Kdo vyhraje Superstar :-)?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7805
30.5.11 22:03

tak teď už je mi jedno kdo vyhraje,jsem ráda že Michal vypadl.Je dobrej,je svůj,ale ve finále by neměl co dělat. :mrgreen: Lukášovi a Gábině fandím už od začátku.I když víc by mě potěšilo kdyby vyhrál Lukáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
30.5.11 22:33
Sumaya píše:
jajinka veverka píše:
donaga píše:
Já všera zažila šok, když řekli, že GG je 17 let, tipovala bych jí mnohem víc.
tak, a to je přesně ono co řikam, ona je možná pěkná,ale jak je nenalíčená vypadá hrozně, jalk bude vypadat ve 40? už ted vypadá na 25, aspon někdo si toho taky všimnul.diky :palec:
Já jsem si zase myslela, že Šeps má okolo 25 let, ale že mu je 16? 8-o
MYslím, že málokterá holka vypadá pěkně nenalíčená :nevim:

Já si o sobě troufnu říct, že i nenalíčená vypadám hezky. :lol: Samozřejmě ne po ránu, kdy mám nateklý oči. Ale pak to docela jde :))))))

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
30.5.11 22:36

Jinak se mi líbila taková ta tmavá holka, co vypadla mezi prvníma. GG se mi nelíbí.Je krásná, ale nelíbí se mi jak zpívá. Duet s Lukášem byl bezva, ale jinak ne.
Fandím Lukášovi. :palec:

• Citovat
  • Upravit
7142
30.5.11 22:43
lucineeccka píše:
Sumaya píše:
jajinka veverka píše:
donaga píše:
tak, a to je přesně ono co řikam, ona je možná pěkná,ale jak je nenalíčená vypadá hrozně, jalk bude vypadat ve 40? už ted vypadá na 25, aspon někdo si toho taky všimnul.diky :palec:
Já si o sobě troufnu říct, že i nenalíčená vypadám hezky. :lol: Samozřejmě ne po ránu, kdy mám nateklý oči. Ale pak to docela jde :))))))
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Lucííí :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
30.5.11 23:06
jajinka veverka píše:
lucineeccka píše:
Sumaya píše:
jajinka veverka píše:
donaga píše:
Já si o sobě troufnu říct, že i nenalíčená vypadám hezky. :lol: Samozřejmě ne po ránu, kdy mám nateklý oči. Ale pak to docela jde :))))))
:mrgreen: :mrgreen: I když momentálně si připadám jako nejhnusnější a nejdebilnější člověk na světě…ale to je asi na jiné téma :roll: :mrgreen:
A ještě sebevědomě dodám, že vypadám mladší :-D Jenom když se zmaluju tak vypadám na svůj skutečný věk :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
7142
30.5.11 23:25
lucineeccka píše:
jajinka veverka píše:
lucineeccka píše:
Sumaya píše:
jajinka veverka píše:
donaga píše:
:mrgreen: :mrgreen: I když momentálně si připadám jako nejhnusnější a nejdebilnější člověk na světě…ale to je asi na jiné téma :roll: :mrgreen:
A ještě sebevědomě dodám, že vypadám mladší :-D Jenom když se zmaluju tak vypadám na svůj skutečný věk :lol: :lol:

copak lucííí :cry: hle to je v poho, já výpadam taky mladší :mrgreen: tudle sem ještě před 2 léty nosila blond a i namalovanou mě typovali na 15, nenamalovanou na 13 :mrgreen: naštvala sem se slyšela sem že tmavá dá tochu na létech, hm namalovaná na 17, nenamalovaná na 15. dobrý je že ve 30 budu vypadat jako ted na svých 22 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
30.5.11 23:27

Jednoznačně GG :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
30.5.11 23:32
jajinka veverka píše:
lucineeccka píše:
jajinka veverka píše:
lucineeccka píše:
Sumaya píše:
jajinka veverka píše:
donaga píše:
A ještě sebevědomě dodám, že vypadám mladší :-D Jenom když se zmaluju tak vypadám na svůj skutečný věk :lol: :lol:
copak lucííí :cry: hle to je v poho, já výpadam taky mladší :mrgreen: tudle sem ještě před 2 léty nosila blond a i namalovanou mě typovali na 15, nenamalovanou na 13 :mrgreen: naštvala sem se slyšela sem že tmavá dá tochu na létech, hm namalovaná na 17, nenamalovaná na 15. dobrý je že ve 30 budu vypadat jako ted na svých 22 :mrgreen:

Mám nějakou depku…ale to bude ok :-D
Je lepší vypadat mladší než naopak.Sestřenice vždycky vypadala tak o 5 let starší a já záviděla.Ale teď je to naopak :lol:

• Citovat
  • Upravit
7142
31.5.11 00:03
lucineeccka píše:
jajinka veverka píše:
lucineeccka píše:
jajinka veverka píše:
lucineeccka píše:
Sumaya píše:
jajinka veverka píše:
donaga píše:
copak lucííí :cry: hle to je v poho, já výpadam taky mladší :mrgreen: tudle sem ještě před 2 léty nosila blond a i namalovanou mě typovali na 15, nenamalovanou na 13 :mrgreen: naštvala sem se slyšela sem že tmavá dá tochu na létech, hm namalovaná na 17, nenamalovaná na 15. dobrý je že ve 30 budu vypadat jako ted na svých 22 :mrgreen:
Mám nějakou depku…ale to bude ok :-D
Je lepší vypadat mladší než naopak.Sestřenice vždycky vypadala tak o 5 let starší a já záviděla.Ale teď je to naopak :lol:

jáj lucí o depce mi povídej :-? už ji nákou dobu mam taky. copak prcek?? hodnej? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
31.5.11 01:07
lucineeccka píše:
Sumaya píše:
jajinka veverka píše:
donaga píše:

Hahaah já jsem to nemyslela doslova :-) Já prý vypadám normálně bez nalíčení tak nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
31.5.11 07:16
lucineeccka píše:
Sumaya píše:
jajinka veverka píše:
donaga píše:

Luci, tak ve 22 by to měla být ještě samozřejmost vypadat normálně, hezky a přirozeně i nenamalovaná ;)
A k tomu líčení - podle mě to není o tom, že by nás mělo udělat krásnějšími, ale „jinými“. Proto jsou „hvězdy“ v TV nalíčené AŽ MOC a oblečené tak, jak by se nikdo z nás normálně neoblékl. Ony musejí vybočovat, upozorňovat na sebe, být něčím zvláštní… Však se podívejme na missky. Kdyby je nenalíčili, vypadaly by jako ty nejobyčejnější holky z ulice. Ony ale musejí vypadat JINAK a zvláštně, proto jsou „přepatlané“. A rozhodně si nemyslím, že by takhle zmalované chodily i ráno s košem k popelnici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
31.5.11 07:32
jajinka veverka píše:
lulje píše:
Katrinka píše:
lulje píše:
jajinka veverka píše:
GG ráda nemam od začátku mi hrozně vadí :nevim:
Protože je hezká :lol: A proto to nevyhraje. Lidi většinou pošlou hlas tomu, koho jim je z nějakého důvodu líto. Hezká holka, která něco umí, nemá nárok. Jo, kdyby zpívala tak, jak zpívá, ale k tomu byla tlustá, měla králičí zuby a šilhala, pak bych si tipla, že to i vyhraje. Ale s touto vizáží nemá šanci na výhru :nevim: Já jí fandím od začátku :dance:
Je to tak! Navíc myslím, že hlasují v drtivé většině holčiny a posílají hlas klukům.
JO! Naprostý souhlas! Takže vyhraje nakonec týpek, který je cool, a nezáleží ani tak na tom, co umí :lol:
ale já sem přesvědčená , že Míša umí zazpívat normoš, jen nechce :-)

Kdyby „zpíval normoš“, tak neproleze ani tím sítem do první stovky. Jinak - já mu taky fandím. Je mi sympatický. Jen si myslím,že jeho hlasové kvality se nedají ani zdaleka srovnávat s kvalitami finalistů. Bohužel. Ale oživil to tam, to zas jo :dance: A Jamajku mu ze :srdce: přeju. Dostane něco i ten, kdo se umístí na 3 místě? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
31.5.11 15:01

Tak já se moc nelíčím. Jednou mi kamarádka řekla, že mě nikdy neviděla namalovanou, tak jsem se nalíčila. Když mě viděla, tak řekla ať už to nikdy nedělám :-D že mi to nesluší. Jinak je mi 21 let a lidi mi tipují věk kolem 16 :-D, kosmetička dokonce na 14 let. ale v pozdějším věku to jistě bude mít výhodu.

Jinak jsem moc ráda, že postoupil Lukáš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
31.5.11 15:47
kklarysek píše:
Tak já se moc nelíčím. Jednou mi kamarádka řekla, že mě nikdy neviděla namalovanou, tak jsem se nalíčila. Když mě viděla, tak řekla ať už to nikdy nedělám :-D že mi to nesluší. Jinak je mi 21 let a lidi mi tipují věk kolem 16 :-D, kosmetička dokonce na 14 let. ale v pozdějším věku to jistě bude mít výhodu.Jinak jsem moc ráda, že postoupil Lukáš :wink:

tak sme na tom docela podobně :mrgreen: taky te to štve?? já přídu s malým nekam a oni lidi hned , taková mladá a už má miminko…kolik vám je??? sotva 15, že jo…bych vždycky vraždila.

Taky sem za lukyho ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
31.5.11 15:59

Tak já dítě ještě nemám. Ale jasně, že mě to štve. Chci koupit cigára, alkohol nebo jít na diskotéku a všude musím ukazovat občanku s tím, že je mi tak 16 :-D ale víc mě štve, když to slyším z okolí, že vypadám na tolik a na tolik. Ale už jsem si celkem zvykla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová