Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, chystáte se také některá na IUI v červenci?
ať v tom nejsem sama… teď v červnu nám nevyšlo 3.IVF, tak mě napadla opět tato možnost, ale nevím, jestli to není blbost
před několika lety dopadl tento nápad mimoděložně ![]()
Ahoj, taky máme tedka v červenci naplánováno IUI, takže sama v tom určitě nejsi. Čekám na MS a začnu píchat fostimon. Měla bych to mít někdy okolo 5-7.7.
Kdyby to nevyšlo, máme v plánu hned IVF.
Ahoj
a kam chodíš do caru? já nikdy nevím, kdy to dostanu, takže budu muset na injekci. budeš si píchat taky sama? ![]()
Ahoj,
přidám se ![]()
I když nebudu podstupovat 100%tní IUI. Dnes jsem 9DC, mám bez stimulace 2 folikuly 16mm a 21mm, večer si píchám pregnyl, a za 2dny praktikujem pouze domácí snažení, neb v den ovulace odjíždím na dovolenou, bez manžela. tak to musíme stihnout ráno před odjezdem.
Tak nevím, zda to nazvat IUI ![]()
Jinak to je již má 3IUI - ty první dvě probíhaly klasicky.
Chodím do Caru Pronatal v Praze ![]()
Befana:
ráda tě tu vidím
tak to budete mít tedy pěkně akční „IUI“
![]()
Já chodím do Motola do Caru a píchat bude kamarádka:-) Mělo by mi to vyjít akorát na dovolenou, tak snad to tak bude. Zatím nevím, jak bych zvládla se píchnout sama. Ale když nebude zbytí, bubu to muset dát sama. Chlap vidí jehlu a jde k zemi, takže ten mi fkat moc nepomůže:-)
Justy82: tam chodí kamarádka, já k Apolináři. Mě to píchal vždy manžel a pak jsem chtěla odjet na chalupu a najednou nebylo komu říct, tak nervy jako blázen a zkusila sem si to tedy píchnout sama a zjistila, že to fakt nic není a ani to nebolelo, to do zadku někdy jo a dost a tohle úplná pohoda, takže od tý doby jedině sama
je to jedině o psychice
jestli nám teď to iui nevyjde, tak jedu do lázní, abych udělala pro další IVF vše a nemohla si nic vyčítat, je to posl. pokus ![]()
@justy82 mě to taky ze začátku píchal manžel, já z toho měla děsný trauma, ale taky mi jednou nezbylo, než si to píchnout sama, a od té doby zvládám…ale vždy poslední injekce už trpím, a hrozně prodlužuju ten moment než bodnu, to je pro mě nejhorší
Ale já píchám jen do tukové řasy do břicha, do zadku si neumím představit, si dobrá @Mjau
@Mjau ty máš cyklus pauzu, od toho IVF? protože mám pocit, že MS jsme tenkrát dostaly stejně.
befana:nene já taky píchám do mišelinky
takže pohoda. já to dostala 16.6. takže jeden cyklus vynechávám a přemýšlím, jestli nechat osudu, jestli to dostanu v červenci, nebo to nenechat náhodě a jít na injekci…
No to já bych příteli ukázala jehlu se stříkačkou a musela bych ho křísit, jenom odběr krve, je něco strašnýho s ním:-)Spíš jde o to se odhodlat píchnout. No uvidím, zatím mám tak 12 dní se psychicky na to připravit:-)
@justy82 právě jsem si píchala pregnyl, a myslela na tebe. Je to v pohodě, neboj!
člověku se klepou ruce na začátku, ale pak je to rutina ![]()
@Mjau no, já kdybych ted nezkoušela v nativu, tak taky vynechávám, to je pravda ![]()
Já bych tu rutinu ani nechtěla, doufám, že napíchám 10 fostimonů a jednou pregnyl a vyjde a už nebudu muset píchat nic ![]()