Bojím se mužů

Anonymní
13.10.15 17:55

Bojím se mužů

Ahoj, omlouvám se za anonym. Nevím jak si to vysvětlit, ale už mě dost dlouho trápí jeden problém. Nikdy jsem neměla přítele, nikomu se nelibim, ale částečně si za to můžu i sama. Mužům se totiž vyhýbám, asi se jich bojím. Pamatuji si, je to už dávno, že na nějaké zábavě mě požádal cizí kluk o tanec. Já šla, ale příjemný mě to nebylo, vadily mě otázky odkud jsem, co studuji atd. Po tanci jsem mu řekla, že jdu na záchod a zdrhla jsem mu. Připadala jsem si v jeho přítomnosti trapně. Teď momentálně se chce se mnou setkat bývalý spolužák, čistě kamaradsky, aspoň teda doufám :-D a já se mu všemožně vymlouvam. Prostě se bojím s ním setkat, z té představy jsem fakt vyklepana. Tož to byly takové příklady, že se chovám jak kráva :-D. Takže to shrnu - bojím se vstoupit do vztahu s mužem, bojím se, že by mi třeba ublížil, bojím se, že bych nezvládla vychovat děti, a mohla bych pokračovat. Co si o tom myslíte? Jsem normální? Říkám si, že asi nemám v sobě tu správnou ženskost.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9719
13.10.15 18:07

No radím vyhledat odbornou pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.15 18:18
@kopejka píše:
No radím vyhledat odbornou pomoc

jejda proč se tady pořád cpe odborná pomoc? Já mám stejný problém a jako žádnou odbornou pomoc vyhledávat nebudu. Už mě i napadlo jeslti nejsem na holky, ale zase třeba nějací herci ve filmu se mi vzhledově líbí, tak nevím :nevim:. Radu bohužel nemám, jelikož sama nevím co s tím. Anonym prosím zachovat.

• Citovat
  • Upravit
Republic

Jasne, ze jsi normalni. Podle me nic jako spravna zenskost neni. Asi mas nejaky duvod se muzskych bat, a nebo to cele muze byt jeste uplne jinak zamotane, treba prez zivot tvoji maminky a podobne. Ja bych tedy taky radila vyhledat odbornika - psychoterapeuta. Podle me by ti lepe sedla zena - psychoterapeutka. A mel by to byt nekdo, kdo ti bude podle fotografie sympaticky (abys neztracela cas) a i ta prvni schuzka by ti mela byt prijemna a mela bys mit pocit, ze ti tento clovek muze pomoci. Myslim, ze kdybys to zkousela resit treba sebestudiem, treba hledat nejake knizky co a jak, kdyz se clovek stydi opacneho pohlavi, a treba se prekonavat a zajit obcas na nejakou schuzku, tak to bude hodne tezke, ale taky to jde. Drzim palecky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
9180

Jak se k tobě chovali rodiče??? jaké jsi měla dětství??? ublížil ti někdo? Máš kamarádky??
Odtud může pramenit spousta překážet, ale na tvém místě je to an rozbor psychologem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
13.10.15 18:22

Co takhle se zkusit proste překonat a jit? Verim, ze to není jednoduche, ale uvidis, ze to nakonec nebude takova hruza…vzdyt co se muze stat tak hrozneho? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.10.15 18:25
@Anonymní píše:
jejda proč se tady pořád cpe odborná pomoc? Já mám stejný problém a jako žádnou odbornou pomoc vyhledávat nebudu. Už mě i napadlo jeslti nejsem na holky, ale zase třeba nějací herci ve filmu se mi vzhledově líbí, tak nevím :nevim:. Radu bohužel nemám, jelikož sama nevím co s tím. Anonym prosím zachovat.

Tady máš odpověď na tu tvoji otázku.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
13.10.15 18:28

Zakladatelko a ty nejsi v kontaktu s žádnými muži? Ve škole, v práci? Jak už tady padlo, může to pramenit z dětství. Jak na tom byli tvoji rodiče. S ženami si podobných blbostech, jako u toho tancování, povídáš? Jak myslíš to, že by ti ublížil? Jako emocionálně nebo fyzicky? Z čeho pramení to, že si myslíš, že nedokážeš vychovat dítě? Teď je ti kolik?

• Citovat
  • Upravit
23847
13.10.15 18:29

Tak možná jsi lesba nebo asexuálka a možná taky ne 8) Jako do něčeho se nutit, to fakt nemá cenu. Nikde není psáno, že musíš žít s chlapem a porodit děti, život se dá prožít docela dobře i jinak. Já bych tomu nechala čas a pak uvidíš. Rozhodně bych nechodila na nějaký rande, z kterýho bych už teď měla nepříjemné pocity. Tvl, vy co radíte, že se má občas překonat - taky byste se překonávaly, kdyby vám někdo radil překonat sen a líbat se s nemytým houmlesákem jen proto, že to ostatní považují za normální? :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
13.10.15 18:31

A kolik je Ti let?

A kolik je Ti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
13.10.15 18:32
@pannda píše:
Jak se k tobě chovali rodiče??? jaké jsi měla dětství??? ublížil ti někdo? Máš kamarádky??
Odtud může pramenit spousta překážet, ale na tvém místě je to an rozbor psychologem

No psychologa ne, psychoterapeuta - to je clovek, co ma akreditovany petilety psychoterapeuticky vycvik. Nekteri psychologove a psychiatri ho maji, vetsinou pak pracuji na pojistovnu, tzn. zadarmo, ale (podle me) budto maji nekonecne cekacky a nebo to stoji za prd…

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
13.10.15 18:33
@Gina108 píše:
Tak možná jsi lesba nebo asexuálka a možná taky ne 8) Jako do něčeho se nutit, to fakt nemá cenu. Nikde není psáno, že musíš žít s chlapem a porodit děti, život se dá prožít docela dobře i jinak. Já bych tomu nechala čas a pak uvidíš. Rozhodně bych nechodila na nějaký rande, z kterýho bych už teď měla nepříjemné pocity. Tvl, vy co radíte, že se má občas překonat - taky byste se překonávaly, kdyby vám někdo radil překonat sen a líbat se s nemytým houmlesákem jen proto, že to ostatní považují za normální? :nevim: :mrgreen:

Tak ona sama to setkání považuje za kamarádské, ne za rande a na tom snad není nic zvláštního. Životem asi nejde projít tak, aby nemusela občas prohodit pár slov s nějakými muži. Samozřejmě, že jestli nechce žít s mužem, tak se kvůli tomu nebude přemáhat, ale vyhýbat se jim úplně? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
693
13.10.15 18:34
@Gina108 píše:
Tak možná jsi lesba nebo asexuálka a možná taky ne 8) Jako do něčeho se nutit, to fakt nemá cenu. Nikde není psáno, že musíš žít s chlapem a porodit děti, život se dá prožít docela dobře i jinak. Já bych tomu nechala čas a pak uvidíš. Rozhodně bych nechodila na nějaký rande, z kterýho bych už teď měla nepříjemné pocity. Tvl, vy co radíte, že se má občas překonat - taky byste se překonávaly, kdyby vám někdo radil překonat sen a líbat se s nemytým houmlesákem jen proto, že to ostatní považují za normální? :nevim: :mrgreen:

Tak líbat se s nemytym houmlesakem je podle me něco jiného nez si zajit s KAMARADEM na kafe. Samo, ze kazda jsme jina, ale myslim si, ze zakladatelce by se proste lip zilo, kdyby z takovych věci jako je setkani s kamaradem zvládala absolvovat. Chodit vylozene na rande pokud se ji chlap nelibi samozrejme nemusi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
13.10.15 18:48
@Gina108 píše:

Jeziskote, tak tahle rada slecne opravdu pomuze! :lol: :lol: Ze se stydi muzskych a to i tech, ktere se ji nelibi, to se sexualni orientaci vubec nesouvisi. Je trosku rozdil mezi odporem a studem.

• Citovat
  • Upravit
2687
13.10.15 18:48
@Anonymní píše:

Ja taky nemam rad ty kecy, jak se tu vsude hned radi, ze psycholog, manzelska poradna. Pritom to vyresi zlomek problemu, protoze problem je proste v tom, ze se ti lidi k sobe nehodi nebo ze uz proste maj dobry casy za sebou.
Ale tady se jedna o nejaky vaznejsi psychicky problem a psycholog prip. dokonce psychiatr by byl na miste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí