Kdo vyhraje Superstar :-)?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3910
30.5.11 19:26

Mpalec:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 18:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
30.5.11 19:38

Souhlasím, taky jsem fandila Alžbětě, ale prostě mladý holky posílají hlasy mužským idolům a na holku, která nevypadá jako miss hlasy nezbývají :nevim: :nevim: :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
30.5.11 20:56
zuzulenda píše:
Nesleduji to od začátku.

Ale rozhodně to přeji Lukášovi A. Gábina je namyšlená pipka (znám ji osobně) a zpívat umí dobře jedině rockové písničky. Jiné kazí tím, jak řve. Šeps je sice průměrný (spíše podprůměrný) zpěvák, ale já se u jeho vystoupení bavím a o tom to přeci je. Když vyjde na podium GG, tak mě to nebaví, těším se vždy až písničku odřve a je tam někdo další…
Lukáš je prostě bombovní kluk, je to pohadář už na pohled, zpívá moc pěkně a dokáže zazpívat i styly, které nemá rád.

A kdo zde psal o té kráse? Že kdyby byla tlustá, apod, tak by to vyhrála?
Jen si vzpomeňte třeba na Alžbětu. Ta zpívala nádherně, dokonale, ale bohužel nebyla to ta tuctová holka, hubená (v lepším případě blonďatá) a tak bohužel vypadla. To samé Leona Šenková, ta holka měla hlas jak zvon, zazpívala všechno bez jediné chybičky, ale bohužel vzhled je vzhled. To stejné i ze starších ročníků… Takže o závisti to rozhodně nebude :wink:

Zuzu s tebou se vším ,ale fakt ze vším uplně souhlasim. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
30.5.11 20:57
donaga píše:
Já všera zažila šok, když řekli, že GG je 17 let, tipovala bych jí mnohem víc.

tak, a to je přesně ono co řikam, ona je možná pěkná,ale jak je nenalíčená vypadá hrozně, jalk bude vypadat ve 40? už ted vypadá na 25, aspon někdo si toho taky všimnul.diky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
30.5.11 20:59
zuzulenda píše:
Mě tyhle soutěže přijdou povrchní. To, že vyhraje SuperStar neznamená, že prostě bude vidět, že bude úspěšnej. To musí být v člověku. A člověk, který o to opravdu moc stojí (být zpěvákem, moderátorem, čímkoli), tak toho prostě dosáhne. Nebude to taková ta „rychlokvaška“, ale to víc si ho lidi budou cenit.
GG pro mě není pěkná (neříkám, že je škaredá). V 17letech takhle holku zmalovat (chyba vizážistů), no prostě mě se nelíbí ani její zpěv, ani její zjev :mrgreen:Proto doufám, že dneska vypadne a bude to klučičí finále, při kterém se řádně pobavím :pankac: :palec:

nu a je tam! sakra :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
30.5.11 21:03

Jooo doufám že GG vyhraje!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
30.5.11 21:05

finále bude nuda. doufám, že šeps něco natočí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
30.5.11 21:08
jajinka veverka píše:
donaga píše:
tak, a to je přesně ono co řikam, ona je možná pěkná,ale jak je nenalíčená vypadá hrozně, jalk bude vypadat ve 40? už ted vypadá na 25, aspon někdo si toho taky všimnul.diky :palec:

Já jsem si zase myslela, že Šeps má okolo 25 let, ale že mu je 16? 8-o
MYslím, že málokterá holka vypadá pěkně nenalíčená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
30.5.11 21:20
Sumaya píše:
jajinka veverka píše:
donaga píše:
tak, a to je přesně ono co řikam, ona je možná pěkná,ale jak je nenalíčená vypadá hrozně, jalk bude vypadat ve 40? už ted vypadá na 25, aspon někdo si toho taky všimnul.diky :palec:
MYslím, že málokterá holka vypadá pěkně nenalíčená :nevim:

decentní nalíčení ano, ale pro 17 letou tak děsně výrazný???znam holky co i nenalíčený jsou pěkný. a já nejsem proti malování, sama na sebe furt něco patlam :mrgreen: , ale tohle mi příde moc nu, a taky tu nejde o zjev vadí mi něco jinýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
30.5.11 21:30
jajinka veverka píše:
Sumaya píše:
jajinka veverka píše:
donaga píše:
decentní nalíčení ano, ale pro 17 letou tak děsně výrazný???znam holky co i nenalíčený jsou pěkný. a já nejsem proti malování, sama na sebe furt něco patlam :mrgreen: , ale tohle mi příde moc nu, a taky tu nejde o zjev vadí mi něco jinýho :nevim:

Tak oni je v televizi nalíčí hodně, protože kdyby je nalíčili decentně, tak to v televizi nejde vůbec vidět..fakt. Tak mě to taky příjde moc, na ven bych se tak nenamalovala, ale do televize by mě to nevadilo. Jinak to záleží na těch maskérech a vizážistech…ale to co jim dávají na sebe za oblečení je strašný. Vůbec to nemá vkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
30.5.11 21:42

Já jsem moc ráda,že Gábina bude v superfinále.Namyšlená mi nepřijde a má krásnej rockovej hlas.A konečně vypadl Šeps,už dávno měl být na Jamaice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
30.5.11 22:03

tak teď už je mi jedno kdo vyhraje,jsem ráda že Michal vypadl.Je dobrej,je svůj,ale ve finále by neměl co dělat. :mrgreen: Lukášovi a Gábině fandím už od začátku.I když víc by mě potěšilo kdyby vyhrál Lukáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
30.5.11 22:33
Sumaya píše:
jajinka veverka píše:
donaga píše:

Já si o sobě troufnu říct, že i nenalíčená vypadám hezky. :lol: Samozřejmě ne po ránu, kdy mám nateklý oči. Ale pak to docela jde :))))))

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
30.5.11 22:36

Jinak se mi líbila taková ta tmavá holka, co vypadla mezi prvníma. GG se mi nelíbí.Je krásná, ale nelíbí se mi jak zpívá. Duet s Lukášem byl bezva, ale jinak ne.
Fandím Lukášovi. :palec:

• Citovat
  • Upravit
7142
30.5.11 22:43
lucineeccka píše:
Sumaya píše:
jajinka veverka píše:
donaga píše:
Já si o sobě troufnu říct, že i nenalíčená vypadám hezky. :lol: Samozřejmě ne po ránu, kdy mám nateklý oči. Ale pak to docela jde :))))))
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Lucííí :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová