Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Bohužel mám zkušenost jen s Manducou, pokud máš i tu, ráda pomůžu… šátek chci pořídit v budoucnu pro další dítě, ale to už to nebudeš potřebovat ![]()
A není u vás nějaký kurz šátkování? My jsme se naučili vázat na kurzu v mateřském centru a od té doby úspěšně šátkujeme…
kamiŠ píše:
Bohužel mám zkušenost jen s Manducou, pokud máš i tu, ráda pomůžu… šátek chci pořídit v budoucnu pro další dítě, ale to už to nebudeš potřebovat
Uvažovali jsme s manželem, že půjdeme i do nosítka Manduca, abychom naší holčičce pomohli, jen nevíme, jestli jí nemůžeme ublížit na zádíčka a případně jaký druh je nejlepší… Moc děkuji za rady! ![]()
Já jsem se učila šátkovat podle videa na youtube, jméno vonzi1 nebo jak, někdo Ti to určitě řekne přesněji. Jinak ještě doporučuju stránky www.nosenideti.cz tam bys měla najít někoho z tvého okolí snáz
držím palce, ať vám šátkování pomůže
Děkuji, momentálně se v Libereckém kraji žádný kurz nekoná, ale nabídla se jedna hodná maminka, že mi pomůže.
Moc vám děkuji za rychlou odezvu, pomalu se začínám bát vlastní holčičky… Je to děsný, že???
![]()
S manducou ublížit nemůžeš, je víceméně ve stejné poloze jako v šátku, jen nosíš stále vertikálně… V šátku máš víc poloh pro dítě…
Mimina se neboj, bude hůř
![]()
Projdi si na youtube videa od Vonzino1, doporučuju vázat kříž s kapsou uvnitř. A neboj se toho ![]()
Silky123 píše:kamiŠ píše:Uvažovali jsme s manželem, že půjdeme i do nosítka Manduca, abychom naší holčičce pomohli, jen nevíme, jestli jí nemůžeme ublížit na zádíčka a případně jaký druh je nejlepší… Moc děkuji za rady!
Bohužel mám zkušenost jen s Manducou, pokud máš i tu, ráda pomůžu… šátek chci pořídit v budoucnu pro další dítě, ale to už to nebudeš potřebovat
Manducou zádíčkům určitě neublížíš pokud použiješ novorozeneckou vložku, teda nevím kolik Ti malá váží a jak je velká..Možná by mohla být už bez… Nosila jsem od 6 týdne
Šátek je fajn, ale pokud máš malou takovou jak píšeš, připav se, že než ji uvážeš, tak to bude peklo
![]()
Ahoj, bezvadné návody jak vázat najdeš na youtube, např. kanál http://www.youtube.com/user/vonzino1 jak psala mamka přede mnou, je to výborný pokud si můžeš stoupnout před PC a rovnou vázat, někdo ti poprvé holčičku podá a pak dovážeš. Naučila jsem se to hned! http://www.youtube.com/watch?… podle tohodle jsem se naučila první úvaz, mimčo do 2 minut v klidu
držím ti pěsti aby to pomohlo, taky je dobré uklidňovat koupáním v kyblíčku… ![]()
Moc děkuji, na Vonzino jsem se dívala, je bezvadná, jen mi to pořád ještě nejde, mám asi moc dlouhý šátek, přes 5 metrů, to kvůli manželovi, který má dva metry…
Takže půjdu asi do kratšího.
Ten druhý odkaz neznám, takže nastuduju ještě ten.
Děkuji ![]()
Zkoušela jsem jejich net stránky, ale nefungují jim, takže se mi tam na blint jet nechce, mám to trochu z ruky …
Každopádně děkuji za tip ![]()
Dobrý večer,
paní a maminky, prosím, byla byste některá ochotná a tak moc hodná, mě naučit šátkovat?
Mám velmi hysterickou holčičku, která je hypertonická, hyperaktivní a tříměsíční. Nic na její uklidnění nezabírá - ani chování, tygříci, zajíčci apod.
Jsem z toho nešťastná, takže jsem opět vytáhla šátek, který mi manžel koupil a pokusím se pomoci své malinké, třeba to pomůže…
Moc děkuji za tipy a rady.