Kdo vyhraje Superstar :-)?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16291
31.5.11 16:05

Holky, pořád lepší než když vám v 15 letech hádají 30 :twisted:

Jinak superstar by dle mne měli odpískat celou, to co tam předvádějí je snad nejhorší za celé roky :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
31.5.11 16:10
Hanule píše:
Holky, pořád lepší než když vám v 15 letech hádají 30 :twisted:Jinak superstar by dle mne měli odpískat celou, to co tam předvádějí je snad nejhorší za celé roky :-?

to je taky pravda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
31.5.11 19:58

Dneska v Blesku psali,jak si lidi co tam sou v hledisti nemuzou dojit ai na wc,jak je to tam vydychany a jak jim tam davaji vodu,tohle je fakt nejhorsi rocnik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.11 20:27

Čekala jsem, že vypadne Šeps.

Příspěvek upraven 14.07.16 v 22:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
31.5.11 21:06

Myslím si, že odchod Šepse byl zmanipulovaný. Já mu teda nefandila, proto mě to ani nějak nermoutí ale je pravda, že měl nejvíc fanoušků a v každém díle bylo jasně vidět, koho nejvíce milují. Hold by NOVA neunesla kdyby takovou soutěž vyhrál nějaký vyhulený kluk a tak musela zakročit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
31.5.11 21:41
kacerval píše:
Dneska v Blesku psali,jak si lidi co tam sou v hledisti nemuzou dojit ai na wc,jak je to tam vydychany a jak jim tam davaji vodu,tohle je fakt nejhorsi rocnik

prej dokonce i pití maj tak předražený, tak proto tam ty lidi tak odpadávaj, to je fakt sprostý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
31.5.11 21:43
Pavla Nováková píše:
Trošku jsem čekala, že Šeps, protože na facebooku atd, začaly vznikat skupina na podporu, u kterých bylo cítit, že z vítězství Šepse by Novu trefilo.

nu jako to je jasný že nova by to nepřežila , páč mišák by jen tak neposlouchal zbalil by prachy a čáááu s bety na jamajku :mrgreen: ale je videt , že to bylo zmanipulovaný, holkyy tu psaly, že posílali šepsíkovi hlasy a ejhle…nedoručili se!!! :cert: :cert: :cert: dívný to náhody :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
31.5.11 21:45

souhlasím stebou Nova by to neustála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
31.5.11 23:05

A me se libi Lukasek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
31.5.11 23:31
jajinka veverka píše:
ale je videt , že to bylo zmanipulovaný, holkyy tu psaly, že posílali šepsíkovi hlasy a ejhle…nedoručili se!!! :cert: :cert: :cert: dívný to náhody :nevim:

8-o Jak o můžou vědět, že jejich hlasy nedorazily? 8-o
A vůbec - zajímalo by mě, kdo tam ty SMS posílá :think: Teda krom těch puberťáků. Mně by bylo líto 2 korun :cry: Vlastně ono to bude stát asi víc. 10? Tak to bych neposlala tutově :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
1.6.11 06:09
Karolina76 píše:
Myslím si, že odchod Šepse byl zmanipulovaný. Já mu teda nefandila, proto mě to ani nějak nermoutí ale je pravda, že měl nejvíc fanoušků a v každém díle bylo jasně vidět, koho nejvíce milují. Hold by NOVA neunesla kdyby takovou soutěž vyhrál nějaký vyhulený kluk a tak musela zakročit…

Taky mám ten pocit! Prostě i když neměl nejméně hlasů, tak se to Nově nehodilo do krámu a vyletěl :nevim:

Holky, nebylo to hned u 1. ročníku Superstar tak, že poslané SMS hlasy ukazovaly přímo v přímém přenosu u každého soutěžícího :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
1.6.11 08:26
:wink:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 18:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
1.6.11 08:27

A propó :palec: LA

A ještě jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
1.6.11 09:42
lulje píše:
jajinka veverka píše:
ale je videt , že to bylo zmanipulovaný, holkyy tu psaly, že posílali šepsíkovi hlasy a ejhle…nedoručili se!!! :cert: :cert: :cert: dívný to náhody :nevim:
8-o Jak o můžou vědět, že jejich hlasy nedorazily? 8-o
A vůbec - zajímalo by mě, kdo tam ty SMS posílá :think: Teda krom těch puberťáků. Mně by bylo líto 2 korun :cry: Vlastně ono to bude stát asi víc. 10? Tak to bych neposlala tutově :zed:

nu přídeš na to lehce, kokneš se na doručenky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
1.6.11 11:02

Líbí se mi Lukáš i Gábina,ale asi víc se přikláním k Lukášovi,jak už tu někdo psal,zaspívá všelijaké žánry a to gábina zas tak nezvládne.Musím ale říct,že gábina je opravdu super na ty vysoké tony :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová