Kdo vyhraje Superstar :-)?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4880
30.5.11 16:24

Gábina je nejlepší. Lukášův hlas se mi vůbec nelíbí :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
30.5.11 16:25
Sumaya píše:
Gábina je nejlepší. Lukášův hlas se mi vůbec nelíbí :poblion:

Lukyho hlas je sexanskej :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
30.5.11 16:30
jajinka veverka píše:
Sumaya píše:
:lol: Mě se právě nelíbí, ze začátku ano, ale teď mi jeho hlas vadí…nevím proč :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
30.5.11 16:34
Sumaya píše:
jajinka veverka píše:
Sumaya píše:
:lol: Mě se právě nelíbí, ze začátku ano, ale teď mi jeho hlas vadí…nevím proč :nevim:

jasný pohoda, dyt proto sme každej origo a máme každej jiný uši. uplně v poho. já taky fandila ševčovi a každej řikal, co že??? :mrgreen: nu a mě se prostě líbil a líbí furt,ale ted fandim lukymu popř Míšovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
30.5.11 16:54

S přítelem doma už od začátku fandíme Gábině.Pokud by nevyhrála ona,je pro nás přijatelný i Lukáš.Ale Šeps nikdy.Akorát hulí travku a kazí samý hezký písničky.Já coby dlouholetý fanoušek Queen jsem měla minulý týden chut ho zastřelit.Jsem radši musela odejít na cigáro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
30.5.11 17:09

Tak ja na to moc nekoukam,to spis pritel,ale fandim Sepsovi,miluju regge :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
30.5.11 17:10

ta gabina je strasne chladne posobiaca… vzdy ked spieva, ako keby ma ponorili do pohara so studenou vodou…bola by som rada keby vyhral seps- sice spieva ako púriemerny maliar izieb, ale vsak nech je sranda a nech ide mlady na jamajku, nauci sa tam anglicky a moze tam hulit kolko chce, aj tak je stale ako nepricetny.....nech je seps superstar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
30.5.11 17:25

LUKÁŠ :palec:
Ale klidně ať vyhraje Gábina, jen když to nebude ten zhulenej pošuk :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
30.5.11 17:41
lulje píše:
jajinka veverka píše:
GG ráda nemam od začátku mi hrozně vadí :nevim:
Protože je hezká :lol: A proto to nevyhraje. Lidi většinou pošlou hlas tomu, koho jim je z nějakého důvodu líto. Hezká holka, která něco umí, nemá nárok. Jo, kdyby zpívala tak, jak zpívá, ale k tomu byla tlustá, měla králičí zuby a šilhala, pak bych si tipla, že to i vyhraje. Ale s touto vizáží nemá šanci na výhru :nevim: Já jí fandím od začátku :dance:

Co hezká. Ona je KRÁSNÁ! :palec:
A když je někdo tak hezký jako ona a ještě k tomu i něco umí, tak to lidi neodpouštějí… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
30.5.11 17:58
awalancha3 píše:
ta gabina je strasne chladne posobiaca… vzdy ked spieva, ako keby ma ponorili do pohara so studenou vodou…bola by som rada keby vyhral seps- sice spieva ako púriemerny maliar izieb, ale vsak nech je sranda a nech ide mlady na jamajku, nauci sa tam anglicky a moze tam hulit kolko chce, aj tak je stale ako nepricetny.....nech je seps superstar
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já mam taky Míšu ráda
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
30.5.11 17:59
Wiolla píše:
lulje píše:
jajinka veverka píše:
Protože je hezká :lol: A proto to nevyhraje. Lidi většinou pošlou hlas tomu, koho jim je z nějakého důvodu líto. Hezká holka, která něco umí, nemá nárok. Jo, kdyby zpívala tak, jak zpívá, ale k tomu byla tlustá, měla králičí zuby a šilhala, pak bych si tipla, že to i vyhraje. Ale s touto vizáží nemá šanci na výhru :nevim: Já jí fandím od začátku :dance:
A když je někdo tak hezký jako ona a ještě k tomu i něco umí, tak to lidi neodpouštějí… 8-)

ale vždyt je pěkná jen nalíčená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
30.5.11 18:42

probuh, preco by sme mali gabine zavidiet… ja teda urcite nie, jednak nemam so svojim vyzorom problem ani v 40tke a jednak nemam co zavidiet, nepoznam jej zivot, neviem aky ma dusevny stav ako co pocituje a take tie veci..... ta buckingham bola velmi pekna a ta tmavovlasa s iskrivými očami a dlhymi mihalnicami… ale guncikova, hm… urcite sa neda povedat ze nie je pekna, je, skoro dokonala, ale tvar ma taku hranatu, tvrdu, oci chladne a plytke… hm..... nie kazda krasna zena je aj pritazliva a prijemna… v podstate je mi to fuk… mam ine starosti..... ale medzi pranim a upratovanim a krmenim malej sem tam nakuknem ako seps hadze rukami a ledva kuka ako je zhuleny, proste chcem aby vyhral prave on, lebo to klise relacie ako takej je uz smiesne, tak nech je to komedia az do konca.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
30.5.11 18:43
jajinka veverka píše:
Wiolla píše:
lulje píše:
jajinka veverka píše:
A když je někdo tak hezký jako ona a ještě k tomu i něco umí, tak to lidi neodpouštějí… 8-)
ale vždyt je pěkná jen nalíčená :-)

No a někdo není pěknej ani nalíčenej… :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
30.5.11 18:58

N

Příspěvek upraven 12.12.11 v 18:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
30.5.11 19:12
zuzulenda píše: … To samé Leona Šenková, ta holka měla hlas jak zvon, zazpívala všechno bez jediné chybičky, ale bohužel vzhled je vzhled. To stejné i ze starších ročníků… Takže o závisti to rozhodně nebude :wink:

To je pravda. Ale to už bylo moc. Stejně tak jako u Gábiny je to moc (ale zase na opačnou stranu). Lidi nemají rádi extrémy, potřebují se s někým identifikovat, takže v zásadě je výhodou spíš průměrnost/normálnost… Třeba Aneta Langerová - taková nic moc, ani hezká, ani vyloženě škaredá, ale pracovali na ní, byla čím dál koukatelnější (kromě toho, že dobře zpívala) a s tím se podle mě lidi rádi ztotožní: jé, je obyčejná jako já a co z toho jde udělat! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová