ET/KET srpen/září 2024

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
494
25.8.24 14:21

ET/KET srpen/září 2024

Ahoj všem,
kdo byl teď v srpnu na transferu a netrpělivě očekává výsledek? Případně kdo se právě chystá?
Já byla včera - sob 24.8. na svém prvním KETu a teď mě čeká asi nejdelších 14dní v životě :andel:
Pojďme si tu chvíli společně zkrátit.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65
25.8.24 20:27

Ahoj já jsem byla v pátek 23.8.
Ale je to už můj druhý z prvního mám doma synka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
26.8.24 07:34

@Freyach Držím palce, aby i druhý pokus Ti přinesl štěstí :kytka: Jak se cítíš? Odpočíváš? Já zatím vůbec nic nepociťuji a jsem z toho trochu nervózní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
26.8.24 07:47

@Geneťanda
Tak hlavně jsem se snažila odpočívat ten první den ale s malim to moc nejde tak hlavně se snažím nic moc nezvedat.

Jinak taky necítím nic ale měla jsem to tak i poprvé.

Kdy budeš testovat? Já chci vydržet do neděle ale možná i v pátek. :D

A kdy jdeš na krev já 5.9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
26.8.24 08:48

I já měla původně v plánu vydržet s testováním do neděle :mrgreen: Podle mých zkušeností se mi ovitrille vždy drží cca 11dní, tak dřív by mohl být test falešně pozitivní.. Ale dneska jsem si zase začala říkat, jestli nebudu testovat od zítřka každý den, abych naopak viděla, jak mi ovitrille mizí.. :mrgreen: sama nevím :mrgreen:
V našem centru se na krev chodí po 14ti dnech, což vychází na sobotu 7.9… půjdu tedy nejspíš ten pátek před.. Jestli do té doby nedorazí menstruace.. mám nativní cyklus, tedy bez léků a nic mi tedy ms nedrží.. Mám jí dostat 2.září :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
26.8.24 09:24

@Geneťanda já ovitrille nemám, ale zato mám spoustu jiných léků :D..my taky po 14 dnech ale potřebovala jsem dřív tak jdu po 13 :lol:

Já už jsem minule po 7 dnech měla ducha tak nevím nevím jak to dlouho tentokrát vydržím…

Určitě už žádná menstruace už nedojde budu držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.8.24 11:36

Ahojky, já jsem dnes 10. den po KET (17. dnů po Ovitrell)a poprvé jsem testovala a našla dvě čárky. Doufám, že budou sílit a v pátek krev potvrdí výsledek. Nemůžu tomu uvěřit. Ještě nikdy jsem neměla ani ducha na testu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
26.8.24 11:46

@SimonaaaB ahoj tak to moc blahopřeji :kytka: určitě to bude už jen silnější :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
26.8.24 11:50

@SimonaaaB To je krásný test :kytka: gratuluji  :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.8.24 11:51

@Freyach děkuji, nemůžu tomu uvěřit. Neměla jsem a nemám vůbec žádné příznaky a tak jsem tomu nedávala šance. Domluvili jsme se s manželem, že dneska uděláme test a ejhle 🙂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
26.8.24 11:56

@SimonaaaB To, že to vyjde i bez příznaků je pozitivní zpráva pro nás, co zatím čekáme :andel:
Jak jsi zvládla vydržet těch 10 dní netestovat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.8.24 12:01

@Geneťanda vždy, když jsem někde četla, že někdo neměl příznaky, tak jsem tomu nechtěla věřit. Jinak netestovat jsem vydržela, protože po těch všech zklamáních jsem prostě měla strach. Bydlíme na vesnici, takže jsem neměla ani přístup k testům a když jsem si je pak koupila, tak jsem je dala manželovi a ten je schoval a dal mi je až dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
26.8.24 12:25

@SimonaaaB tak to je taky dobrý nápad :lol: u nás by to nevyšlo manžel by nejradši testoval hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
26.8.24 19:26

Zdravím já jsem byla 19.8. na druhým ketu. doma mam z prvniho et pred 2 lety uz holcicku.. ale oproti et se citim hodne v pohode😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.8.24 19:45

@Diuss to vypadá dobře, držím palce 🙂 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie