Ex partner mě stalkuje

84
15.10.15 00:57

Ex partner me stalkuje

Dobry vecer, uz nevim co dal, pripadam si bezmocna, ex partner se mi uz po nekolikate( mam pocit ze spis celou dobu) naboural do sms a fb, neni to jen, ze by zjistil heslo na fb, on vylozene zna vsechny me smsky, Fb zpravy s ma je vyfocene, vy o vsem co delam a delal to i za naseho vztahu, nevim jak to je mozne sle proste vi o vsech mych aktivitach, pritom s nim nejsem vubec v kontaktu, vi i dost soukrome veci, precetl si, ze jsem podvedla sveho soucasneho partnera a zalozil si falesny ucet na fb a vse mu preposlal, naprosto vse. jsem zoufala a nevim, jakse k temto vecem dostava. Co muzu delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
84
15.10.15 00:58

Omlouvam se za chyby, pisu v rozcileni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
15.10.15 01:08

Máš pro to důkazy? Jestli jo, tak trestní oznámení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
15.10.15 01:35

Nemam:/ ale vim ze je to stoprocentne on, priteli prisli na fb screenshoty z mobilu, kde jde nahore videt i operator, je tam Nizozemsky operator a ex tam zije! Takze je jasne ze je to od nej ale za zadnou cenu to neprizna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
15.10.15 01:45
@Leali píše:
Dobry vecer, uz nevim co dal, pripadam si bezmocna, ex partner se mi uz po nekolikate( mam pocit ze spis celou dobu) naboural do sms a fb, neni to jen, ze by zjistil heslo na fb, on vylozene zna vsechny me smsky, Fb zpravy s ma je vyfocene, vy o vsem co delam a delal to i za naseho vztahu, nevim jak to je mozne sle proste vi o vsech mych aktivitach, pritom s nim nejsem vubec v kontaktu, vi i dost soukrome veci, precetl si, ze jsem podvedla sveho soucasneho partnera a zalozil si falesny ucet na fb a vse mu preposlal, naprosto vse. jsem zoufala a nevim, jakse k temto vecem dostava. Co muzu delat?

Proc to dela? Ze by se nesrovnal s tim, ze je konec? vim ze to sem nepatri, ale co na to pritel, na tohle zjisteni, ze si ho podvedla? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
15.10.15 01:56

@Dojcanis rozesel se se mnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
15.10.15 05:49

Podala bych trestní oznámení.
A fb, mobil atd. - vše bych zrušila a udělala si nové s novými čísly a novými hesly.

• Citovat
  • Upravit
10905
15.10.15 05:50

Nastav si silnější hesla/ochranu /kontrolní otázky. Přístup na FB se dá uhodnout, pokud máš ty odpovědi na kontrolní otázky pravdivé a člověk tě zná.
Ty SMS jsi posílala z netu nebo jak? V zásadě platí totéž, akorát nevím, jak bych chránila mobil. Ale to by ti nějaký technik jistě poradil.
Můžeš dát trestní oznámení na krádež identity, ale to bude chtít možná právníka, někteří policajti toto asi neradi řeší - je to kus od kusu.
No, a nepodvadej partnery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
15.10.15 06:08

Pokud máš chytrý telefon který jsi měla ještě v době vztahu s ex, tak ti tam mohl nainstalovat špionážní software, který jen tak nenajdeš. Takže doporučuji tovární nastavení telefonu. Pokud používáš služby Google, Apple nebo Windows pro ukládání dat z telefonu doporučuji změnit hesla a přístupy případně si vytvořit úplně nové profily a ty staré přestat používat (pokud je to tedy možné). A pokud tovární nastavení nepomůže tak je nejjednodušší pořídit si nový telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
15.10.15 06:33
@Leali píše:
Nemam:/ ale vim ze je to stoprocentne on, priteli prisli na fb screenshoty z mobilu, kde jde nahore videt i operator, je tam Nizozemsky operator a ex tam zije! Takze je jasne ze je to od nej ale za zadnou cenu to neprizna

No pokud nemáš důkazy, bude to horší. Argumentace, že to víš, nestačí. Změnila bych veškerá hesla, na silnější (kombinace písmen, číslic). To že se naboural do FB to ještě chápu (rozuměj, že to nemusí být až tak velký problém, nabourat se tam), ty smsky to mi přijde zvláštní…A seš si jistá, že mu některé z těch informací nemohl říct někdo z tvého (popř. jeho, když ještě žil v ČR) okolí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.10.15 07:24

@Leali máš chytrý mobil, který jsi měla, když jsi byla s ex? Vyhoď ho, pořiď si nový. Pořádně si zabezpeč FB atd, pořádné heslo, odhlašuj se atd.. a oznámení na pčr. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
15.10.15 07:45

Holky dekuji, taky bych pochopila ten FB ale on vi vsechny me sms! Doslova! Naprosto diskretni veci ktere nikomu nerikam a nikdo nemuze vedet, spolecne zname v Cr nemame, zije v zahranici, mam novy mobil i cislo, ale delal to uz tenkrat a posilal mi vsechny me sms, vedel o vsem( nechapu jak )? Ted co mam novy telefon tak zase, poslal vse memu priteli a odmita to priznat, byly tam hodne diskretni veci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
15.10.15 08:04

Rika se, ze nejhure se dostava do Blackberry telefonu, takze pokud mohu doporucit Z10 ma rozumnou cenu a s telefonem jsem spokojena. Nejsnazsi prolomeni ochrany bude mit android.

• Citovat
  • Upravit
2889
15.10.15 08:09

@Leali Vidi tvoje sms, ktere posilas pres operatora z telefonu, ke kteremu nemel nikdy pristup? To je divny. Neposilas to pres nejakou aplikaci, do ktere by mohl znat heslo? Co zabezpeceni wifi doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
15.10.15 08:10

Zkusila jsi zmenit i operatora mimo to cislo?
Taky bych to zmenene cislo nedavala verejne napr. do popisu fb a pod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky