Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mám 2 blastocysty, kdybych měla 1, tak tam nic na testu vidět nebude…
Denis: počkej…
já ještě zkusim v pondělí, zda čárka zesílí. tedˇ je tam slabá růžová.
tak dej vědět ![]()
sem to včera testla, ale nic tam nebylo
No zkusíme za pár dnů pokud dřív nedorazí mrkška..ale nadějí už moc nemám…jsem hold pesimista..je fakt, že mi dr. říkala, že ta kvalita byla nic moc a že by to byl zázrak, kdyby se povedlo…prý mám přemýšlet o darovaných..tak už přemýšlím kde na to vzít a nekrást ![]()
Ahoj tak ti jen chci napsat, že u nás to zatím vypadá dobře, na testu se dělají dvě čárky, uvidíme v patek to jedu do Caru.
Ahoj, i nás to vypadá dobře. já našla // už 6.den po ET, vypadá to na dvojčátka. a dneska jsem 10.den po ET.
vložím sem foto z dnešního testu.
já jedu do CARu 15.7.
jaký den si po ET?
Dneska 12 den po et. dělaám si testy každý den, jsem blázen a ta čárka tam je pořád. tak doufám,,že to bude v pohodě a to jedno krásný embryko se tam uchytlo. ![]()
@Finisek píše:Dneska 12 den po et. dělaám si testy každý den, jsem blázen a ta čárka tam je pořád. tak doufám,,že to bude v pohodě a to jedno krásný embryko se tam uchytlo.
já poprvé testila 5.den a taky testuju každý den. čárka od soboty sílí a dneska je už pěkná, viz. foto.
Ahoj dámy, tak u mne dnes z ranní moči opět nic. V pátek mám termín MS.
Kvalita embryíí byla dle papírů 4 a 6 buněněčné III.Tak jak to tak vypadá pošupajdím do práce.. ![]()
@agneszka měli jsem stejný den ET, takže si dnes 10.den po ET dvou embryí?
Já jsem měla jedno osmibuněčný a tak třeba u tebe je ještě čas, mě to taky začalo bý t vidět až ted a to jsem 12 den po et. Vím jaký to je mám to za sebou 4× kdy se to nepovedlo.
@Finisek píše:
Já jsem měla jedno osmibuněčný a tak třeba u tebe je ještě čas, mě to taky začalo bý t vidět až ted a to jsem 12 den po et. Vím jaký to je mám to za sebou 4× kdy se to nepovedlo.
Ahoj, fakt až 12.den po ET? Já měla jen dvoudenní embryjko a dneska jsem 12. den po ET, a pořád test sněhobílý. Tak myslíš, že je ještě šance, že se něco ukáže? ![]()
Je to těžký, ale opravdu u každého je to jinak. Když jsem měla minule blastoc tak už to bylo vidět 10 den, ted jsme měla 8 buneč a je to vidět teprve ted, uvidíš do 14 den je rozhodujíci to mi říkali i Caru. Strašně to všem tady přeju, protože vim jaký to je
i já ted tu druhou čárku tam vidím, ale stejně dokud to nemám potvrzený tak tomu ještě moc nevěřím