Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sledujete Superstar? Já začala pár posledních kol, jsem docela zvědavá, kdo postoupí dnes do finále a hlavně, kdo vyhraje ![]()
Na jednu stranu přeji výhru GG, ať konečně vyhraje i ženská
, ale na druhou stranu je mi LA víc sympatyčtější a zdá se mi, že má větší rozsah co se týče interpretace různých žánrů.
No každopádně Šeps už je na čase,aby skončil, i když včera se mi docela líbil a bavilo mě to,což se o pár předešlých kolech tedy říci nedá ![]()
I když, kdo ví, hlasující národ je nevyzpytatelný a lidi jsou schopni toho „exota“ poslat snad do finále,dále už raději nedomýšlím… ![]()
Já fandím Lukášovi a druhá by měla být Gábina, ale podle mě to celé vyhraje Šeps a druhá bude Gábina. Dnes vypadne Lukáš… ![]()
kklarysek píše:
Já fandím Lukášovi a druhá by měla být Gábina, ale podle mě to celé vyhraje Šeps a druhá bude Gábina. Dnes vypadne Lukáš…
To si spíš myslím,že dnes vypadne Gábina a finále bude mužské ![]()
Lukáš NEEE ![]()
Já fandím Lukášovi a druhá by měla být Gábina, ale podle mě to celé vyhraje Šeps a druhá bude Gábina. Dnes vypadne Lukáš… ![]()
Nějakým omylem se mi to sem vložilo dvakrát. Taky fandím Lukášovi, ale myslím, že dnes vypadne. Ale měl by jít teda Šeps.
ahojik taky sem tu zakládala supersárovskou diskuzi
fandila sem ševčovi, nu ten už neni, tak fandim Lukymu, nebo kdyby nedej bože dneska vypad, přeju MÍŠOVI,A AT SI KAŽDEJ ŘIKÁ CO CHCE TZEN KLUK JE SVUJ A TO SE MI LÍBÍ. GG ráda nemam od začátku mi hrozně vadí ![]()
Fandím gábině ,manžel je z ní celý paf
ale myslím ,že to vyhraje Šeps.Má mnoho fandů mezi mladýma.už jen pro to jak se chová a jaký má postoj k životu,
jajinka veverka píše:
GG ráda nemam od začátku mi hrozně vadí
Protože je hezká
A proto to nevyhraje. Lidi většinou pošlou hlas tomu, koho jim je z nějakého důvodu líto. Hezká holka, která něco umí, nemá nárok. Jo, kdyby zpívala tak, jak zpívá, ale k tomu byla tlustá, měla králičí zuby a šilhala, pak bych si tipla, že to i vyhraje. Ale s touto vizáží nemá šanci na výhru
Já jí fandím od začátku ![]()
lulje píše:jajinka veverka píše:Protože je hezká
GG ráda nemam od začátku mi hrozně vadíA proto to nevyhraje. Lidi většinou pošlou hlas tomu, koho jim je z nějakého důvodu líto. Hezká holka, která něco umí, nemá nárok. Jo, kdyby zpívala tak, jak zpívá, ale k tomu byla tlustá, měla králičí zuby a šilhala, pak bych si tipla, že to i vyhraje. Ale s touto vizáží nemá šanci na výhru
Já jí fandím od začátku
Je to tak! Navíc myslím, že hlasují v drtivé většině holčiny a posílají hlas klukům.
Mně se zase GG fakt líbí a přála bych jí výhru. Hlavně doufám, že to nevyhraje Šeps - ze začátku OK byl svůj, ale teď už nevím co tam dělá
Neříkám, že nic neumí, ale do takovýhle soutěže prostě NEEEEEEE ![]()
Katrinka píše:lulje píše:Je to tak! Navíc myslím, že hlasují v drtivé většině holčiny a posílají hlas klukům.jajinka veverka píše:Protože je hezká
GG ráda nemam od začátku mi hrozně vadíA proto to nevyhraje. Lidi většinou pošlou hlas tomu, koho jim je z nějakého důvodu líto. Hezká holka, která něco umí, nemá nárok. Jo, kdyby zpívala tak, jak zpívá, ale k tomu byla tlustá, měla králičí zuby a šilhala, pak bych si tipla, že to i vyhraje. Ale s touto vizáží nemá šanci na výhru
Já jí fandím od začátku
JO! Naprostý souhlas! Takže vyhraje nakonec týpek, který je cool, a nezáleží ani tak na tom, co umí ![]()
lulje píše:jajinka veverka píše:Protože je hezká
Já jí fandím od začátku
to je blbost… tak já to neberu . Luky je taky krásnej, ale u mí zpívat, líbí se mi jeho hlas atd. navíc GG v 17 letech co si budem povídat vypadá na víc a o hodně, a když neni nalíčená člověk by ji skoro ani nepoznal. mě vadí jak si o sobě myslí. číší z ní že je přesvědčená, že ty prachy sou jeji . navíc mě se nělíbí jak zpívá v nízkých polohach je mimo a ve vysokych řve. prostě se mi nelíbí . a abysme se nedivili kdo to vyhraje, našlápnuto má dobře…
lulje píše:Katrinka píše:JO! Naprostý souhlas! Takže vyhraje nakonec týpek, který je cool, a nezáleží ani tak na tom, co umílulje píše:Je to tak! Navíc myslím, že hlasují v drtivé většině holčiny a posílají hlas klukům.jajinka veverka píše:Protože je hezká
Já jí fandím od začátku
ale já sem přesvědčená , že Míša umí zazpívat normoš, jen nechce ![]()