E-shop Mamke - vaše zkušenosti?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
25.8.24 00:56

eshop Mamke - drza tricka

Dobry den, mate nekdo zkusenost s Mamke.sk nebo cz?
Objednala jsem tricka v akci 1+1 a 3 tydny se nic nedeje…
Komunikace otresna, nikdo nereaguje. Odepsali mi pouze na email pred tydnem, ze pry dopravce ztratil balicky?! Zrejme to byly kecy, jelikoz jsem souhlasila, aby poslali balicek znovu a od te doby ticho a nic se nedeje…
Neseriozni obchod, davejte si pozor. Bohuzel nikde se nedaji najit recenze/hodnoceni, ktere bych jim velmi rada napsala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4147
25.8.24 09:07

Na facebooku maji 25tisic sledujicich, coz teda mi prijde celkem dost. Nezkousela jsi psat tam? Jako ty napisy na tech fotkach asi nejsou na trickach, ale jen vlozene do fotky. Na Zbozi.cz recenze maji. Spis negativni teda. Adresa sidla tam taky je, tam muzes poslat odstoupeni od smlouvy + na ty emaily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
25.8.24 09:08

Aha, chyba, na tom zbozi.cz je to jiny eshop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
1.9.24 08:04

Je to stranka mamke.cz, mamke.sk:

pisu pokracovani… tyden od toho, kdy jsem poprosila o opetovne poslani balicku zase nic. Psala jsem na Facebook, instagram, email, proc to tak trva. Napsala jsem na email, ze tedy objednavku rusim. Najednou, na druhy den, objednavka odeslana.
Po vyzvednuti balicku svete div se, spatna tricka i velikosti :lol: asi si ze me udelali srandu…
Tak pisu znovu na Facebook, co to jako ma znamenat. A oni, ze zadny mail ode me nedostali. Tak jsem poslala screenshot mailu (ve kterem jsem byla pochopitelne nastvana).

Reakce eshopu na tento screenshot bylo, ze bych mela zapracovat na slusnem chovani a blokace :palec:

Nikdy jsem takove chovani nezazila. Jestli si chcete usetrit nervy, nic tam nekupujte.

Jako zcela neseriozni obchod nemaji nikde ani moznost pridat recenzi, tak aspon zde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.12.24 10:11

Zdravím, niečo podobné mám s nimi zažité ja. Na tovar som čakala 2 týždne, pokiaľ som nenapísala, že čo je s objednávkou. Záhadne na druhý deň odoslaná. Po prebratí tovaru som zistila, že jedny pančušky sú úplne iné ako sme chceli. Na maily neodpovedajú, ani na správy poslané v messengery. Idem im asi napísať, že na nich poslem kontrolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.12.24 10:40

po vyprani

Takto dopadlo tricko po vyprani. Neslusna komunikace, vymlouvani se na zasilkovnu, ze ztratila zasilku… desne, take posilam kontrolu. Nic nekupujte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.12.24 14:12

Mamke.sk (cz)

Dobrý deň, rada sa podelím o túto príšernú skúsenosť s internetovým obchodom Mamke. Na objednávku som čakala dva týždne (namiesto sľúbených dvoch dní), a horšiu kvalitu siloniek som ešte nikdy v živote nezažila. Najlacnejšie silonky zo supermarketov/drogérií sú v porovnaní s týmito veľmi kvalitné (podotýkam, v Mamke silonky predávajú za 22 eur). Komunkácia s obchodom prebieha len prostredníctvom mailu - teda, telefonický kontakt na nich neexistuje; a zaujímavé je, že nemajú priestor na recenzie. Nie sú na Heureke, ani na Facebooku sa nedá nechať hodnotenie. Odkaz na ich stránku s otázkou „ako sa vám páčilo Mamke?“ nefunguje.
Dúfam, že aspoň takýmto spôsobom niekomu pomôžem nezopakovať moju chybu. Ďakujem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.12.24 15:41

@tini sledujici jsou zrejme koupeni, jelikoz srdicek na instagramu a na fotkach na facebooku je velmi malo a neodpovida to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.24 18:31

Pekný deň prajem.
Taktiež idem zdieľať túto príšernú skúsenosť s týmto e-shopom…
Objednávala som si od nich 2× silonky (jedny mne, druhé mali ísť ako darček, čiže som si objednala dve rozdielne veľkosti).
Samozrejme, na tom ich desiatovom obale v ktorom silonky posielajú, nebola uvedená žiadna veľkosť silóniek. Takže som nevedela, ktoré idú mne a ktoré som mala v pláne venovať ako dar… A samozrejme som si vyskúšala tie zlé, takže bolo už po celom dare, keďže skúšané silonky nejdem dávať ako dar…
Ale poďme ďalej.
Okrem dvoch ks silóniek som si objednala jedno biele a jedno čierne tričko s vlastnými nápismi.
A čo poslali? Dve čierne tričká a rozdielny nápis 🙈 🙈…
Tričká som vrátila podľa postupu a čakala na peniažky. V podmienkach majú napísané, že peniaze vrátia v lehote 4-8 dní od prijatia vráteného tovaru. Dva týždne som čakala a nič. Zase som ich kontaktovala 3× mailom a čuduj sa svete, peniaze poslali zrazu ihneď na druhý deň.
Objednávam jedna radosť cez všetky možné e-shopy, skutočne pravidelne, ale toto čo spravil ehop Mamke, som jakživ nevidela.
Mám dosť, skutočne.
Americké ceny, ale kvalita tovaru strašná, nehovoriac o prístupe, komunikácii a ďalších veciach…

Příspěvek upraven 23.12.24 v 19:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.12.24 18:35

Doteraz neodpovedali ani na jeden mail. Bojím sa poslať naspäť ako reklamáciu, lebo sa obávam, že nebude ani tovar ani peniaze. Ale asi skúsim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.24 18:38
@DanielaSk píše: Více

Keď im tovar zasielate cez packetu, dajú Vám doklad o tom, že ste im to posielala. Ja som im ho fotila aj do emailu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
11.8.25 11:49

Teď mě fakt mrzí, že jsem si vaše recenze nepřečetla dřív… Před 2 týdny jsem udělala objednávku. 3 dny po mi přišel mail, že je odeslaná a přijde do 3 dnů. Od PPL mi nic nepřišlo, což není běžný. Takže jsem po dalším týdnu psala, co se děje. Zase nic. Tak jsem jim napsala, že objednávku ruším, na to mi napsali, že ji už ale odeslali, takže až přijde, ať ji nepřebírám a až se jim vrátí, pošlou mi peníze. Napsala jsem jim, že přepravce mě ale ani neinformoval o převzetí balíku, což PPL běžně dělá. Na to už žádná odpověď.

Můžete mi poradit, co Vám pomohlo, aby Vám peníze vrátili? Koukala jsem do podmínek, že na doručení mají 30 dní, takže pokud mi nepřijdou peníze, chystám se potom na policii. Nicméně bych radši, kdyby mi přišly peníze samozřejmě a já už to dál nemusela řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.8.25 13:49

@Johanah22 Taky Vam psali, ze se zrovna Vase zasilka ztratila? :) Ja jsem nakonec objednavku nerusila, nemela jsem na to silu. Po dlouhe dobe mi nakonec tricka prisla, akorat ze jina. 😆. Byla jsem nakonec z toho vseho tak znechucena, ze uz jsem s nima nechtela nic resit a tak jsem si je nechala. Me to triko vydrzelo, segre se po vyprani napis dal dolu. Ono uz by to s nima asi ani resit neslo, protoze si me po jedne zprave zablokovali… Ze jste se nechala nachytat si nedavejte za vinu, dohledat recenze je temer nemozne. Dokud jsem tady nenapsala svoji zkusenost, nebylo ani kde si co precist….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
11.8.25 13:58

@anda1993 Ani za tuhle lež jim evidentně nestojím, protože se mnou od minulýho týdne nikdo nekomunikuje :zed:.
Naprosto vás chápu, tohle jednání je fakt únavný, ale já zase naopak, jestli se jednou uráčí objednávku odeslat, tak ji rozhodně nepřevezmu, vůbec bych to oblečení nenosila ráda… a 1500 jim nenechám :D. Doufám, že se ke mně teda peníze jednou dostanou.
Po jak dlouhý době vám objednávku poslali znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák