Evidenční list řidiče

455
11.7.16 20:41

Evidenční list řidiče

Ahoj holky, potřebuju si vyzvednout e. l.ř. to vím kam zajít, na Měú na odbor dopravy, ale napadlo mě, jestli mi ho tady kdde teď bydlím vydají, nebo jen tam kde mi byl řidičák vydán. Snad jsem to vysvětlila srozumitelně. Jde asi o to jestlli mají nějak propojené ty počítače a tu evidenci v celé ČR, takže si to můžu vyzvednout kdekoliv. Děkuju za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
970
11.7.16 21:14

@TomyTomy taky ti ho vydají třeba na poště, prostě všude kde je POINT
a dávají tam tohle všechno:
Obecně Czech POINT poskytuje následující služby: ◾Výpis z Katastru nemovitostí ◾Výpis z Obchodního rejstříku ◾Výpis z Živnostenského rejstříku ◾Výpis z Rejstříku trestů ◾Výpis z Rejstříku trestů právnických osob ◾Přijetí podání podle živnostenského zákona (§ 72) ◾Žádost o výpis nebo opis z Rejstříku trestů podle zákona č. 124/2008 Sb ◾Výpis z bodového hodnocení řidiče ◾Vydání ověřeného výstupu ze Seznamu kvalifikovaných dodavatelů ◾Podání do registru účastníků provozu modulu autovraků ISOH ◾Výpis z insolvenčního rejstříku ◾Datové schránky ◾Autorizovaná konverze dokumentů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.7.16 21:16

@TomyTomy navíc na úřadě to nebude na odboru dopravy, ale nejspíš na podatelně nebo i jinde, každý úřad to má jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
11.7.16 21:33

@ivvet Moc děkuju, zítra skočím na poštu a bude to. :palec: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
11.7.16 22:50

@TomyTomy Bacha na to - Vypis z evidencniho listu ridice je neco jineho nez Vypis z bodoveho hodnoceni ridice. Bodove hodnoceni ti vystavi i na poste a v Czechpointu, ale evidencni list jen na magistratu ci MU. Tak zalezi, co postrebujes..zjistovala jsem tohle pritelovi a nakonec potreboval jen vypis z bodoveho hodnoceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
11.7.16 22:57

Jeste jednou jsem koukla na net a je mozne, ze Vypis z evidence ridicu a Vypis z bodoveho hpdnoceni je ten samy dokument..ale byt tebou, radeji na to jeste kouknu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
12.7.16 15:42

@Ondule Moc děkuju, já potřebuju evidencni list ridice, no tak se na te poste zeptam a kdyžtak půjdu na ten úřad. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová