Holící strojek pro přítele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1769
12.11.10 07:01

holící strojek pro přítele

ahoj holky, pritel se pred par tydny zminil ze by chtel holici strojek (elektricky :) ale ja vubec nevim jaky :nevim: muzu se zeptat co pouzivaji vase drahe polovicky a jake pozadavky maji na holici strojek :-) dekuji za rady :palec: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1648
12.11.10 08:07

Braun

u nás vyhrála tato značka, chtěl aby to bralo fousy i na nerovnostech, a občas když vyleze ze sprchy i mokrýé vousy, takže vyhrál Braun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
12.11.10 08:26
market.s.87 píše:
ahoj holky, pritel se pred par tydny zminil ze by chtel holici strojek (elektricky :) ale ja vubec nevim jaky :nevim: muzu se zeptat co pouzivaji vase drahe polovicky a jake pozadavky maji na holici strojek :-) dekuji za rady :palec: :huban:

Jééé,to se zdovolením připojuji,také mám v plánu pořídit manželovi pod stromeček :-) .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
12.11.10 09:28

http://www.holicistrojky.com/…8270-21.html

Ahoj manzel dostal loni tenhle,

Je pravda ze braun je hodne dobra znacka, ale pokud se manzel neholi kazdy den (tak mi to bylo zdeleno).

Kdyz jsou kratky fousy a holi se kazdy den tak je pry nejlepsi tehle :-)))

koukam ze tam jeste hodne vylepsili cenu :zed:

preji hodne stesti u vyberu, ale zkus se zeptat v prodejne :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
12.11.10 09:54

Můj drahý si nedávno koupil tenhle: http://www.holicistrojky.com/…-795cc3.html Já to považuju za zbytečně vyhozené peníze, ale tak co já vím o holení, že? :) Nicméně pán je s ním nadmíru spokojen, chodí mu dávat dobrou noc než jde spát a ráno se s ním dlouze vítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.11.10 10:10

Já koupila jeden z těch jednodušších Braun, na to jeho holení jednou za půl roku…
Co mě zaujalo, zkus si zjistit cenu náhradních nějakých fólií nebo čeho, co se musí občas vyměnit. V tomhle jednoznačně vyjdou levněji ty „rovné“ oproti těm co mají taková ta „kolečka“. Co jsem teda vyčetla, já tomu taky prd rozumím. A třeba pro vás cena nehraje roli=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
12.11.10 10:48

Já koupila taky brauna,podle recenzí které jsem četla,jsou většinou všichni spokojeni a můj chlap taky
 http://www.braun-shop.cz/…s-3-new.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
12.11.10 10:49

Manžel dostal holící strojek už loni,má Philips HQ6645 a je sním spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bt-cz
14.11.10 15:03

Přítel má doma Panasonic a je spokojený.

• Citovat
  • Upravit
38
14.11.10 16:30

Mám před sebou časopis dtest 1/2008.V testu holících strojků vyhrál Braun Series 7-790cc, druhý byl Philips artcitec RQ 1095, třetí Panasonic Pro-Curve ES 7036- tento strojek má slušnou cenu nemá však čistící stanici ( někomu však vůbec nemusí chybět). Pravděpodobně bych koupila Philips - pracuje na systému rotačních frézek, Braun používá vibrační planžety. Nicméně žádný z výše jmenovaných nebude špatnou volbou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák