Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak teď už je mi jedno kdo vyhraje,jsem ráda že Michal vypadl.Je dobrej,je svůj,ale ve finále by neměl co dělat.
Lukášovi a Gábině fandím už od začátku.I když víc by mě potěšilo kdyby vyhrál Lukáš.
Sumaya píše:jajinka veverka píše:Já jsem si zase myslela, že Šeps má okolo 25 let, ale že mu je 16?donaga píše:tak, a to je přesně ono co řikam, ona je možná pěkná,ale jak je nenalíčená vypadá hrozně, jalk bude vypadat ve 40? už ted vypadá na 25, aspon někdo si toho taky všimnul.diky
Já všera zažila šok, když řekli, že GG je 17 let, tipovala bych jí mnohem víc.
MYslím, že málokterá holka vypadá pěkně nenalíčená
Já si o sobě troufnu říct, že i nenalíčená vypadám hezky.
Samozřejmě ne po ránu, kdy mám nateklý oči. Ale pak to docela jde ![]()
Jinak se mi líbila taková ta tmavá holka, co vypadla mezi prvníma. GG se mi nelíbí.Je krásná, ale nelíbí se mi jak zpívá. Duet s Lukášem byl bezva, ale jinak ne.
Fandím Lukášovi. ![]()
lucineeccka píše:Sumaya píše:Já si o sobě troufnu říct, že i nenalíčená vypadám hezky.jajinka veverka píše:Já jsem si zase myslela, že Šeps má okolo 25 let, ale že mu je 16?donaga píše:tak, a to je přesně ono co řikam, ona je možná pěkná,ale jak je nenalíčená vypadá hrozně, jalk bude vypadat ve 40? už ted vypadá na 25, aspon někdo si toho taky všimnul.diky
MYslím, že málokterá holka vypadá pěkně nenalíčenáSamozřejmě ne po ránu, kdy mám nateklý oči. Ale pak to docela jde
jajinka veverka píše:lucineeccka píše:Sumaya píše:Já si o sobě troufnu říct, že i nenalíčená vypadám hezky.jajinka veverka píše:Já jsem si zase myslela, že Šeps má okolo 25 let, ale že mu je 16?donaga píše:tak, a to je přesně ono co řikam, ona je možná pěkná,ale jak je nenalíčená vypadá hrozně, jalk bude vypadat ve 40? už ted vypadá na 25, aspon někdo si toho taky všimnul.diky
MYslím, že málokterá holka vypadá pěkně nenalíčenáSamozřejmě ne po ránu, kdy mám nateklý oči. Ale pak to docela jde
![]()
![]()
Lucííí
![]()
lucineeccka píše:jajinka veverka píše:lucineeccka píše:Sumaya píše:Já si o sobě troufnu říct, že i nenalíčená vypadám hezky.jajinka veverka píše:Já jsem si zase myslela, že Šeps má okolo 25 let, ale že mu je 16?donaga píše:tak, a to je přesně ono co řikam, ona je možná pěkná,ale jak je nenalíčená vypadá hrozně, jalk bude vypadat ve 40? už ted vypadá na 25, aspon někdo si toho taky všimnul.diky
![]()
![]()
Lucííí
![]()
![]()
I když momentálně si připadám jako nejhnusnější a nejdebilnější člověk na světě…ale to je asi na jiné téma
![]()
A ještě sebevědomě dodám, že vypadám mladšíJenom když se zmaluju tak vypadám na svůj skutečný věk
![]()
copak lucííí
hle to je v poho, já výpadam taky mladší
tudle sem ještě před 2 léty nosila blond a i namalovanou mě typovali na 15, nenamalovanou na 13
naštvala sem se slyšela sem že tmavá dá tochu na létech, hm namalovaná na 17, nenamalovaná na 15. dobrý je že ve 30 budu vypadat jako ted na svých 22 ![]()
jajinka veverka píše:lucineeccka píše:copak lucíííjajinka veverka píše:lucineeccka píše:Sumaya píše:Já si o sobě troufnu říct, že i nenalíčená vypadám hezky.jajinka veverka píše:Já jsem si zase myslela, že Šeps má okolo 25 let, ale že mu je 16?donaga píše:tak, a to je přesně ono co řikam, ona je možná pěkná,ale jak je nenalíčená vypadá hrozně, jalk bude vypadat ve 40? už ted vypadá na 25, aspon někdo si toho taky všimnul.diky
![]()
![]()
Lucííí
![]()
![]()
I když momentálně si připadám jako nejhnusnější a nejdebilnější člověk na světě…ale to je asi na jiné téma
![]()
A ještě sebevědomě dodám, že vypadám mladšíJenom když se zmaluju tak vypadám na svůj skutečný věk
![]()
tudle sem ještě před 2 léty nosila blond a i namalovanou mě typovali na 15, nenamalovanou na 13
naštvala sem se slyšela sem že tmavá dá tochu na létech, hm namalovaná na 17, nenamalovaná na 15. dobrý je že ve 30 budu vypadat jako ted na svých 22
Mám nějakou depku…ale to bude ok ![]()
Je lepší vypadat mladší než naopak.Sestřenice vždycky vypadala tak o 5 let starší a já záviděla.Ale teď je to naopak ![]()
lucineeccka píše:jajinka veverka píše:Mám nějakou depku…ale to bude oklucineeccka píše:copak lucíííjajinka veverka píše:lucineeccka píše:Sumaya píše:Já si o sobě troufnu říct, že i nenalíčená vypadám hezky.jajinka veverka píše:Já jsem si zase myslela, že Šeps má okolo 25 let, ale že mu je 16?donaga píše:tak, a to je přesně ono co řikam, ona je možná pěkná,ale jak je nenalíčená vypadá hrozně, jalk bude vypadat ve 40? už ted vypadá na 25, aspon někdo si toho taky všimnul.diky
![]()
![]()
Lucííí
![]()
![]()
![]()
![]()
naštvala sem se slyšela sem že tmavá dá tochu na létech, hm namalovaná na 17, nenamalovaná na 15. dobrý je že ve 30 budu vypadat jako ted na svých 22
Je lepší vypadat mladší než naopak.Sestřenice vždycky vypadala tak o 5 let starší a já záviděla.Ale teď je to naopak
jáj lucí o depce mi povídej
už ji nákou dobu mam taky. copak prcek?? hodnej? ![]()
lucineeccka píše:Sumaya píše:Já si o sobě troufnu říct, že i nenalíčená vypadám hezky.jajinka veverka píše:Já jsem si zase myslela, že Šeps má okolo 25 let, ale že mu je 16?donaga píše:tak, a to je přesně ono co řikam, ona je možná pěkná,ale jak je nenalíčená vypadá hrozně, jalk bude vypadat ve 40? už ted vypadá na 25, aspon někdo si toho taky všimnul.diky
Hahaah já jsem to nemyslela doslova
Já prý vypadám normálně bez nalíčení tak nevím ![]()
Luci, tak ve 22 by to měla být ještě samozřejmost vypadat normálně, hezky a přirozeně i nenamalovaná ![]()
A k tomu líčení - podle mě to není o tom, že by nás mělo udělat krásnějšími, ale „jinými“. Proto jsou „hvězdy“ v TV nalíčené AŽ MOC a oblečené tak, jak by se nikdo z nás normálně neoblékl. Ony musejí vybočovat, upozorňovat na sebe, být něčím zvláštní… Však se podívejme na missky. Kdyby je nenalíčili, vypadaly by jako ty nejobyčejnější holky z ulice. Ony ale musejí vypadat JINAK a zvláštně, proto jsou „přepatlané“. A rozhodně si nemyslím, že by takhle zmalované chodily i ráno s košem k popelnici ![]()
jajinka veverka píše:lulje píše:ale já sem přesvědčená , že Míša umí zazpívat normoš, jen nechceKatrinka píše:JO! Naprostý souhlas! Takže vyhraje nakonec týpek, který je cool, a nezáleží ani tak na tom, co umílulje píše:Je to tak! Navíc myslím, že hlasují v drtivé většině holčiny a posílají hlas klukům.jajinka veverka píše:Protože je hezká
GG ráda nemam od začátku mi hrozně vadíA proto to nevyhraje. Lidi většinou pošlou hlas tomu, koho jim je z nějakého důvodu líto. Hezká holka, která něco umí, nemá nárok. Jo, kdyby zpívala tak, jak zpívá, ale k tomu byla tlustá, měla králičí zuby a šilhala, pak bych si tipla, že to i vyhraje. Ale s touto vizáží nemá šanci na výhru
Já jí fandím od začátku
Kdyby „zpíval normoš“, tak neproleze ani tím sítem do první stovky. Jinak - já mu taky fandím. Je mi sympatický. Jen si myslím,že jeho hlasové kvality se nedají ani zdaleka srovnávat s kvalitami finalistů. Bohužel. Ale oživil to tam, to zas jo
A Jamajku mu ze
přeju. Dostane něco i ten, kdo se umístí na 3 místě? ![]()
Tak já se moc nelíčím. Jednou mi kamarádka řekla, že mě nikdy neviděla namalovanou, tak jsem se nalíčila. Když mě viděla, tak řekla ať už to nikdy nedělám
že mi to nesluší. Jinak je mi 21 let a lidi mi tipují věk kolem 16
, kosmetička dokonce na 14 let. ale v pozdějším věku to jistě bude mít výhodu.
Jinak jsem moc ráda, že postoupil Lukáš ![]()
kklarysek píše:
Tak já se moc nelíčím. Jednou mi kamarádka řekla, že mě nikdy neviděla namalovanou, tak jsem se nalíčila. Když mě viděla, tak řekla ať už to nikdy nedělámže mi to nesluší. Jinak je mi 21 let a lidi mi tipují věk kolem 16
, kosmetička dokonce na 14 let. ale v pozdějším věku to jistě bude mít výhodu.Jinak jsem moc ráda, že postoupil Lukáš
tak sme na tom docela podobně
taky te to štve?? já přídu s malým nekam a oni lidi hned , taková mladá a už má miminko…kolik vám je??? sotva 15, že jo…bych vždycky vraždila.
Taky sem za lukyho ráda
Tak já dítě ještě nemám. Ale jasně, že mě to štve. Chci koupit cigára, alkohol nebo jít na diskotéku a všude musím ukazovat občanku s tím, že je mi tak 16
ale víc mě štve, když to slyším z okolí, že vypadám na tolik a na tolik. Ale už jsem si celkem zvykla ![]()