Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, máte tady někdo zkušenosti s eshopem: www.coolisek.cz?
Mam. Ne moc dobrou. Zbozi zaplaceno predem, balicek dlouho nikde, na urgenci nikdo nereagoval, az jsem pohrozila COI, prisel balicek bez jedineho slova omluvy, nebo aviza, ze je na ceste. Ve finale jsem zbozi dostala, sice pozde, ale o penize jsem neprisla. Nicmene uz jsem si tam nikdy nic nekoupila a nekoupim.
@PetiteFillette To je presne nas problem a navic telefon vypnuty a email se vraci zpet
Takze mam strach, ue mi o ty penize prijdeme ![]()
@PetiteFillette Můžu ještě info, zda jste psala na email info@coolisek.cz? Děkuji
Já tam objednávala minulý týden v pondělí šátek na hlavu pro malou. Přišlo mi pouze potvrzení přijetí objednávky. Když jsem v pátek žádala potvrzení o přijetí platby a předpokládaný datum doručení, tak nikdo neodpověděl. Každopádně zboží nakonec dorazilo tento týden, tak jsem asi měla štěstí. Ta jejich nekomunikace mě ale odradila od dalšího nákupu. Nejsem na to u jiných e-shopů zvyklá
.
To samé se stalo mě, meily se mi vrací jako že neexistují a mobil je nedostupný. Tato firma je i na Fleru, kde jsem dvakrát nakoupila a bylo vše v pořádku a teď když jsem jí napsala opět bez reakce. Takže neuvidím ani peníze ani zboží. Zboží jsem zaplatila 6.10.2016 a dnes 17.10. a kde nic tu nic. Dotyčná je zaregistrovaná i na Fleru pod Trpaslíkem Edou, odkud mi kdysi zboží přišlo, nyní už nereaguje ani tam. Má asi více názvů a škube ženský na rodičovské.