Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@KRISTYN78 na záda, nad zadek, i na ruce jsem ji měla, ale v létě i v zimě chodím plavat, tak na tu ruku mi to moc nevyhovuje, je to moc vidět - musíš po nalepení pořádně vyhladit ty bublinky, nejlíp když ti to nalepí někdo jiný, no ale dokonalé to nikdy není, hlavně jak je to už víc dní, tak mně zas víc vadí ta „špína - lepidlo“ kolem
@stinga píše:
@KRISTYN78 na záda, nad zadek, i na ruce jsem ji měla, ale v létě i v zimě chodím plavat, tak na tu ruku mi to moc nevyhovuje, je to moc vidět - musíš po nalepení pořádně vyhladit ty bublinky, nejlíp když ti to nalepí někdo jiný, no ale dokonalé to nikdy není, hlavně jak je to už víc dní, tak mně zas víc vadí ta „špína - lepidlo“ kolem
No já ji mám zatím krátce a jsem spokojená, jen mi to lepidlo taky vadí. Ale co se dá dělat, každá antikoncepce asi má svoje
a na té ruce ti to drželo lépe? Měla jsi to umístěné jak na tom obrázku? ![]()
@KRISTYN78 měla jsem to dokonce ještě níž, než na tom obrázku, jo drželo to dobře, ale na to plavání mně to nevyhovovalo, ale přesně, každá antiko má něco
Lepim pouze na stehna (horni cast stehen, ale ne primo u trisel), proste misto, kde se nebude krcit. Na ruce mi vadilo, ze je videt a ptali se, jestli jsem preleceny kurak.
Neni videt, kdyz mam sukni/saty/kratase.
Ja jsem lepila na lopatku-posouvala se trosku tak jsem mela strach u more, pak na zadku a nejlepe mi drzela na zadku ale v tom trojuhelniku
Vysadila jsem ji a zkoncila jsem s ni, po mesici a neco mi zacala delat paseku
skoda jinak super vec.
Ahoj, může se náplast evra nalepit na stranu stehna? bude účinná?
@Anonymní píše:
Ahoj, může se náplast evra nalepit na stranu stehna? bude účinná?
ano a ano
Ahoj, jaké máte zkušenosti s antikoncepční náplastí evrou? spolihate na ni 100%? myslíte, že je účinná dostatečně? nebo používáte ještě jiný druh ochrany? děkuji za odpovědi ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, jaké máte zkušenosti s antikoncepční náplastí evrou? spolihate na ni 100%? myslíte, že je účinná dostatečně? nebo používáte ještě jiný druh ochrany? děkuji za odpovědi
jenom evru
@vonWOLF nemám žádnou navíc, odpovídala jsem pouze na otázku, jakou s ní mám zkušenost
Ahoj, vadí, pokud jsem nalepila náplast do cca půlky paže, tak o 4-5cm níž než obvykle, a ne úplně nahoru, má to vliv na účinnost.? ![]()
Ahoj, nalepila jsem náplast evra „omylem“ trochu výš na stehno. do místa, kdy se místo dost krčí při nějakém pohybu. jak to mám zvládnout? mám si přes to něco obvázat, nebo to prelepit něčím? mám opravdu strach, že se mi náplast odlepí.
@Anonymní píše:
Ahoj, vadí, pokud jsem nalepila náplast do cca půlky paže, tak o 4-5cm níž než obvykle, a ne úplně nahoru, má to vliv na účinnost.?
nevadí 😄 náplast můžeš klidně lepit každý týden jinam