Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlava to vi, ale tam niz asi ne… Ale jak se s tim vyporadat, uz je to docela dlouho a uz to bylo dobry, ale ted se to nejak vratilo ![]()
Tak poslouchej hlavu a tomu níž kup vibrátor.
A na co by Ti takový chlap byl? Práci nemá, miluje jinou ženskou o dítě se extra nezajímá.
Tak ho měj na ten sex a nic víc, žádné city do toho nepleť, ber to jak chlapi
a hlavně znovu neotěhotni, přeji ![]()
To se lehce rekne, ale hure se to realizuje, ja vim ze jsem blba, ale co nadelam, kdyz si s malou hraje tak me tim asi dostava nebo nevim… A pak si rikam treba ji nema tolik rad jak rika, sem tam se ke mne dostanou nejake zvesti jak se tam pohadali a tam toto a tak. Nejraci bych ho od nas odrizla, ale to bohuzel nejde, vzhledem k tomu ze spolu mame dite
Nech to tak, jak to je. Hlavně nebrat zpátky úplně!!! Když už ten sex musí být, tak jo, ale NIC VÍC! Hlavně ať jsi „vpoho a spoko“ ![]()
A nejvíc by pomohl nový přítel, tak se zkus zaměřit na někoho jiného
ale to toho ex už bych se znovu nepouštěla (jen na ten připadný sex
)
Spoko vcelku jsem, ale chybi mi nekdo o koho se muzu oprit, pomuze mi s vychovou a mel by me rad… Nechci ho, ale zaroven ho chci…
Kristanka píše:
A nejvíc by pomohl nový přítel, tak se zkus zaměřit na někoho jinéhoale to toho ex už bych se znovu nepouštěla (jen na ten připadný sex
)
Jenze jako svobodna matka, kde chces hledat nekoho noveho?
Anonymní píše:Kristanka píše:Jenze jako svobodna matka, kde chces hledat nekoho noveho?
A nejvíc by pomohl nový přítel, tak se zkus zaměřit na někoho jinéhoale to toho ex už bych se znovu nepouštěla (jen na ten připadný sex
)
Až to zjistíš, dej tip. Taky budu někoho potřebovat. Jen s tím rozdílem, že já budu rozvedená se dvěma dětmi ![]()
Kristanka píše:
Tak ho měj na ten sex a nic víc, žádné city do toho nepleť, ber to jak chlapia hlavně znovu neotěhotni, přeji
néé to je rada jak přímou čarou do pekla, tohle ženský neumí
Ti chlapi jsou bastardi… Kdybych to zjistila dam vedet, a jestli budes prvni ozvy se s radou ![]()
Anonymní píše:Až to zjistíš, dej tip. Taky budu někoho potřebovat. Jen s tím rozdílem, že já budu rozvedená se dvěma dětmi
Jasně ![]()
zuzka.mamka píše:Kristanka píše:néé to je rada jak přímou čarou do pekla, tohle ženský neumí
Tak ho měj na ten sex a nic víc, žádné city do toho nepleť, ber to jak chlapia hlavně znovu neotěhotni, přeji
No to asi neumi ze? Tak co cehces delat?
Nevim co mam delat, s byvalym jsme se rozesli protoze si nasel novou babu. Ja po 2 mesicich zjistila ze jsem tehotna, dite jsem si nechala (a jsem za nej vdecna). Ex se nejak zvlast nezajima, ale ozviva se a za malou chodi a nekdy prijde jen za mnou a chce sex…Coz je pro mne docela lakave, protoze jsem sama… Uz jsou to temer 2 roky, ale ja si myslim ze ho mam porad rada, nemuzu se s tim porad vyrovnat a asi bych ho chtela zpet, i pres to ze vim, ze bez nej je nam lip, nema poradnou praci a taky asi tu svou miluje a jeste se nesnasi navzajem s mou matkou a nejlepsi kamaradkou. Takze je to vsechno dost komplikovane, ja nevim co mam delat, jak se s tim vyporadat nebo ho ziskat zpet… Poradte mi nekdo prosim