Estroferm zkušenosti

73
25.8.12 12:24

estroferm zkusenosti

Holky mela bych na vas prosbu dostala jsem estroferm na rust sliznice, ale na netu jsem cetla same osklive veci a ze blokuje ovulku, mam takoveho nemoc precizniho doktora tak mam obavy.
muzete mi nektera z vas napsat jake jste meli davkovani a vite ze neblokl ovulku a za jak dlouho vam sliznice dorostla?
budu rada za vsechny zkusenosti.
beru k tomu este clostik 4dc-8dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Renčí2
25.8.12 12:34

Dávkování estrofemu byla myslím jedna tabletka denně a brala jsem ho až v druhé půlce cyklu, právě až po proběhlé ovulaci

• Citovat
  • Upravit
73
25.8.12 12:41

A za jak dlouho ti upravil sliznici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
25.8.12 12:50

Sliznici mi doktor neměřil, měla jsem to jako podporu na otěhotnění

• Citovat
  • Upravit
73
26.8.12 15:55

estroferm davkovani

Holky psala jsme vcera ale zadna poradna rada nedosla, tak zkousim druhy pokus.jake mate davkovani estroferm 2mg a vite ze neblokl ovulku
nebo kdyz beru clostik a pregnyl nemuze bloknout ovulku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
26.8.12 16:10

@kamila191 Clostilbegyt máš na nastartování ovulace, proto to bereš na začátku cyklu, estrofem se bere až po proběhlé ovulaci, aby dorostla sliznice a vajíčko se tak mohlo lépe uhnízdit. Sliznice ti dorůstá znovu každý cyklus, protože při menses se sliznice odlučuje krvácením. Tak nevím jak to přesně myslíš za jak dlouho měla sliznice dorůst :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
73
26.8.12 16:54

Takze by mi mela dorust? a jak si brala ty ten estroferm? ja ho mam od 10dc obden a pomohl ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.13 18:08

estroferm a menstruace

Mám 9 den po ET, Estroferm beru už měsíc, včera jsem mněla jakoby menštruační bolesti, špinění až jemné krvácení. Večer to odeznělo a dnes nekrvácím a jsem bez bolestí. Má s tím někdo skušenost? Estroferm beru pořád 3X1 tbl Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí