Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, pořád lepší než když vám v 15 letech hádají 30 ![]()
Jinak superstar by dle mne měli odpískat celou, to co tam předvádějí je snad nejhorší za celé roky ![]()
Hanule píše:
Holky, pořád lepší než když vám v 15 letech hádají 30Jinak superstar by dle mne měli odpískat celou, to co tam předvádějí je snad nejhorší za celé roky
to je taky pravda ![]()
Dneska v Blesku psali,jak si lidi co tam sou v hledisti nemuzou dojit ai na wc,jak je to tam vydychany a jak jim tam davaji vodu,tohle je fakt nejhorsi rocnik
Čekala jsem, že vypadne Šeps.
Příspěvek upraven 14.07.16 v 22:23
Myslím si, že odchod Šepse byl zmanipulovaný. Já mu teda nefandila, proto mě to ani nějak nermoutí ale je pravda, že měl nejvíc fanoušků a v každém díle bylo jasně vidět, koho nejvíce milují. Hold by NOVA neunesla kdyby takovou soutěž vyhrál nějaký vyhulený kluk a tak musela zakročit…
kacerval píše:
Dneska v Blesku psali,jak si lidi co tam sou v hledisti nemuzou dojit ai na wc,jak je to tam vydychany a jak jim tam davaji vodu,tohle je fakt nejhorsi rocnik
prej dokonce i pití maj tak předražený, tak proto tam ty lidi tak odpadávaj, to je fakt sprostý…
Pavla Nováková píše:
Trošku jsem čekala, že Šeps, protože na facebooku atd, začaly vznikat skupina na podporu, u kterých bylo cítit, že z vítězství Šepse by Novu trefilo.
nu jako to je jasný že nova by to nepřežila , páč mišák by jen tak neposlouchal zbalil by prachy a čáááu s bety na jamajku
ale je videt , že to bylo zmanipulovaný, holkyy tu psaly, že posílali šepsíkovi hlasy a ejhle…nedoručili se!!!
dívný to náhody ![]()
jajinka veverka píše:
ale je videt , že to bylo zmanipulovaný, holkyy tu psaly, že posílali šepsíkovi hlasy a ejhle…nedoručili se!!!![]()
![]()
dívný to náhody
Jak o můžou vědět, že jejich hlasy nedorazily? ![]()
A vůbec - zajímalo by mě, kdo tam ty SMS posílá
Teda krom těch puberťáků. Mně by bylo líto 2 korun
Vlastně ono to bude stát asi víc. 10? Tak to bych neposlala tutově ![]()
Karolina76 píše:
Myslím si, že odchod Šepse byl zmanipulovaný. Já mu teda nefandila, proto mě to ani nějak nermoutí ale je pravda, že měl nejvíc fanoušků a v každém díle bylo jasně vidět, koho nejvíce milují. Hold by NOVA neunesla kdyby takovou soutěž vyhrál nějaký vyhulený kluk a tak musela zakročit…
Taky mám ten pocit! Prostě i když neměl nejméně hlasů, tak se to Nově nehodilo do krámu a vyletěl ![]()
Holky, nebylo to hned u 1. ročníku Superstar tak, že poslané SMS hlasy ukazovaly přímo v přímém přenosu u každého soutěžícího ![]()
lulje píše:jajinka veverka píše:
ale je videt , že to bylo zmanipulovaný, holkyy tu psaly, že posílali šepsíkovi hlasy a ejhle…nedoručili se!!!![]()
![]()
dívný to náhody
Jak o můžou vědět, že jejich hlasy nedorazily?
A vůbec - zajímalo by mě, kdo tam ty SMS posíláTeda krom těch puberťáků. Mně by bylo líto 2 korun
Vlastně ono to bude stát asi víc. 10? Tak to bych neposlala tutově
nu přídeš na to lehce, kokneš se na doručenky ![]()
Líbí se mi Lukáš i Gábina,ale asi víc se přikláním k Lukášovi,jak už tu někdo psal,zaspívá všelijaké žánry a to gábina zas tak nezvládne.Musím ale říct,že gábina je opravdu super na ty vysoké tony ![]()