Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den všem kdo staví s ED a přeji i v novém roce 2018 snad už něco pozitivního a doufám, že tento rok už se dočkáme. Když to vezmu za poslední půl rok se dům pohnul o pořádný kus dopředu, ale stále je to děsně pomalé a vše trvá hodně dlouho, ale práce probíhají dál a to i na všech okolních domech a některé už se blíží dokončení. Chce to pevné nervy tady se na termíny nehraje, máme smlouvu ze srpna 2016. Lidem co se do okolních domů již nastěhovali gratuluji, domy i úpravy kolem vypadají pěkně tak uvidíme co ukáže čas zatím je to hlavně o čase, vize že budeme bydlet v létě 2017 se posouvá na léto 2018. Všem kdo se chce pustit do bydlení s ED ať se připraví, že se realizace trošku protáhne.
A to člověk ještě neví, co mu zatají za okolnosti, například na jakém podloží a kde stavby budou stát. V jedné nejmenované obci…například projekt má stát přímo pod bývalou skládkou, která se nyní zaváží už několik let. Nicméně vsadím si pětikorunu, a s ohledem na to, že mám vystudovaný obor, který se tímto zabýval, že negativní dopady skládky tam budu působit minimálně ještě dalších 20 let (dopady skládky na blízké okolí jsou po jejím zavežení cca dalších 40 - 100 let, záleží, čeho to byla skládka a 20 let už se zaváží). Ale to není jen tento developer, další developeři Vám neřeknou na čem Váš dům bude stát a už vůbec Vás neupozorní, že není vhodné stavět na pozemku například studnu. Záměrně zatajují informace, protože levně přišli k pozemkům, které byli pro ostatní absolutně nepoužitelné… Je dobré si zjišťovat informace u jednotlivých obcí, ale ani ty Vám to nesmí říct, protože je developer udá za poškozování jejich podnikatelského záměru. Nejlepší je, ptát se místních obyvatel, co bydlí v okolí, jen Ti Vám mohou podat beztrestně informace o tom, co se v minulosti na pozemcích odehrávalo. Omlouvám se za anonymitu, nicméně nechci čelit trestnímu oznámení od Developera za poškozování zájmu, po vystopování IP adresy. Ačkoliv mě mlčenlivost neváže, ale jistota je jistota. Co se týká domů jako staveb, myslim si, že by mohli být kvalitně provedené, což se zase u jiných developerů jen tak nevidí, a to bych vyzdvihla jako jejich obrovské plus.
Dobrý den,
děkuji všem, kteří reagovali do zpráv na můj příspěvek z 11.1. Zároveň se chci také omluvit, že jsem vše odkládal, ale opět jsem naletěl panu Císařovi, když jsem po osobním jednání s ním věřil, že své sliby splní do 28.2.2018. Opět se tak nestalo! Každopádně tímhle všem potvrzuji, že mediální kampaň můžeme rozjet. Samozřejmě to zabere nějaký čas, takže kdo se budete chtít ještě přidat kontaktujte mne do zpráv jako ostatní. Všem ostatním se ozvu během příštího týdne + chtěl bych všechny požádat na koho ještě nemám tel. kontakt, aby jste mi ho zaslali do zpráv. Komunikace se tak urychlí.
Děkuji
Petr Všetíček
@Petr Všetíček píše:
Dobrý den,
děkuji všem, kteří reagovali do zpráv na můj příspěvek z 11.1. Zároveň se chci také omluvit, že jsem vše odkládal, ale opět jsem naletěl panu Císařovi, když jsem po osobním jednání s ním věřil, že své sliby splní do 28.2.2018. Opět se tak nestalo! Každopádně tímhle všem potvrzuji, že mediální kampaň můžeme rozjet. Samozřejmě to zabere nějaký čas, takže kdo se budete chtít ještě přidat kontaktujte mne do zpráv jako ostatní. Všem ostatním se ozvu během příštího týdne + chtěl bych všechny požádat na koho ještě nemám tel. kontakt, aby jste mi ho zaslali do zpráv. Komunikace se tak urychlí.
DěkujiPetr Všetíček
Projekt Terasy unhost tel. 775374532, Mannai Marcela Jiz jsem rozjela medializaci, nyni sbíráme zkušenosti i z jinych jejich projektu a samozřejm e nas zajima i osoba.pana Císaře. Ráda se s vami spojim.
Rozhodně nedoporučuji!!!
Myslela jsem, že jsme našli to pravé místo pro vybudování nového domova.
Nakonec jsme přišli o dům, peníze i o svou úctu.
Po více než roce uhánění, dohadování, dokazování různých skutečností, urgování a proseb z nás udělali ještě ty největší ubožáky i u soudu.
Bližší informace včetně veškeré dokumentace rada poskytnu mailem.
Ruce od nich pryč!!!
Právě jsme podepsali smlouvu na koupi RD Královice v Dolnici. Rád se s někým spojím.
edit admin - odstraněn email
Hezký den, zde čtu Váš komentář ohledně Eurodevelopment a jedná se o komentář poměrně čerstvý což mě vylekalo, byla jsem mým známým oslovena z druhé stránky, a to abych přímo do této společnosti investovala své peníze, že je to velmi zajištěné a výhodné, bohužel nyní nelze sem uvádět emaily, ale zkusím takto: august2014(zavináč)volny.cz - ty závorky nikoliv, budu ráda za jakýkoliv kontakt a informaci zda se Vám vše vyřešilo. Těch komentářů bohužel ne kladných je tady mraky a to mě trošku v rozhodování o investici vykolejilo…
Děkuji
Ag
Ale ano, vsak ich business model je postaveny na tom, ze do nich investujete
. len necakajte, ze za to nieco dostanete.
Tak to vam blahopreji, jestli se jedna o vas dum. Napriklad v lokalite Jahodnice se dockaji skutecne jen ti nejtrpelivejsi.
Pro ilustraci levy dum na fotce se zde zacal stavet pred 2 lety a „jiz je hotova hruba stavba“ ![]()
Mezi tim zde RD Rymarov stihl zacit a zcela dokoncit asi 20 domu, ktere jsou jiz obydlene. Chvili po zminovanem dome se zacala stavet napr skolka na fotce v levem rohu, ktera je jiz rok v provozu.
Vsem preji hodne trpelivosti!
Ojjjj investoval prý ten známý co mi o tom rozprávěl jak je to fantastické, máte nějakou osobní zkušenost? Mám ho varovat aby již neinvestoval a smířil se s tím, že o investice přijde? To je strašné to je strašné, díky za odp
No, pozrite, je to takto dookola uz asi 4 roky. Niekto sem napise skutocnu realitu s ED, nasledne sa zaregistruje nejaky novacek, ako teraz Koudelka Frantisek, ktory uplnou nahodou zabludil na emimino a obhajuje ED. Ked sme do toho sli my, co je tak 6 rokov cca, mali sme zaujem o Jesenici. Vsade inzeraty, billboardy, dodnes tam nic nestoji (pretoze im tam nedovolili stavat dvojdomy, co im ale vobec nebranilo predavat o 106, jeden klient z nich uz bol zufaly a tak vzal jeden z hotovych domov v Herinku). My sme mali zaujem o Herink, dvoj ci trojrocnu anabazu som tu popisal niekde par stranok dozadu - realita - nespravili nic, neboli schopni ani poziadat o stavebne povolenie, neustale klamali a zavadzali, posuvali termin dokoncenia atd atd. Viem, ze rodiny co podpisovali pred nami sa tam nastahovali az nejaku dobu po tom co sme my vycuvali (takze sklz nejake 2-3 roky). O klamstvach ako ze bude skolka, ako ze sa bude navysovat kapacita COV (obec nedovolila domy co ED staval pripojit na kanalizaciu) a tisic a jednom blude ani nema zmysel hovorit.
Tiez sme boli taki blbi a hovorili sme si, ze to nemoze byt az take zle, ze to sa predsa nemoze v pravnom state stat - ale proste je to tak. Podla mojho nazoru je ED lietadlo/pyramida, peniazmi novych klientov sa lepia stavby stavajucich. Komu tu tych 16 stranok hororovych prispevkov nestaci a kto chce zostarnut o 20 rokov na vlastnej kozi a pripadne prist aj o nejake prachy, len smelo do toho.
@dusanmsk - Pokud hovorite o projektu „Domy Jesenice (https://www.euro-development.cz/…omy-jesenice)“ tak nemate pravdu (dalo by se rict, ze lzete). Vsechny domy stoji a az na jeden (ten muj) v nich lide uz bydli.
V zadnem pripade se ED nezastavam, uzil jsem si s nimi hodne a stale uzivam. Povazuji vsak za korektni uvadet pravdive, objektivni informace. Tato diskuze z meho pohledu casto obsahuje pouze subjektivni nahled zklamanych klientu a vykriky plne bullshitu.
Rekl jsem si, ze az se nastehuji, tak sem sepisu kompleti „recenzi“ me zkusenosti s ED co nejobjektivneji jak budu umet. To mi totiz v celem tomto vlaknu dost chybi. Zatim bohuzel nebydlim (zpozdeni v tuto chvili je cca 10 mesicu), ale mohu konstatovat, ze ED dodrzuje smlouvu (plati sankce za nedodrzeni terminu). Rozhodne na me ED nepusobi jako podvodna firma, ktera chce lidi obrat a zmizet, jak zde mnozi naznacuji.
Vice uvedu za jeden az dva mesice (doufam).
Preji hezky den.
Vojtech Brom