Kávovar Tchibo Cafissimo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.11.10 10:42

Kávovar Tchibo Cafissimo

Máte některá tento kávovar-vaše plusy a mínusy?Děkuji za vaše názory :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
8.11.10 10:51

Ahoj, mají ho rodiče manžela a jsou spokojení. Prostě jen natlakují, udělají pěnu v mléce, smetaně, .. a pak nechaj projet vodu patronou. Sice jsem to napsala jak tatar, ale pro běžného uživatele to stačí :wink: . Kafe je z toho dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
8.11.10 10:59

ja myslela že je to jen na ty kapsle že se tam mliko dat neda že jeto jen na esspreso :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
8.11.10 11:01

Jasně, to mlíko si koupíš normálně v krámě, jen ho napěníš tou tryskou., pak tam strčíš kapsli a necháš to projet. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
8.11.10 11:02

A těch druhů je tuším 5. Jedno balení po 70 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13434
8.11.10 11:30

Máme od loňských vánoc a jsem spokojená…Nejvíc mi chutnají černé kapsle Espresso, stojí normálně 69.90 ale už několikrát jsem chytila v Hyperalbertu akci 1+1 zdarma, takže vyjdou na 35 jedny, což je super - je jich v balení 10. Navíc ho mají teď v akci v Globusu - ten kávovar teda, za 1390,– :palec:
Jinak je to tak, mléko si dáš do hrnečku, napěníš ho tryskou a pak necháš buď rovnou do něj natéct kafe, nebo napřed kafe a pak si do něj přidáš zpěněné mléko. Mě teda po čase přestalo s mlékem chutnat, tak už si dělám jen černé…jo, akorát ta tryska se pak musí ještě nechat propláchnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
8.11.10 11:32

Ty jo- fakt? Já na ty akce nějak nemůžu narazit, protože je po nás kolikrát chtěli koupit, ale sleva byla tak 5kč maximálně :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.10 11:38

Pochopila jsem správně,že ten kávovar je v globusu v akci za 1390kč :oops:.včera jsem byla přímo v tchibu a tam stojí 1990kč.Nevíte do kdy ta akce platí?

• Citovat
  • Upravit
13434
8.11.10 12:09

Ano, je v Globusu "v akci ":http://www.globus.cz/…4/44_10.html za 1390,– a platí to do 24. 11. 2010
Terrad - ano, já na ně měla teda štěstí už asi 4×, vždycky si jich naberu do zásoby :-D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.10 12:19
banibag2 píše:
Ano, je v Globusu "v akci ":http://www.globus.cz/…4/44_10.html za 1390,– a platí to do 24. 11. 2010
Terrad - ano, já na ně měla teda štěstí už asi 4×, vždycky si jich naberu do zásoby :-D :wink:

Banibag-moc děkuji ta tip.Tak to snad do té doby zvládnu :palec: :palec: :palec: :palec: :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.10 11:34

Ahojky,tak kávovar je koupený,sice ho přinese ježíšek,ale to už vydržím.vypadá fakt dobře. :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Kristýnka86
15.4.11 12:04

Ahoj, my ho máme a jsme moc spokojení! Teď ho mají dokonce v akci se slevou 50%! Dáš jen kapsli a uděláš kávu dle chuti. Chceš-li Laté, napěníš si mléko a dáš kapsli a samo se ti to skvěle oddělí, vypadá i chutná skvěle. Navíc v obchodech občas mají akce, kde koupíš kapsle 1+1 zdarma a to je fakt super! Měj se. Kristýna

• Citovat
  • Upravit
43
17.2.12 23:33

ahoj holky,měla bych prosbu o radu,koupila jsem si kávovar tchibo cafissimo duo,a když udělám espresso nebo cafe creme tak ani jedno neudělá na povrchu pěnu,v podstatě je vysledek jako bych tam překapavané kafe z překapávače.při om má pry 15barů což je ta nejlepší síla na espressa.Dělá Vám to všem,je to kapslema tchibo?zkoušeli jste někdo jiné kapsle např.ecafe,julius meinel aj.díky lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
18.2.12 11:09
Lujda píše:
ahoj holky,měla bych prosbu o radu,koupila jsem si kávovar tchibo cafissimo duo,a když udělám espresso nebo cafe creme tak ani jedno neudělá na povrchu pěnu,v podstatě je vysledek jako bych tam překapavané kafe z překapávače.při om má pry 15barů což je ta nejlepší síla na espressa.Dělá Vám to všem,je to kapslema tchibo?zkoušeli jste někdo jiné kapsle např.ecafe,julius meinel aj.díky lucka [/citac
Já mam na tom kavovaru 3tlacitka-jakože rozdílné velikosti, a pěnu mi dělá jen to prostřední…jiné kapsle mi nechutnali :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.2.12 22:03
SussiK píše:
Lujda píše:
ahoj holky,měla bych prosbu o radu,koupila jsem si kávovar tchibo cafissimo duo,a když udělám espresso nebo cafe creme tak ani jedno neudělá na povrchu pěnu,v podstatě je vysledek jako bych tam překapavané kafe z překapávače.při om má pry 15barů což je ta nejlepší síla na espressa.Dělá Vám to všem,je to kapslema tchibo?zkoušeli jste někdo jiné kapsle např.ecafe,julius meinel aj.díky lucka [/citac
Já mam na tom kavovaru 3tlacitka-jakože rozdílné velikosti, a pěnu mi dělá jen to prostřední…jiné kapsle mi nechutnali :-(

JÁ MÁM ALE KÁVOVAR CAFISSIMO DUO TEN MALINKEJ OD TCHIBA A TEN MÁ JEN DVĚ TLAČÍTKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák