Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@denisL píše:
Nemuze nas znicit, to bychom se nedockaly tech testu:-)
Doufam, ze se dočkáme ![]()
@denisL píše:
Nemuze nas znicit, to bychom se nedockaly tech testu:-)
Doufam, ze se dočkáme ![]()
@alca85 doufám,že nám to holky vyjde..za ty roky dřiny to musí vyjít ![]()
Kdy budeš testovat? kolik sis nechala vložit embryí?
máš historii teda pěkně bohatou.
@alca85 měli jsme 5 embryíí, vložili nám dvě 4 a 6 buněčné, kvalita B, nebyla prodloužená kultivace. Ty ostatní nechali ještě kultivovat, jen z vědeckého hlediska, protože nebyla vhodná k ET. Ale dají mi zprávu jak to snima vypadá, protože tohle byl zřejmě poslední pokus s mýma vajíčkama, příště budou zřejmě darovaná. Historii mám bohuže bohatou, ve chvíli kdy jsem to sepisovala, tak jsem přemýšlela zda mám vůbec strašit lidi ![]()
Tak snad už máš vše zlé vybrané a teď bude to pravé vořechové ![]()
kdy se chystáš na test?
Já mám jet 15.7. na krev do CARu, ale to nevydržím, znám se.
jak se cítíš? normálka?
@alca85 já zatím vydržím, protože doma nemám test
Mně v caru řekli, že mám testnou močový test a dát vědět…minule jsem měla tt negativní, ale MS opožděná tak sem musela na krev. Mám od nich tentokrát nemocenskou, dr. mně přemlouvala at vydržím doma nic nedělat a odpočívat…tak vše dodržuju a uvidíme, takže tam stejně budu muset jet pro případné ukončení nebo jak se to řeší tak na dálku netuším. Ale doufám, že ukončení nebude. V práci mně asi zabijou, ale co nadělám… ![]()
Taky test doma nemám. jsem taky na neschopence, ale mám vycházky, takže test koupim a hned zkusim. uvidim…jsem netrpělivá, bojácná a bojim se výsledku.
@alca85 já byla dnes v obchodě, ale na test sem si nevzpoměla, já hlava děravá, ale aspon mne to nebude nervovat. Do města pojedu asi až příští týden tak u mne to je zatím vyřešeno ![]()
..ještě odpovídám jak se cítím..uplně normálně…žádné změny..a ty?
Ani náhodou, taky nic, nic necítím, nic mě nebolí. cítím se úplně normálka, jakoby nic…až na to čekání se mám fajn. ![]()
ET u mě probíhalo dobře, OPU jsem snášela mnohem hůř-bolesti ![]()
Ahoj tak jen ti píši žee jsem nevydržela atest jsem si ted večer udělala a je neativni, je to šestý den po ET, apořád doufám, že to ještě bude v pohodě. Vydržte to co nejdýl at nejste zklamaný!!!Já budu doufat, že se tam ještě za nějaký den ta druhá čárka ukáže