Ex přítel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.5.11 22:47

Ex....

Nevim co mam delat, s byvalym jsme se rozesli protoze si nasel novou babu. Ja po 2 mesicich zjistila ze jsem tehotna, dite jsem si nechala (a jsem za nej vdecna). Ex se nejak zvlast nezajima, ale ozviva se a za malou chodi a nekdy prijde jen za mnou a chce sex…Coz je pro mne docela lakave, protoze jsem sama… Uz jsou to temer 2 roky, ale ja si myslim ze ho mam porad rada, nemuzu se s tim porad vyrovnat a asi bych ho chtela zpet, i pres to ze vim, ze bez nej je nam lip, nema poradnou praci a taky asi tu svou miluje a jeste se nesnasi navzajem s mou matkou a nejlepsi kamaradkou. Takze je to vsechno dost komplikovane, ja nevim co mam delat, jak se s tim vyporadat nebo ho ziskat zpet… Poradte mi nekdo prosim :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
31.5.11 22:50

dle toho co píšeš zpět rozhodně nebrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.11 22:54

Hlava to vi, ale tam niz asi ne… Ale jak se s tim vyporadat, uz je to docela dlouho a uz to bylo dobry, ale ted se to nejak vratilo :zed:

• Citovat
  • Upravit
ave
837
31.5.11 22:57

Tak poslouchej hlavu a tomu níž kup vibrátor.
A na co by Ti takový chlap byl? Práci nemá, miluje jinou ženskou o dítě se extra nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
31.5.11 22:59

Tak ho měj na ten sex a nic víc, žádné city do toho nepleť, ber to jak chlapi :mrgreen: a hlavně znovu neotěhotni, přeji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.11 23:00

To se lehce rekne, ale hure se to realizuje, ja vim ze jsem blba, ale co nadelam, kdyz si s malou hraje tak me tim asi dostava nebo nevim… A pak si rikam treba ji nema tolik rad jak rika, sem tam se ke mne dostanou nejake zvesti jak se tam pohadali a tam toto a tak. Nejraci bych ho od nas odrizla, ale to bohuzel nejde, vzhledem k tomu ze spolu mame dite

• Citovat
  • Upravit
5527
31.5.11 23:02

Nech to tak, jak to je. Hlavně nebrat zpátky úplně!!! Když už ten sex musí být, tak jo, ale NIC VÍC! Hlavně ať jsi „vpoho a spoko“ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
31.5.11 23:05

A nejvíc by pomohl nový přítel, tak se zkus zaměřit na někoho jiného :kytka: ale to toho ex už bych se znovu nepouštěla (jen na ten připadný sex :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.11 23:06

Spoko vcelku jsem, ale chybi mi nekdo o koho se muzu oprit, pomuze mi s vychovou a mel by me rad… Nechci ho, ale zaroven ho chci…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.11 23:07
Kristanka píše:
A nejvíc by pomohl nový přítel, tak se zkus zaměřit na někoho jiného :kytka: ale to toho ex už bych se znovu nepouštěla (jen na ten připadný sex :mrgreen: )

Jenze jako svobodna matka, kde chces hledat nekoho noveho?

• Citovat
  • Upravit
5527
31.5.11 23:08
Anonymní píše:
Kristanka píše:
A nejvíc by pomohl nový přítel, tak se zkus zaměřit na někoho jiného :kytka: ale to toho ex už bych se znovu nepouštěla (jen na ten připadný sex :mrgreen: )
Jenze jako svobodna matka, kde chces hledat nekoho noveho?

Až to zjistíš, dej tip. Taky budu někoho potřebovat. Jen s tím rozdílem, že já budu rozvedená se dvěma dětmi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
31.5.11 23:09
Kristanka píše:
Tak ho měj na ten sex a nic víc, žádné city do toho nepleť, ber to jak chlapi :mrgreen: a hlavně znovu neotěhotni, přeji :kytka:

néé to je rada jak přímou čarou do pekla, tohle ženský neumí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.11 23:10
Až to zjistíš, dej tip. Taky budu někoho potřebovat. Jen s tím rozdílem, že já budu rozvedená se dvěma dětmi ;)

Ti chlapi jsou bastardi… Kdybych to zjistila dam vedet, a jestli budes prvni ozvy se s radou :)

• Citovat
  • Upravit
5527
31.5.11 23:23
Anonymní píše:
Až to zjistíš, dej tip. Taky budu někoho potřebovat. Jen s tím rozdílem, že já budu rozvedená se dvěma dětmi ;) Ti chlapi jsou bastardi… Kdybych to zjistila dam vedet, a jestli budes prvni ozvy se s radou :)

Jasně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.11 23:26
zuzka.mamka píše:
Kristanka píše:
Tak ho měj na ten sex a nic víc, žádné city do toho nepleť, ber to jak chlapi :mrgreen: a hlavně znovu neotěhotni, přeji :kytka:
néé to je rada jak přímou čarou do pekla, tohle ženský neumí

No to asi neumi ze? Tak co cehces delat?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová