Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj beru lék Eutirox na štítnou žlázu a dnes jsem začala brát Tri-regol. Máte s tím někdo zkušenost nevylučuje se to (gynekolog o tomto léku ví)? A zajímalo by mě jestli je možné, že by po Eutiroxu začaly padat masivně vlasy? Jo a teda ještě jeden dotaz v př. letáku u té antikoncepce píšou, že pokud se vezme hned první den cyklu není potřeba jiná ochrana.
. A jaké máte zkušenosti s Tri-regolem, co náladovost a chuť na sex? ![]()
Já teda mám zkušenosti jen z eutiroxem. Pár let jsem ho brala, jako hormony štítné ž. když špatně fungují, tak můžou padat vlasy, ale s tím práškem to ani tak spojitost nemá. Já teď řeším, že mě opravdu hrozně padají vlasy, žádný prášky neberu, ale myslím si, že je to tím horkem. Zvířátkům přece taky pelichají v létě chlupy ne??
![]()
@juchinka To sice jo ale já stále denně vytahuji neskutečně moc vlasů až prameny, v posteli jich mám hodně na oblečení… a nevím čím to zastavit. Jsem už nešťastná. ![]()
Tak možná zajít k mudr. Třeba ti udělají krevní testy. Ale radím a sama tam nejdu. Mám dlouhé vlnité vlasy, je to dva dny co jsem ysávala a na plovoučce je už několik chuchvalců a v postely a všude… Já jsem taky po porodu půl roku a stále kojím. Po prvním porodu mi to dělalo také a celkem mi pomohl ten revalid z lékarny. Popřemýšlím o něm asi
![]()
A nejsi po porodu? mě asi 5 měsíců po porodu začly šíleně padat, ale teď už je to lepší, malá má 8 a půl, fakt ale šílený chuchvalce, eutirox beru taky ale ten beru odporodu, tak si nemyslím, že by to bylo tím ![]()
@viky23 píše:
A nejsi po porodu? mě asi 5 měsíců po porodu začly šíleně padat, ale teď už je to lepší, malá má 8 a půl, fakt ale šílený chuchvalce, eutirox beru taky ale ten beru odporodu, tak si nemyslím, že by to bylo tím
Po porodu jsem 9 měsíců a euthyrox beru asi 2 měsíce, tak nevím. Snad se to zlepší jinak nevím co by na to zabralo. ![]()