Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
nechodite/nejezdite nektera do bazenu v Havl. Brode? na webu sem moc informaci nenasla tak se ptam na osobni zkusenosti ![]()
diky
martek
no já tam bydlela takže sem tam chodila..nevim co by si chtěla vědět normální bazén takovej menší ale mě se tam vždycky líbilo teda pokud tam nebylo moc lidí
![]()
a je v nem teda slana voda? co sem koukala na fotky, tak tam maj i nejaky virivky…
a je to petadvacitka????
to jo zima tam je.já teda o žádný vířivce nevim byla sem tam napodled tak před 8lety takže neporadim ![]()
fakt tam je zima??? ![]()
abych tam jak tehule neumrzla ![]()
hmmm, bublinky ![]()
tak při nejhoršim pujdeš do malinkýho dětskýho bazénku tam je krásně teplá voda ![]()
Krásný, čistý bazén, 25m, slaná voda, teplota tuším okolo 29st., malý bazének 31.st. Jsou tam dva masážní hřiby, jeden u dětského, jeden u velkého, pak dva takové „splavy“, fakt netuším, jak se to jmenuje, je to proud vody, pod který si stoupneš a je to super na ramena a tak, plavčíci ochotně pustí. Jsou tam oddělené dvě,tři plavecké dráhy, pak ve zbytku už blbnou starší děti. Je tam i skluzavka. Sprchy super, skříňky jsou tuším na desetikačku ![]()
Dagi, taky by jsi mohla mezi nás zavítat ![]()
kozisek píše:
Krásný, čistý bazén, 25m, slaná voda, teplota tuším okolo 29st., malý bazének 31.st. Jsou tam dva masážní hřiby, jeden u dětského, jeden u velkého, pak dva takové „splavy“, fakt netuším, jak se to jmenuje, je to proud vody, pod který si stoupneš a je to super na ramena a tak, plavčíci ochotně pustí. Jsou tam oddělené dvě,tři plavecké dráhy, pak ve zbytku už blbnou starší děti. Je tam i skluzavka. Sprchy super, skříňky jsou tuším na desetikačkuDagi, taky by jsi mohla mezi nás zavítat
diky diky diky ![]()
a vstupny? ![]()
Me tam teda nikdy zima nebyla
a to jsem pritom strasne zimomriva…
Vstupné netuším, my chodili teď s malým v neděli na Plaváčka, předtím těhotenské a od tchýně mám zdarma vstupy a plnou tu kartičku
takže to opravdu už netuším
ale to na bude na stránkách města
http://www.tshb.cz/…ba_bazen.php tady
![]()
Jezdíme často, voda teplá tak akorát, v dětským brouzdališti příjemná teplota. Voda slaná, vířivkou rozuměj takový masážní trysky, hřib. vstupné je tuším 65 nebo 75 na hodinu a půl, děti do šesti let za pět korun. plus si musíš koupit „kreditku“, ta stála asi 15 Kč, ale nerada bych mylně informovala. Nej. bazén co znám.