na rukojeť, pláštěnka, nánožník. PC 6200 kč, nyní 1500kč. Je vhodný pro chlapečka i holčičku. Zájemcům pošlu víc foto a zodpovím jakékoli dotazy. je k tomu i samostatná pláštěnka na celý kočárek
Inzerce z 30.7.2011, Rychnov nad kněžnou (Královéhradecký kraj), Použité zboží, Nabídka, Na dobírku 1 500 Kč, dopravu platí Kupující
Vladka Halířová