Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, mají ho rodiče manžela a jsou spokojení. Prostě jen natlakují, udělají pěnu v mléce, smetaně, .. a pak nechaj projet vodu patronou. Sice jsem to napsala jak tatar, ale pro běžného uživatele to stačí
. Kafe je z toho dobrý.
ja myslela že je to jen na ty kapsle že se tam mliko dat neda že jeto jen na esspreso ![]()
Jasně, to mlíko si koupíš normálně v krámě, jen ho napěníš tou tryskou., pak tam strčíš kapsli a necháš to projet. ![]()
Máme od loňských vánoc a jsem spokojená…Nejvíc mi chutnají černé kapsle Espresso, stojí normálně 69.90 ale už několikrát jsem chytila v Hyperalbertu akci 1+1 zdarma, takže vyjdou na 35 jedny, což je super - je jich v balení 10. Navíc ho mají teď v akci v Globusu - ten kávovar teda, za 1390,– ![]()
Jinak je to tak, mléko si dáš do hrnečku, napěníš ho tryskou a pak necháš buď rovnou do něj natéct kafe, nebo napřed kafe a pak si do něj přidáš zpěněné mléko. Mě teda po čase přestalo s mlékem chutnat, tak už si dělám jen černé…jo, akorát ta tryska se pak musí ještě nechat propláchnout ![]()
Ty jo- fakt? Já na ty akce nějak nemůžu narazit, protože je po nás kolikrát chtěli koupit, ale sleva byla tak 5kč maximálně
.
Pochopila jsem správně,že ten kávovar je v globusu v akci za 1390kč
.včera jsem byla přímo v tchibu a tam stojí 1990kč.Nevíte do kdy ta akce platí?
Ano, je v Globusu "v akci ":http://www.globus.cz/…4/44_10.html za 1390,– a platí to do 24. 11. 2010
Terrad - ano, já na ně měla teda štěstí už asi 4×, vždycky si jich naberu do zásoby
![]()
banibag2 píše:
Ano, je v Globusu "v akci ":http://www.globus.cz/…4/44_10.html za 1390,– a platí to do 24. 11. 2010
Terrad - ano, já na ně měla teda štěstí už asi 4×, vždycky si jich naberu do zásoby![]()
Banibag-moc děkuji ta tip.Tak to snad do té doby zvládnu
![]()
Ahojky,tak kávovar je koupený,sice ho přinese ježíšek,ale to už vydržím.vypadá fakt dobře.
![]()
Ahoj, my ho máme a jsme moc spokojení! Teď ho mají dokonce v akci se slevou 50%! Dáš jen kapsli a uděláš kávu dle chuti. Chceš-li Laté, napěníš si mléko a dáš kapsli a samo se ti to skvěle oddělí, vypadá i chutná skvěle. Navíc v obchodech občas mají akce, kde koupíš kapsle 1+1 zdarma a to je fakt super! Měj se. Kristýna
ahoj holky,měla bych prosbu o radu,koupila jsem si kávovar tchibo cafissimo duo,a když udělám espresso nebo cafe creme tak ani jedno neudělá na povrchu pěnu,v podstatě je vysledek jako bych tam překapavané kafe z překapávače.při om má pry 15barů což je ta nejlepší síla na espressa.Dělá Vám to všem,je to kapslema tchibo?zkoušeli jste někdo jiné kapsle např.ecafe,julius meinel aj.díky lucka
Lujda píše:
ahoj holky,měla bych prosbu o radu,koupila jsem si kávovar tchibo cafissimo duo,a když udělám espresso nebo cafe creme tak ani jedno neudělá na povrchu pěnu,v podstatě je vysledek jako bych tam překapavané kafe z překapávače.při om má pry 15barů což je ta nejlepší síla na espressa.Dělá Vám to všem,je to kapslema tchibo?zkoušeli jste někdo jiné kapsle např.ecafe,julius meinel aj.díky lucka [/citac
Já mam na tom kavovaru 3tlacitka-jakože rozdílné velikosti, a pěnu mi dělá jen to prostřední…jiné kapsle mi nechutnali
SussiK píše:Lujda píše:
ahoj holky,měla bych prosbu o radu,koupila jsem si kávovar tchibo cafissimo duo,a když udělám espresso nebo cafe creme tak ani jedno neudělá na povrchu pěnu,v podstatě je vysledek jako bych tam překapavané kafe z překapávače.při om má pry 15barů což je ta nejlepší síla na espressa.Dělá Vám to všem,je to kapslema tchibo?zkoušeli jste někdo jiné kapsle např.ecafe,julius meinel aj.díky lucka [/citac
Já mam na tom kavovaru 3tlacitka-jakože rozdílné velikosti, a pěnu mi dělá jen to prostřední…jiné kapsle mi nechutnaliJÁ MÁM ALE KÁVOVAR CAFISSIMO DUO TEN MALINKEJ OD TCHIBA A TEN MÁ JEN DVĚ TLAČÍTKA
Máte některá tento kávovar-vaše plusy a mínusy?Děkuji za vaše názory