Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@denisL píše:
Nemuze nas znicit, to bychom se nedockaly tech testu:-)
Doufam, ze se dočkáme ![]()
@denisL píše:
Nemuze nas znicit, to bychom se nedockaly tech testu:-)
Doufam, ze se dočkáme ![]()
@alca85 doufám,že nám to holky vyjde..za ty roky dřiny to musí vyjít ![]()
Kdy budeš testovat? kolik sis nechala vložit embryí?
máš historii teda pěkně bohatou.
@alca85 měli jsme 5 embryíí, vložili nám dvě 4 a 6 buněčné, kvalita B, nebyla prodloužená kultivace. Ty ostatní nechali ještě kultivovat, jen z vědeckého hlediska, protože nebyla vhodná k ET. Ale dají mi zprávu jak to snima vypadá, protože tohle byl zřejmě poslední pokus s mýma vajíčkama, příště budou zřejmě darovaná. Historii mám bohuže bohatou, ve chvíli kdy jsem to sepisovala, tak jsem přemýšlela zda mám vůbec strašit lidi ![]()
Tak snad už máš vše zlé vybrané a teď bude to pravé vořechové ![]()
kdy se chystáš na test?
Já mám jet 15.7. na krev do CARu, ale to nevydržím, znám se.
jak se cítíš? normálka?
@alca85 já zatím vydržím, protože doma nemám test
Mně v caru řekli, že mám testnou močový test a dát vědět…minule jsem měla tt negativní, ale MS opožděná tak sem musela na krev. Mám od nich tentokrát nemocenskou, dr. mně přemlouvala at vydržím doma nic nedělat a odpočívat…tak vše dodržuju a uvidíme, takže tam stejně budu muset jet pro případné ukončení nebo jak se to řeší tak na dálku netuším. Ale doufám, že ukončení nebude. V práci mně asi zabijou, ale co nadělám… ![]()
Taky test doma nemám. jsem taky na neschopence, ale mám vycházky, takže test koupim a hned zkusim. uvidim…jsem netrpělivá, bojácná a bojim se výsledku.
@alca85 já byla dnes v obchodě, ale na test sem si nevzpoměla, já hlava děravá, ale aspon mne to nebude nervovat. Do města pojedu asi až příští týden tak u mne to je zatím vyřešeno ![]()
..ještě odpovídám jak se cítím..uplně normálně…žádné změny..a ty?
Ani náhodou, taky nic, nic necítím, nic mě nebolí. cítím se úplně normálka, jakoby nic…až na to čekání se mám fajn. ![]()
ET u mě probíhalo dobře, OPU jsem snášela mnohem hůř-bolesti ![]()
Ahoj tak jen ti píši žee jsem nevydržela atest jsem si ted večer udělala a je neativni, je to šestý den po ET, apořád doufám, že to ještě bude v pohodě. Vydržte to co nejdýl at nejste zklamaný!!!Já budu doufat, že se tam ještě za nějaký den ta druhá čárka ukáže
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď