Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,
jestli můžu být zvědavá, kolik embryií? 1 či 2? v jakém stadiu si embryo měla?
Jedno 8bb embryko, chtěli nám dát 2 ale mi jsme chtěli jen jedno.Doma už máme jednoho raubíře, z KET
To právě nevím ale myslím že vpondělí to zkusím mělo by to byt 10 den, už bych nejradši test udělala dneska a ty kdy???
Já jsem z toho nevrlá
nejradši bych testovala taky hned… nevím, no. jsem nedočkavá, zároveň strach. chtěla bych testnout nejdřív pátek, sobota. vím, že je to brzy, ale četla jsem, že při ET 2 blastocyst by mělo být vidět už něco na testu 5.,6. den od ET.
Já jsem měla to první taky blastocystu a to už jsem 10 po Ket měla pozitivní. Já se taky docela bojím, ale zatím mě břicho nebolí tak uvidíme, myslím, že když to nevyjde tak to do neděle normálně dostanu. to bych fakt nerada.Pak už máme jen 3 zamražený a to je náš poslední pokus
Čekání je hrozné, co? věřím jen v to dobré, ale člověk nikdy neví.
jak máte starého raubíře?
Máme Tadeáška 4,5 roku.ted je ve školce. Jo mě to čekání taky zničí. Já jsem byla 4 krát a nic pak jednou na Ket to se povedlo a ted znova jsme podstoupila všechno tak doufám že to bude dobrý, ale stejně se bojím
@alca85 Ahoj,máš pravdu, při zavedení 2 blastocyst se ukáže 2.čárka už kolem 6.dne pokud se chytnou obě. Mně se ukázala 6.den a čekám dvojčátka
,taky jsem byla hrozně netrpělivá
a riskla jsem to a bylo to tam, tak to zkus za 3 dny taky ![]()
Jinak vám holky všem přeju hodně štěstíčka, jsou to nervíky to čekání, ale dá se to vydržet ![]()
Ježiši, ty si mě tak potěšila
díky
a jak daleko si? jak si „užíváš“ těhotenství?