Bachovky na míru
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj, mně pomáhají bachovi krizové esence. Připravovala mi je přímo
homeopatka a stály tuším 180,–. Kombinuju to s magnezkem a dobrý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@jun takze zabralo to magnesium. Priste berte jen to a budete na tom stejne. Jen usetrite penize.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mamka pouziva krizovky + kapky namichane na miru od homeopatky a ucinkuji
krizovky stoji 200 ty namichane 500
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Cenarius než zabere magnezko, je to na dýl. Účinek bachovek je rychlejší, proto ta kombinace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@jun muzu ze zeptat jake magnezko? Dekuji…
Jedná se o tkáňové soli, jmenuje se to Mag phos
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@jun a prodává se to bez predpisu? A muzou to i kojici matky? Děkuji…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@jun a prodává se to bez predpisu? A muzou to i kojici matky? Děkuji…
Ano, je to bez předpisu, já to mám od stejné homeopatky jako ty esence. Stály mě 300,–. Myslím, že kojení by nemělo vadit, ale 100% si jistá nejsem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vím, že ve spoustě lékáren jdou koupit homeopatika. Určitě na internetu k dostání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dobrý den, Bachovy esence je možné dnes koupit i v některých lékárnách, ale vždy pro jejich maximální účinek je nejlepší, spojit se s odborníkem, kterému popíšete všechny negativní emoce, které Vás trápí a on Vám namíchá užívací lahvičku přímo na míru. Většinou se najde více „problémů“, které pak Bachovky krásně „rozpustí“ a harmonizují zase psychiku, aby člověk mohl zase fungovat tady a teď… Já osobně míchám za 300 Kč + poštovné, klidně mě kontaktujte nebo si najděte odborníka v místě bydliště. Krásné jarní dny! https://www.facebook.com/…vkyplzen.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Zatemňovací závěsy na míru v délce 330cm, kde si je nechat ušít?
- Záclony, závěsy na míru v Praze
- Poporodní míry dětí kuřaček
- Míry miminek
- Bachovky na spaní dětí?
- Špatné míry miminka
- 25tt míra a váha
Ahoj chci se zeptat, jake bachovo esence na úzkosti kdyz jsem nervozni, ze situace? Vylet, vecere, nasteva, apod?? Hned se zacnu potit kontroluji srdce je mi divne mam strach ze omdlim apod.??.. A pomahaji? Ta cena jako 755 nevim no, nerada bych6 aby pak nepomohli ale asi za tu cenu pomáhat musí…