Eshop Dráčik

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
11.12.20 07:41

@jary1 Stornovali jsme po emailu. Na ten kupodivu reagovali, ze penize vrati. Ale uz jsem skepticka. Jestli penize neposlou, tak oslovim banku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
11.12.20 07:47

@Ane-t a můžu se ještě zeptat, co jste psali do emailu? Jen že žádáte o stornování objednávky? Psali jste i nějaký důvod? A předmět emailu jste nechali nebo jste připsali storno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
11.12.20 07:58

@jary1 psal manzel, tak presne nevim. Ale napsala bych tam, ze odstupuji z objednavky c. xxxx, protoze nebyla dodrzena doba dodani. A cislo uctu, kam chci vratit penize. Do predmetu STORNO objednavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
11.12.20 08:08

@Ane-t oni právě píšou, že předmět emailu se má ponechat beze změny ( je tam číslo objednávky). Ale zase si říkám, že když tam bude storno, tak by to mohli otevřít přednostně ( oproti dotazům a stížnostem).
A jak dlouho čekáte na peníze? Kdy jste to stornovali?
Ji aknpreju, ať vám je co nejdřív vrátí a nemusíte víc řešit. Mně je jedno jestli to vrátí za měsíc, ale hlavně aby to vrátili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
11.12.20 08:21

@jary1 Taky pisou, ze dodaji zbozi do deseti dnu ;), takze na nejaka jejich pravidla v mailu jim kaslu. Napiste tam STORNO objednavky c. xy. Psali teprve vcera, takze maji jeste cas. Ale uvazuju, jestli jim nenapiseme, ze chceme penize obratem, kdyz nesplnili podminky. Prijde mi absurdni cekat buh vi, jak dlouho na vlastni penize, kdyz chyba neni na nasi strane. Co maji delat lidi, kteri maji na darky omezeny rozpocet a nemaji ani hracky ani penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
11.12.20 10:35

Zacatkem týdne jsem objednala hračky asi za 3.000 s tím že dopravu mi to nabídlo pouze na prodejnu a ne kurýrem a platba pouze předem. Zvolila jsem tedy gpay, s tím mám dobře zkušenosti. Jenže po dokončení objednávky mě ti nepresmerovalo na platební bránu a ani v emailu na ni nebyl odkaz a platbu chtěli do 48 hodin. Napsala jsem jim ted email ať mi pošlou odkaz na platebni bránu a že je dost nešťastné že to nemají už v emailu s objednávkou. Pak jsem o tom tak přemýšlela o tom jejich doručení a tak a odpoledne jsem se do dráčika vyrazila a všechno tam koupila osobně. Na email jsme jim odepsala ať tedy objednávku stornuji že jsem hračky už Koupila. Do dneška žádná odpověď :nevim: podle mě by hračky do vánoc ani nedorazili

Příspěvek upraven 11.12.20 v 11:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
11.12.20 11:02

@Denino dobře jsi udělala. Já jsem to teď stornovala a čekám, kdy mi odepíšou a vrátí peníze. Něco už jsem objednala z jiného obchodu a něco budu muset jít koupit osobně. Snad to ještě budou mít :?.
S kamennou prodejnou jsem byla vždy spokojená i co se reklamace týče, ale e-schop už nikdy více :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
11.12.20 12:18

@jary1 přišel v podstatě po 3 týdnech co jsme to řešili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
16.12.20 19:20

Tak píšu, jak to pokračuje. Hračky objednány 29.11., mělo dorazit do 10 dnů na prodejnu a nic. 12.12. jsem jim psala email s žádostí o storno. Odezva žádná. Hračky už jsem si nakoupila jinde a před chvílí mi přišla SMS, že si zboží mohu vyzvednout :cert:. No tak to holt budu muset vrátit v 14-ti denní lhůtě. Popravdě jsem nevěřila, že ty hračky přijdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
16.12.20 19:48

@jary1 Já čekám už měsíc na to, až mi vrátí peníze za hračky co jsem vrátila na prodejnu :zed: :zed: :zed:
To je raději prodejte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
16.12.20 20:06

@amazon a to jste také objednávala na eshopu? Já teda doufám, že peníze normálně vrátí, i když to bude trvat déle. Nechce se mi to prodávat pod cenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6014
16.12.20 20:17

Já nakupovala v říjnu a bylo to hned :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
16.12.20 20:26
@jary1 píše:
@amazon a to jste také objednávala na eshopu? Já teda doufám, že peníze normálně vrátí, i když to bude trvat déle. Nechce se mi to prodávat pod cenou.

Ano, na eshopu jsem nakoupila, nechala jsem si to poslat do zásilkovny a po otevření jsem zjistila, že neposlali to o co jsem je žádala, tak jsem stejně musela jet na prodejnu to zboží vrátit.
No, a už je to měsíc a peníze stále nemám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
17.12.20 12:19

@amazon já akorát nevím, kde to můžu vrátit. Na netu mají, že pouze v Plzni. Tak se zeptám, zda to jde i u nás na prodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat