Kdo vyhraje Superstar :-)?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3011
30.5.11 15:51

Kdo vyhraje Superstar :-)?

Sledujete Superstar? Já začala pár posledních kol, jsem docela zvědavá, kdo postoupí dnes do finále a hlavně, kdo vyhraje :?:

Na jednu stranu přeji výhru GG, ať konečně vyhraje i ženská :palec: , ale na druhou stranu je mi LA víc sympatyčtější a zdá se mi, že má větší rozsah co se týče interpretace různých žánrů.

No každopádně Šeps už je na čase,aby skončil, i když včera se mi docela líbil a bavilo mě to,což se o pár předešlých kolech tedy říci nedá :roll:

I když, kdo ví, hlasující národ je nevyzpytatelný a lidi jsou schopni toho „exota“ poslat snad do finále,dále už raději nedomýšlím… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
337
30.5.11 15:55

Já fandím Lukášovi a druhá by měla být Gábina, ale podle mě to celé vyhraje Šeps a druhá bude Gábina. Dnes vypadne Lukáš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
30.5.11 15:56
kklarysek píše:
Já fandím Lukášovi a druhá by měla být Gábina, ale podle mě to celé vyhraje Šeps a druhá bude Gábina. Dnes vypadne Lukáš… :nevim:

To si spíš myslím,že dnes vypadne Gábina a finále bude mužské :nevim:

Lukáš NEEE :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
30.5.11 15:56

Já fandím Lukášovi a druhá by měla být Gábina, ale podle mě to celé vyhraje Šeps a druhá bude Gábina. Dnes vypadne Lukáš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
30.5.11 15:58

Nějakým omylem se mi to sem vložilo dvakrát. Taky fandím Lukášovi, ale myslím, že dnes vypadne. Ale měl by jít teda Šeps.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
30.5.11 16:00

ahojik taky sem tu zakládala supersárovskou diskuzi :-) fandila sem ševčovi, nu ten už neni, tak fandim Lukymu, nebo kdyby nedej bože dneska vypad, přeju MÍŠOVI,A AT SI KAŽDEJ ŘIKÁ CO CHCE TZEN KLUK JE SVUJ A TO SE MI LÍBÍ. GG ráda nemam od začátku mi hrozně vadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
30.5.11 16:01

Fandím gábině ,manžel je z ní celý paf :mrgreen: ale myslím ,že to vyhraje Šeps.Má mnoho fandů mezi mladýma.už jen pro to jak se chová a jaký má postoj k životu,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
30.5.11 16:05
jajinka veverka píše:
GG ráda nemam od začátku mi hrozně vadí :nevim:

Protože je hezká :lol: A proto to nevyhraje. Lidi většinou pošlou hlas tomu, koho jim je z nějakého důvodu líto. Hezká holka, která něco umí, nemá nárok. Jo, kdyby zpívala tak, jak zpívá, ale k tomu byla tlustá, měla králičí zuby a šilhala, pak bych si tipla, že to i vyhraje. Ale s touto vizáží nemá šanci na výhru :nevim: Já jí fandím od začátku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
30.5.11 16:07
lulje píše:
jajinka veverka píše:
Protože je hezká :lol: A proto to nevyhraje. Lidi většinou pošlou hlas tomu, koho jim je z nějakého důvodu líto. Hezká holka, která něco umí, nemá nárok. Jo, kdyby zpívala tak, jak zpívá, ale k tomu byla tlustá, měla králičí zuby a šilhala, pak bych si tipla, že to i vyhraje. Ale s touto vizáží nemá šanci na výhru :nevim: Já jí fandím od začátku :dance:

Je to tak! Navíc myslím, že hlasují v drtivé většině holčiny a posílají hlas klukům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
30.5.11 16:09

Mně se zase GG fakt líbí a přála bych jí výhru. Hlavně doufám, že to nevyhraje Šeps - ze začátku OK byl svůj, ale teď už nevím co tam dělá :zed: Neříkám, že nic neumí, ale do takovýhle soutěže prostě NEEEEEEE :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
30.5.11 16:14
Katrinka píše:
lulje píše:
jajinka veverka píše:
Protože je hezká :lol: A proto to nevyhraje. Lidi většinou pošlou hlas tomu, koho jim je z nějakého důvodu líto. Hezká holka, která něco umí, nemá nárok. Jo, kdyby zpívala tak, jak zpívá, ale k tomu byla tlustá, měla králičí zuby a šilhala, pak bych si tipla, že to i vyhraje. Ale s touto vizáží nemá šanci na výhru :nevim: Já jí fandím od začátku :dance:
Je to tak! Navíc myslím, že hlasují v drtivé většině holčiny a posílají hlas klukům.

JO! Naprostý souhlas! Takže vyhraje nakonec týpek, který je cool, a nezáleží ani tak na tom, co umí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
30.5.11 16:14
lulje píše:
jajinka veverka píše:

to je blbost… tak já to neberu . Luky je taky krásnej, ale u mí zpívat, líbí se mi jeho hlas atd. navíc GG v 17 letech co si budem povídat vypadá na víc a o hodně, a když neni nalíčená člověk by ji skoro ani nepoznal. mě vadí jak si o sobě myslí. číší z ní že je přesvědčená, že ty prachy sou jeji . navíc mě se nělíbí jak zpívá v nízkých polohach je mimo a ve vysokych řve. prostě se mi nelíbí . a abysme se nedivili kdo to vyhraje, našlápnuto má dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
30.5.11 16:16
lulje píše:
Katrinka píše:
lulje píše:
jajinka veverka píše:
JO! Naprostý souhlas! Takže vyhraje nakonec týpek, který je cool, a nezáleží ani tak na tom, co umí :lol:

ale já sem přesvědčená , že Míša umí zazpívat normoš, jen nechce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.5.11 16:17

já i manžel doufáme, že to vyhraje Adamec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
30.5.11 16:20
motika píše: