Nokia E66 a fotoaparát

904
31.5.11 16:46

Nokia E 66 a fotoaparát

Ahoj,
je tu někdo, kdo vlastní tenhle mobilní telefon nebo podobný model nokie??
Nevím, jak se to podařilo, ale vždy když chci zapnout fotoaparát, tak se mi na displeji zobrazí „fotoaparát už používá jiná aplikace“. A prostě nejde zapnout. Nejde to ani ve volbách, prost¨ě nikde. Nebo spíš, já nevím, jak to změnit.
Ani v návodu jsem nic nenašla.
Můžete někdo poradit??
Díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1769
31.5.11 16:51

jo tak mama ma taky nokii, nevim presne tip a taky se ji to tam ukazuje tak musi zapnout/vypnout tel. a pak to jde, taky nevi cim to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
31.5.11 17:18

Jé díky, to jsem ještě nezkusila, tak jdu na to :lol:

No a pak mám ještě problém s přehráváním videa na internetu. Dřív to normálně šlo, pak jsem mobil půjčila u stolu kamarádce, aby si vyhledala něco na seznamu (nevím, třeba to tím není) a už mi to videa nepřehrává, a to už teda nevím, čím by to mohlo být. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
31.5.11 17:22

Tak foťák už jde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
31.5.11 18:59

no ale vim ze mama to musi delat docela casto, kdyz chce fotit tak ho vetsinou musi nejdriv vypnout/zapnout. myslim ze to je asi naka vada :nevim:

Daninka píše:
Tak foťák už jde :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
1.6.11 08:46

Tak mně se to ještě nestalo, až teď. Pokud to má tak časté, tak to snad není úplně normální, že??
Ještě abych zprovoznila ty videa a bude to fungovat jak má.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
8.6.11 22:41

dooručíte podobný typ

Uvažuji o koupi nového telefonu. Nyní mám Nokii E66 a vyhovuje mi tento typ. Bohužel můj kus je poruchový…
Doporučte mi prosím podobný typ (vysouvací, ne moc velký).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
9.6.11 12:42
Pleo píše:
Uvažuji o koupi nového telefonu. Nyní mám Nokii E66 a vyhovuje mi tento typ. Bohužel můj kus je poruchový…
Doporučte mi prosím podobný typ (vysouvací, ne moc velký).

Ahoj,
a v čem konkrétně ho máte poruchový??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
9.6.11 20:12

čas od času se zasekne během příjmání hovoru. Obrazovka svítí, ale neraaguje vůbec na nic, ani vypnout nejde. Musím vytáhnout baterku a pak je zas ok.
Kupovali jsme zároveń 4 stejné mobily najednou a dva toto dělaly a dva byla v pořádku. Byly několikrát na relamaci. Vždy pak nějakou dobu jely v pořádku a pak opět stejný problém. Někdy je třeba měsíc v pořádku a závada se neprojeví a pak třeba několikrát denně…
Mojí kamarádce dělá totéž.

• poslední dobou mě zlobí ještě navíc - otevřením se většinou neodemkne, když ukazuji manželovi, tak najednou jde a pak zase ne. Včera mi nereagovaly všechny klávesy v zavřeném mobilu napravo. opět vyřešila až baterka…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
15.6.11 09:20

Hm, tak to je nepříjemné. Mně zase něco podbného dělal minulý Sony ericsson.
Chápu, že chceš jiný telefon.
Jinak manžel má firemní taky E66 a v pohodě, takže jste opravdu s kamarádkou narazily na zmetky.
Kamarád říkal, že to můžou dělat telefony od pochybných dodavatelů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.6.11 22:19

no já mám normálka z O2 a brali jsme najednou 4 kousky. Jak jsem psala dva blbnou a dva jsou v poho. odkud ho má kamarádka nevím…
Zatím jsem nic nevybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
16.6.11 12:52

No ja jsem puvodne chtela nokii C5-03, ale pry je cela plastova, tak nakonec zvitezila E66.
Ale taky se mi libi nokia C7, ale ta uz je drazsi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
16.6.11 23:09

C7 - eee… ten je celodotykový a to u mě nepochodí :lol: . nedovedu si představit na tom psát jednou rukou SMS. V tomhle jsem konzervativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
17.6.11 09:38

jo to chápu, já jsem taky zatím sáhla po klasice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová