Ex má tajné dítě

Anonymní
10.8.24 21:40

Ex má tajné dítě

Ahoj všichni,

prosím o zachování anonymity, jinak smazat. Je to dosti zvláštní téma a je dost citlivé a zatím moc nevím, co s touto novou informací mám dělat. Nevím úplně přesně, do které kategorie to vložit, tak dávám sem.

Pro uvedení do kontextu, jsem rozvedená nějakých cca 5 let. S ex máme od začátku střídavku, je to s ním hodně těžký, ale vždy jsem věřila tomu, že i když je péče všeliaká, tak dítě má rád. Stejně tak věřím, že je otec pro dítě v životě důležitý a že ex ač si o něm myslím samý horší, tak přes to všechno je člověk, který zastává tradiční životní hodnoty.

Dítě se mi dneska svěřilo, že už moc dlouho ho něco trápí a moc se bojí mi to říct, že tátovi slíbilo, že to nikdy nikomu neřekne. Vypadlo z něj, že ex má dítě, kterému v tuto chvíli budou asi tak 3 roky a nikdo okolo ex o tom neví.

S matkou dítěte se rozešel a není s ní v žádném kontaktu, svoji novou sestru už tak třeba 2 roky neviděla. Po rozchodu ex tuto novou rodinu úplně odřízl a neví o nich ani jeho rodiče. Prý vůbec nikdo.

Vůbec jsem to nemohla ze začátku pobrat. Naprosto nemůžu pochopit, že (by) klesl tak hluboko a vykašlal se na svoje vlastní dítě. Ale detaily, které mi dítě říká jsou na tolik realistický ( pamatuje si, že chodili na nějaký ty screeningy a podobné věci, které dítě pokud si to nějak záměrně nebude systematicky vyhledávat fakt jen tak neví.) Říká mi, že až teď ji dochází, jak strašně špatný to je a že má vlastně ségru.

Musím říct, že jsem si nemyslela, že po tolika letech bych z ex ještě někdy mohla být zklamaná. Nikdy bych do něj neřekla, že zavrhne vlastní dítě. Jsem v šoku.

Když opomenu moje pocity, který jsou asi reálně jedno, tak přemýšlím, jestli něco podniknout směrem ke kontaktování té „druhé“ ženy? Já si vůbec neumím představit, že bych někde měla ségru a vlastně jsme nebyly vůbec v kontaktu. Dcera si ji pamatuje jako batole, kdy ji viděla naposledy. Tu paní měla ráda, mluví o ní moc hezky. Ta žena má ještě starší dítě, co si dceru určitě pamatuje, takže to není tak, že by tam reálně nikdo nic nevědě. Dcera viděla i rozšířenější rodinu od nich. Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9189
10.8.24 21:45

Že ti do toho nic není. S chlapem už x let nejsi, tak se mu neprď do jeho života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16921
10.8.24 21:46
@Anonymní píše: Více

Nevím, chápu, že ti jde o sourozence dítěte. Ale jsi cizí osoba a nevím, proč bys do toho měla zasahovat. Je to snad věc tvého ex :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.8.24 21:50

Že tě vůbec nic neopravňuje se do toho montovat. Nic ti do toho není. Jako na co si chceš hrát, když ji budeš hledat a kontaktovat. Ona o to vůbec nemusí stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16921
10.8.24 21:52
@terien píše: Více

Asi hledá kámošku, když mají společné téma Otec mého dítěte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9261
10.8.24 21:53

Nekontaktovala bych druhou ženu, určitě ne. Do toho bych se nepletla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
10.8.24 21:54

Bohužel stává se…nevíš proč ex tu ženu a dítě odřízl..třeba zjistil že dítě není jeho :nevim: nebo tam bylo něco jiného. Každopádně do toho co kde a s kým dělá či nedělá tvůj ex ti nic není. Dítěti řekni že se to prostě někdy stává že se dospělí nepohodnou a pak se už nechtějí vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.8.24 21:58

Co si myslím? Kdo na konec svého elaborátu napíše tenhle dotaz, tak je vždy troll, který sem nastrčil vymyšlenou diskusi. Takže příběhu nevěřím. Příště tam nedávej tu otázku.

Příspěvek upraven 10.08.24 v 21:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15946
10.8.24 21:58

Prosímtě nestrkej rypák tam, po čem ti nic není. :roll: S chlapem x let nejsi, tak se do toho nepleť. Vůbec to není tvoje věc. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.24 21:59
@Dahlia0409 píše: Více

asi Ti to přijde vtipný, mně ne. Dcera to dost řeší, jiného sourozence nemá. To, že si někdo přijde rovnat myšlenky neznamená, že musíš být hned sarkastická a zlá. Takže díky za tvoji starost. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
34473
10.8.24 22:02

Tak ať to řeší se svým otcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15946
10.8.24 22:03

Dcera to dost řeší, nebo to dost řešíš ty, protože máš ho…. co na práci a nudou nevíš co by? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16921
10.8.24 22:03

Tak ať to řeší s otcem. Ne s tebou :dance: V čem jsem zlá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15946
10.8.24 22:05
@terien píše: Více

To nemůže přece. To musí řešit tady Kelišová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.24 22:07

Dobre, tak se omlouvám, ze jsem se vubec zeptala. Poprosim o smazani a necham na dceri. Muze se s ni zkontaktovat casem sama, kdyz bude chtit. Je mi fakt smutno a dostanu tu akorat vynadano. Dekuju vsem, kdo projevil trochu pochopeni. Bohuzel trol fakt nejsem. Jen je to pro me nova situace a nechci to rikat nikomu v realnem svete,.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna