Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Finisek: dekuji za info.
jakou máš citlivost testu?
máš jedno embryo, nebo dvě? jaké stadium?
drž se!!!naděje umírá poslední ![]()
Citlivost nevím je to ten nejobyčejnější test
embryo 1, 8 buněčné, jo ještě to není ztracený až to bude tak 10 den tak už tomu přestanu věřit
Finisek: 10. den myslíš, že bude rozhodující? tak tfuj tfuj tfuj!
Když jsem byla minule po ket tak 10 den už byl test pozitivní
Ahoj holky, jsem ráda, že nemám vlastně test doma..určitě by mne to lákalo i když vím, že tam nic většinou není, tak brzy..minule jsem zmatkovala od začátku, pořád jsem testovala a bylo s toho hned v začátku obrovské zklamání…testnu až příští týden aspon deset dní od ET
Tak ty už taky jedno dítě máš? Mě strašně mrzí že jsme ten test včera dělala, pořád věřím, že se to ještě může změnit
@alca85 Já ti ani nevím proč tolik…pořád nám říkali že je to o štěstí až jsme ztratili trpělivost a vyzkoušeli jiný Car, nejprve tady v Ostravě a pak na doporučení kolegy ze školy jsme zkusili Reprofit, a až tam nám řekli, že vajíčka nejsou moc dobrá a, že by spíš zkusili darovaná pokud chceme. Takže tohle je poslední pokus s mýma a pak uvidíme…
@Finisek píše:
Tak ty už taky jedno dítě máš? Mě strašně mrzí že jsme ten test včera dělala, pořád věřím, že se to ještě může změnit
Pokud je dotaz pro mne tak odpovídám..ano mám dítě z prvního manželství, synovi je 23 let..byl to první sex s jeho otcem, tvrdil, mi že se nic nemůže stát, že se nemám bát
a od té doby nic, je potraty a mimoděložní těhu…většina těchto událostí se udála až v druhém manželství
Ahoj tak ten test jsem mela citlivost 10 dnes jsem mluvila se svagrovou a ta rikala ze je to malo.dej mi vedet jak dopadnes s testem ty
Ahoj, já si koupila test dneska. koupila jsem citlivost 10, protože je to nejvyšší citlivost. existuje citlivost 10,20 25. 10 je nejlepší, nejcitlivější, nejvyšší citlivost má.