Bazén Havlíčkův Brod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2494
31.5.11 19:04

Bazen Havlickuv Brod

Ahoj holky,
nechodite/nejezdite nektera do bazenu v Havl. Brode? na webu sem moc informaci nenasla tak se ptam na osobni zkusenosti ;-)
diky
 martek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3406
31.5.11 19:12

no já tam bydlela takže sem tam chodila..nevim co by si chtěla vědět normální bazén takovej menší ale mě se tam vždycky líbilo teda pokud tam nebylo moc lidí :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11223
31.5.11 19:14

mě tam byla vždycky kosa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
31.5.11 19:15

a je v nem teda slana voda? co sem koukala na fotky, tak tam maj i nejaky virivky…
a je to petadvacitka????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11223
31.5.11 19:18

slaná voda tam je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
31.5.11 19:18

to jo zima tam je.já teda o žádný vířivce nevim byla sem tam napodled tak před 8lety takže neporadim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11223
31.5.11 19:19

jsou tam bublinky - masážní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
31.5.11 19:21

fakt tam je zima??? :lol:

abych tam jak tehule neumrzla :mrgreen:

hmmm, bublinky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
31.5.11 19:25

tak při nejhoršim pujdeš do malinkýho dětskýho bazénku tam je krásně teplá voda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.5.11 19:32

Krásný, čistý bazén, 25m, slaná voda, teplota tuším okolo 29st., malý bazének 31.st. Jsou tam dva masážní hřiby, jeden u dětského, jeden u velkého, pak dva takové „splavy“, fakt netuším, jak se to jmenuje, je to proud vody, pod který si stoupneš a je to super na ramena a tak, plavčíci ochotně pustí. Jsou tam oddělené dvě,tři plavecké dráhy, pak ve zbytku už blbnou starší děti. Je tam i skluzavka. Sprchy super, skříňky jsou tuším na desetikačku :think:

Dagi, taky by jsi mohla mezi nás zavítat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
31.5.11 19:40
kozisek píše:
Krásný, čistý bazén, 25m, slaná voda, teplota tuším okolo 29st., malý bazének 31.st. Jsou tam dva masážní hřiby, jeden u dětského, jeden u velkého, pak dva takové „splavy“, fakt netuším, jak se to jmenuje, je to proud vody, pod který si stoupneš a je to super na ramena a tak, plavčíci ochotně pustí. Jsou tam oddělené dvě,tři plavecké dráhy, pak ve zbytku už blbnou starší děti. Je tam i skluzavka. Sprchy super, skříňky jsou tuším na desetikačku :think:Dagi, taky by jsi mohla mezi nás zavítat :wink:

diky diky diky :kytka:

a vstupny? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27006
31.5.11 20:05

Mně tak taky byla vždy zima voda teplá ale vzduch zrovna ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
31.5.11 20:19

Me tam teda nikdy zima nebyla :think: a to jsem pritom strasne zimomriva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.5.11 20:41

Vstupné netuším, my chodili teď s malým v neděli na Plaváčka, předtím těhotenské a od tchýně mám zdarma vstupy a plnou tu kartičku :nevim: takže to opravdu už netuším :think: ale to na bude na stránkách města :think: http://www.tshb.cz/…ba_bazen.php tady :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
31.5.11 20:55

Jezdíme často, voda teplá tak akorát, v dětským brouzdališti příjemná teplota. Voda slaná, vířivkou rozuměj takový masážní trysky, hřib. vstupné je tuším 65 nebo 75 na hodinu a půl, děti do šesti let za pět korun. plus si musíš koupit „kreditku“, ta stála asi 15 Kč, ale nerada bych mylně informovala. Nej. bazén co znám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová