Ex přítel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3595
31.5.11 23:59

zatr satr,já v té situaci nikdy nebyla, tak mě ani nenapadlo, jaký je s dítětem problém sehnat mužského :nevim: tak snad to není úplně unreal :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.6.11 06:40

jéé, vím, že se to lehce píše a radí, ale určitě se na něj vyprdni, píšeš že je to dva roky a máš ho ráda, víš co to s tebou udělá, jak se s ním vyspíš??? a co je to za chlapa, s tebou se rozejde, má s tebou dítě, zamilovaný je do jiné, ale klidně by ji podváděl s tebou, ví, že má dítě a ani není schopný mít pořádnou práci??? já nevím, vydrž raději sama a uvidíš, že se jednou fajn chlap najde pro tebe i to malé :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: a chlapa na sex můžeš sehnat přeci lehce, ne? :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
1.6.11 08:13
zuzka.mamka píše:
Kristanka píše:
Tak ho měj na ten sex a nic víc, žádné city do toho nepleť, ber to jak chlapi :mrgreen: a hlavně znovu neotěhotni, přeji :kytka:
néé to je rada jak přímou čarou do pekla, tohle ženský neumí

s tim tak trochu souhlasim. Tohle moc ženských neumí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
1.6.11 08:16
Anonymní píše:
Spoko vcelku jsem, ale chybi mi nekdo o koho se muzu oprit, pomuze mi s vychovou a mel by me rad… Nechci ho, ale zaroven ho chci…

A ten tvůj ex je takový aby jsi se o něj mohla opřít? Nebo by ti dělal kouli na noze a ty jemu servis. Nejdřív podváděl tebe sní pak jí s tebou no nevím, já bych si ho k tělu nepřipouštěla.

• Citovat
  • Upravit
13338
1.6.11 08:30

Myslím, že ti nechybí přímo on, ale prostě NĚKDO. Bohužel se s ním zřejmě musíš vídat, když máte malou. Ale být tebou bych se pokusila najít někoho jinýho, je spousta chlapů, kterým by dítě partnerky nevadilo. Zkus nějaký seznamky nebo přes známý. Ale obávám se, že dokud s ex budeš spát, nikdy se od toho neoprostíš. A jak psaly holky - myslíš, že takovej chlap by ti k něčemu byl? Mohla by ses na něj spolehnout i třeba co se týče malý? Já vím, lehce se to říká.. Držím vám palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.11 21:38

Oprit se o nej rozhodne nemuzu, on asi nebude vhodny partner do zivota a kor kdyz uz je v tom dite, ale ja toto vsechno vim a stejne si nemuzu pomoct… Bojim se ze pokud bych zacala nekoho hledat bude to vytloukani klinu klinem… Treba bych i nejakou seznamku zkusila, ale znam jen seznemku pres seznam a to podle mne nebude uplne to pravy orechovy…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová